Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול לגאלנט 1.8 95

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחר אני לוקח את האוטו לטיפול בעיקרון אני מביא את החלקים והמוסכניק יחליף אז יש לי כמה שאלות:

דבר ראשון יום שישי שעבר האוטו היה במכון גירים ושם הוחלף כאמור שמן גיר ומסנן שמן גיר.

פילטר אוויר קניתי והחלפתי לבד הוא היה נורא מאובק.

1. השאלה שלי איזה פלגים אני צריך לקנות לאוטו ? לא משנה לי המחיר העיקר שיהיו טובים כי גיסי בעל חנות לחלקי חילוף ככה שהכל אצלי בהנחה .

2. פילטר שמן איזה מידה אני צריך לקנות ?

3. שמן איזה סוג שמן אני צריך לקנות וכמה ליטר ?

4. מסנן דלק איזה לקנות ? ואם אני רוצה לראות איך הוא נראה איפה הוא נמצא באוטו ?

חברים אני חייב תשובות כי מחר על הבוקר אני טס לקנות את החלקים מגיסי וישר למוסכניק אז אודה לכם אם תוכלו לענות לי כמה שיותר מהר וגם אם שכחתי איזה משהו שעוד צריכים להחליף בטיפול אודה אם תגידו לי.

פורסם

חברה אני חייב תשובות דחוף למה מחר אני לוקח את האוטו לטיפול ואין לי יום אחר לקחת רק יום שישי ואני לא רוצה לדחות את הטיפול בשבוע פלייייייייייייייייייייייייייייז !!!!!!!!!

• תוכן חדש...