Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם ערס יראה את התגובות בפורום הזה על ערסים הוא ישבור את המסך.

אבל זה לא יקרה כי לערס אין מחשב.

לפי דעתי זאת טעות של הונדה שהם מנסים ליצר רכבים סטנדרטיים ולברוח מהתדמית הספורטיבית שלהם.

הרי זאת הסיבה היחידה שהם לא פשטו את הרגל כמו כל יפן.

לאא.... הם פשוט ראו מה עובר על המכוניות שלהם בארץ...

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא מבין מה מילמתם לכם פה?

סיויק=תדמית ספורטיבית?למעט גרסת ה-CTR אני לא רואה שום דבר ספורטיבי בסיויק לא חדשות ולא ישנות.

כולה רכב משפחתי(זה שהעיצוב הפושר שלו קרץ קצת אבל ממש קצת לספורטיביות זה לא אומר דבר).

דבר אחר זה לשפר סיויק ולעשותה מכונית חזקה מאוד,אבל סטוק מהחברה לעולם לא ראיתי ביפנית האפורה הזו משהו מיוחד(האינטגרה וה-RSX הן כבר רכבים הרבה יותר ספורטיביים מהסיויק האפורה ואני לא רואה שאפשר להשוותן לרכב הזה).

צאו מזה!!שום תדמית של רכב ספורט ושום כלום,זה שערסים חיים בסרט על כך שסיויק זה"רכב רע"זה לא אומר שזה נכון!!

הסיויק החדשה כבר הגיעה לארץ אם אני לא טועה והיא אכן יותר מכוערת(סטייל עתידנית)מהקודמת(לפחות לטעמי).

my sweet home

www.sharks.co.il

פורסם

חבר'ה... עד שלא תהיו בעלים של סיוויק, לא תדעו כמה ערסים אוהבים אותה. נדבקים אליה כמו מגנט וסוגדים לה כאילו הייתה איזו SL600 ("וואו עחי גבר... בוא עונדה ידנית!!!")...

פורסם
עזוב ערסים יצאתי אינפנטיל... רק עכשיו שמתי לב שכתבתי דרמטי עם "ת"..

הצילו

תתפלא, זה דווקא הכתיב התקני. כן, כן, עם ת"ו (בגלל ה-TH במקור) - אבל גם טי"ת מותר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מסכים עם ברק, לא מוצא משהו מיוחד באוטו הזה, במיוחד בנהיגה.

ו aa123, ערסים לא אומרים עונדה ידנית, הם אומרים עונדה הילוכים :hihi:

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

הונדה הישנה 92-95, פשוט מכניסה אנשים לטירוף, לא העניין שהרכב מושלם ביותר מידי תכונות, מסנוור את השמש מהיופי שלו ודברים נוספים.

אני מכיר אנשים שעשו דברים מטורפים כדי לקנות אחת ( ביניהם נסיעה לג'נין כדי לקנות אחת כזאת בגרושים),ומספיק להגיד שזה אוטו של ארסים.

זה שילדים בני 17 משפרים אותו כאילו אין מחר כי ראו כמה סרטים לא אומר כלום.

יש לי חבר, שהייתה לו סיוויק שהוא שמר עליה יותר מכל דבר אחר, הוא פשוט חיי באוטו, הוא נפרד מחברה של שנתיים כי היא עישנה לו באוטו, וכשהוא ריסק את הסיוויקהוא פשוט הסתגגר חודש בבית וכל היום בכה.

אנשים פסיכים יש בעולם, אבל לקרוא לאוטו מדהים ומושלם אוטו של ארסים זה ממש לא במקום.

פורסם

אני לא מבין למה אנשים פה אומרים שהסיוויק כבר לא מכונית טובה כי היא כבר לא מכונית ספורט, זה רכב שאף פעם לא היה מכונית ספורט, רכב משפחתי רגיל,לי יש את הדגם של 2001 בעל הספק של 110 כ"ס שהרבה אומרים שהדגם הזה כבר לא מכונית ספורט כמו שהיה הקודם עם 125 כ"ס,שזה ממש שטויות כי הרכב הזה מצויין, אז מה עם יש לו 15 כס"ס פחות זה לא משנה שום דבר בנסיעות היומיומיות.

רק לידע הכללי, מישהו יודע למה הדגם החדש יותר בעל מנוע בהספק נמוך יותר? בגלל התקן האירופאי לזיהום אויר, אז מה עשו הונדה? ייצרו מנוע עם מומנט גבוה יותר שיפצה על ההספק שאבד, בארה"ב הסיוויק הזו נמכרה עם מנוע בהספק 125 כ"ס.

פורסם

VOLK צודק, אנשים פה מדברים על הסיוויק בזלזול שלא מתאים לה, כשמצטיירת להם בראש הצורה של ההונדה שדיברת עליה.

