Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עזוב את הסיוויק, עדיף שתקראו את התגובות של האנשים "החכמים" שם. :?

מבחינת מראה ככה ככה, היא דומה מאוד לאקורה RSX (טוב זה טבעי, אבל בכל זאת שיחדשו קצת שם בהונדה), אני אישית מעדיף את המראה הישן יותר של ההאצ'בק DXI.

נקווה רק שהיא לא תגיע לישראל, אחרת יתפתח פה דור חדש של "סיוויק האצ'בק זה מטוס אחשלי רכבות ספסלים".

פליקס

ROOONEEYY

פורסם
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3165976,00.html

מה דעתכם, האם הסיוויק תחזיר את התדמית הספורטיבית שאבדה לה בעקבות הדור האחרון??

התדמית לא אבדה בדור האחרון, TYPE R, התדמית של אוטו צעצוע אבדה לה וטוב שכך...

ולהגיד מותג ספורט נחשק וסיוויק באותו משפט זה קצת הזוי....

haters will hate

פורסם

מהיום כל ערס יקנה סיוויק רגילה, יצבע אותה כמו בתערוכה ויגיד שיש לו "משהו משהו חבל על הזמן אחי.."

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

כן, אבל לא יכולים להגיד שהסיוויק הפכה להיות שמרנית ואלגנטית יותר עם הדור האחרון,

אז כנראה שהונדה רוצה לשנות את זה והרי התוצאות....

להחזיר אולי כבוד אבוד שהלך לגולף או למשפחתיות קופה אחרות

Polo 2012

פורסם

גוזל תסלח לי אבל אתה נשמע כ"כ דרמתי...

כבוד אבוד, מותג ספורט נחשק ועוד'....

הסיוויק האחרונה אמנם הלכה לכיוון יותר אלגנטי מקודמתה אך עדיין לא היה שום דבר נועז בעצוב שלה.

לזכות הסיוויק הישנות עמד מנוע מעולה ועיצוב ספורטיבי - זה לא הופך אותה לS2000...

haters will hate

פורסם

הונדה הרסה את העיצוב והביצועים כבר לפני שני דורות.

והם לא מנסים לחזור למכוניות "ספורטיביות", בתערוכה זאתי השתתפו יצרניות רכב, והמטרה פשוט ליצור מספר רכבים כאלה לקהל שואהב כאלה מכוניות.

לצערי הוא לא גדול ויש יותר אנשים שמעדיפים את המכוניות הנורמאליות, ורק אומרים שטויות על כל המשפרים למיניהם.

כרגע יש לי בלנו, אך כאשר זוג הזקנים החביבים שגרים אצלי בבנין בעלי סיוויק לבנה 95 שמאוד מאוד מאוד שמורה, ימכרו אותה,אני יודע שהאוטו הזה יהיה שלי, להרבה להרבה זמן.

פורסם

בנצי, שקול מילים.

הסיוויק היא מותג ספורט נחשק בדיוק בקרב האוכלוסיות שבשבילן כבוד אבוד זה עילה לרצח...

:wink:

פורסם

אם ערס יראה את התגובות בפורום הזה על ערסים הוא ישבור את המסך.

אבל זה לא יקרה כי לערס אין מחשב.

לפי דעתי זאת טעות של הונדה שהם מנסים ליצר רכבים סטנדרטיים ולברוח מהתדמית הספורטיבית שלהם.

הרי זאת הסיבה היחידה שהם לא פשטו את הרגל כמו כל יפן.

אייל

פורסם

ניראה לי שהונדה הבינו שהמותג שלהם,הסיוויק,איבד את השם,והכח עם השנים,ולכן עכשיו הם עושים את הOVERCOME שלהם.

לדעתי ההונדה סיוויק החדשה אכן דומה לRSX אבל היא ניראה ממש :mm_yeah:

(אהבתי את השילוב הסלון אדום לבן).

יש לסיוויק הזו גם מראה אגרסיבי וספורטיבי שגם יתאים למשפחה..

פורסם

לדעתי ההונדה סיוויק החדשה אכן דומה לRSX אבל היא ניראה ממש :mm_yeah:

(אהבתי את השילוב הסלון אדום לבן).

יש לסיוויק הזו גם מראה אגרסיבי וספורטיבי שגם יתאים למשפחה..

יתאים לי... לא למשפחה...

מת כבר שתגיע לארץ!!!

Polo 2012

פורסם

הזמנתי נסיעת מבחן על האקורד. מגיע לסוכנות בשעה שנקבעה בודק איפה יושב הנציג של הנסיעות מבחן. מחכה מחכה מחכה לו אחר 20 ד"ק התחיל לשעמם לי באולם התצוגה.

כל הנציגים היו עסוקים חוץ ממשרד מרובע באמצע האולם-אני נכנס "סליחה אתה יודע איפה הנציג נסיעות מבחן?" .אחרי רבע שעה מצאתי את עצמי בחניון 6- של בניין הונדה מלווה בלא פחות ממנהל הסוכנות שדאג להחתים אותי על האוטו להניע את הרכב להדליק לי מזגן לכוון לי את הרדיו וכן!! קולטים תחנות בקומה ההזוייה הזו מתחת לבניין,בדק שיש דלק נתן לי את הכרטיס ביקור וביקש שאני יוריד אותו בכניסה לחניון.

הוא אמר לי אני סומך עליך סע לבד תהנה. שירות מ"ס 1! כל הכבוד!!

אבל!

תדמית,גניבות סמלים,פתיחת העיניים ומחירי הביטוח הורידו אותי מהרכב. בסוף רכשתי את הסובארו.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...