Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי סאב P1 שהוא אצלי בסביבות החודשיים, ואני ממש לא מבסוט ממנו אז אני רוצא לשדרג

השאלה היא איך אני יכול להחליף את הסאב הקיים באחד אחר? (כאילו טרייד אין)

אני רוצא להחליף לסאב שמכירו (כאחד חדש) יהיה כ 1000 שקל (עדיין לא יודע איזה בידיוק)

ואם תבוא פה הצעה לימכור את ה PUNCH אז באיזה מכיר בערך אני יכול לימכור אותו.

תודה ג'ניה

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

השאלה שלי : למה אתה לא מבסוט ?

זה סאב מדוייק והבאס שהוא מפיק מאוד נעים .

באיזה רכב מדובר ואיזה מגבר מרים אותו ?

מש"ק זרזור

פורסם

פשוט תנסה למכור אותו ולרכוש חדש

אני לא חושב שיש חנות שלוקחת סאבים יד שניה ואם יש כזאת אז המחיר יהיה ממש קצת אז עדיף למכור

זה אם החלטת כבר שנמאס לך ממנו

אם תגיד לנו למה אתה לא מרוצה אולי נוכל לעזור לשפר את המצב :-)

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם

לא חשבת אולי להביא עוד P1 ולאחד את שניהם בתיבה משותפת? לפי דעתי זה רעיון לא רע ויכול לצאת מזה משהו נחמד מאוד.

פורסם

המגבר שאני מרים איתו את הסאב הוא GTO 74.5

ולא יודע, לא אוהב אותו - הוא נותן יותר באס מקיק (זה לא שאני מחפש SPL מי יודע מה גבוהה, פשוט בקושי שומעים את הקיק) ולפי דעתי הוא קצת איטי.

ניסיתי לכוון מחדש ויצא שרק הווליום נמוך שומעים טוב את הקיק (ולא בישביל ווליום כזה החלפתי סאב)

וגם ניסיתי לשחק אם הפאזות כדי לתקן את "בעית המהירות" וזה גם לא עזר (טוב, קצת)

מה המחיר הסביר שבו אני יכול לימכור אותו?

וגם מה מחירו כחדש? (אם תיבה)

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

אני מאמין שאתה יכול למכור אותו באיזור ב 500-700...

מלבד זאת אני יכול להמליץ על סרווין ווגה V-MAX, קיקי וחביב בהחלט. אהבתי אותו מאד.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם
המגבר שאני מרים איתו את הסאב הוא GTO 74.5

ולא יודע, לא אוהב אותו - הוא נותן יותר באס מקיק (זה לא שאני מחפש SPL מי יודע מה גבוהה, פשוט בקושי שומעים את הקיק) ולפי דעתי הוא קצת איטי.

ניסיתי לכוון מחדש ויצא שרק הווליום נמוך שומעים טוב את הקיק (ולא בישביל ווליום כזה החלפתי סאב)

וגם ניסיתי לשחק אם הפאזות כדי לתקן את "בעית המהירות" וזה גם לא עזר (טוב, קצת)

מה המחיר הסביר שבו אני יכול לימכור אותו?

וגם מה מחירו כחדש? (אם תיבה)

אין קשר לSPL בין באס "קיק" לבאס "מרוח" איטי.

אם אתה מחפש קיק. תנסה לשנות את תדר התיבה לתדר גבוה יותר שזה מתבטא בלקצר את הפורט של התיבה, ואם זה לא עוזר תחפש סאב עם XMAX נמוך יותר.

תמיר

פורסם

מה זאת אומרת אם XMAX נמוך יותר? ועד כמה הוא אמור ליהיות יותר נמוך?

ואילו סאבים בטווח המחיר של 1000 ש"ח מציאים את זה?

פורסם

אוקיי הבנתי בערך את רעיון ה XMAX אבל אני עדיין לא מבין בכמה הוא אמור ליהיות נמוך יותר? (אם אצלי הוא Xmax - 7.7)?

• תוכן חדש...