כיאה לילדים נטולי רשיון ברוב המקרים, הם פשוט סתם נהנים לרשום "עונדא עונדא" בשביל להרגיש IN בקרב חובבי הצרפתיות. כמו באלף שרשורים קודמים תמיד יהיה גל של ילדים מתלהבים שלא מבינים כלום מהחיים שלהם שיכנסו לגל של מי ההודעה תהיה הכי מצחיקה. "עונדא סיוויק טייפ ערס זה עכי עכי!"

ואני בכלל סתם מתגעגע לרכבים מאמצע שנות ה90, כגון ההונדה סיוויק הסובארו אימפרזה GT והמזדה לאנטיס של אז. פעם למכוניות הייתה צורה של מכוניות. היום כל אחד מנסה לחדש - עד שזה כבר נהיה מגעיל.

כל הניפוח הזה של המשפחתיות נהיה ממש מגעיל, התחיל ממכוניות כמו C5 ומזדה 6 (אחריה גם ה3 וה5) ואני רואה שזה משתלט גם על הונדה (שלקחה את זה קשה) ועל סובארו, לטובת מיצובישי אפשר להגיד שהלנסר עוד נראית בפרופורציות.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

ביליתי מאחורי ההגה של סיוויק 92,96,2001,2004.

הסיוויק הינה משפחתית יפנית שהיתרון היחיד שהיה לה על המתחרות באמצע שנות ה90 הוא המנוע.

יש את גרסאות הקופה וההאצ'בק שלהן יש עיצוב ספורטיבי אבל עדיין בין מראה לביצוע יש מרחק מסויים...

וסיוויק היא מכונית ספורט נחשקת אצל אנשים שקופה אוט' עם ספויילר נחשבת למשפורת...

haters will hate

פורסם

בכל מקרה ההונדה משנות ה90 אולי לא ספורטיבית אבל מה שכן היא (ביחס למתחרות) מהירה מאוד, עם 125 כ"ס מול כל המנועים היפאנים ואחרים, האנמיים שהיו מוצעים לשוק הישראלי באותה תקופה. כמו הסובארו לאונה, המיצובישי לנסר ודומיהן, שהיו מאוד מיושנות ביחס למתחרה.

ההונדה פרצה לשוק ושינתה את כל הכללים.

ספורטיבית? לא. שגרתית? גם לא.

לא נכון להגיד שהיא מכונית של ערסים. אבל ערסים באמת אוהבים את המכונית הזאת.

יחד עם המיצובישי לנסר\סופר לנסר\גאלאנט, במוו למיניהם, וולבו S70, פיאט אונו ואחרות. אז מה? לא לקנות? לשלול? להמציא להן שמות? במה אתם הופכים להיות יותר טובים מהערסים שמתלהבים ממכוניות כמו הונדה, בכך שאתם חייבים להביע דעה על כל מכונית שעוברת?

הערס צועק עונדא עונדא והתמים מהפורום צועק שלדה מטורפת. לאן שרשור כזה יכול להגיע?

או שאתם מתכוונים לנהל דיון רציני או שזה סתם יכול ללכת לאיבוד, חבל להרוס שרשור כזה. הוא יכול להיות מאוד מעניין.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

לא אמרתי דבר על כך שהרכב הוא של ערסים מהסיבות שערסים גם צועקים "אימפרזה טורבו" "ובמוו פשע".

ההונדה היא רכב חזק,לזה אני לא אתכחש(ואי אפשר)אבל לומר שהיא ספורטיבית זה כבר דבר אחר,להזכירך בכדי שרכב יהיה ספורטיבי הוא צריך יותר ממנוע חזק(כיול מתלים נכון,הגה מדויק ועדיף הנעה אחורית אבל קדימית זה גם טוב),אתה לא יכול להפוך רכב שהייעוד שלו זה לשרת משפחות שיהיה ספורטיבי.

ד"א אני לא מנסה להיצטייר כחובב צרפתיות אם לזה היתכוונתה אבל בהחלט הייתי מעדיף צרפתייה קטנה מאשר סיויק.

ומראה זה עיניין של טעם יש כאלה ששוכחים.

my sweet home

www.sharks.co.il

פורסם
ההונדה היא רכב חזק,לזה אני לא אתכחש.

חזק חזק אבל מה מה שהוא עושה ב5000 סל"ד אני עושה ב2000. אז מה החוכמה.

פורסם

נראה לי ששכחתם שלהונדה היתה גם גריסה ספורטיבית נוספת.... VTI

שנשארו כמוה מקוריות משהו כמו 4 חתיכות בערך..!!!

ולהגיד שזה לא אוטו ספורט....!!! תבדקו קצת ותראו שלמשפחתית הזאת יש גם צד ספורטיבי...

ולארזארז.. למה שכתבתה בקשר לסל"ד ... כמה שאתה מושך (בערך 7 אלף) בהונדה VTI אתה יכול 8.5 אלף!!

והיא מגיעה משופרת מהחברה ..!!

זה נכון שיש לסיוויק תדמית של ערסים.. אבל זה לא אומר שהיא לא מכונית טובה.. גם בגרסאות הרגילות שלה..

זה כמו שפעם ל-B.M.W. הייתה את אותה תדמית בדיוק!!!! ובכל זאת היא מכונית פצצה..

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...