Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

* למי שזה נראה מוכר - פתחתי ת'רד גם בPSI אבל אין שם כל כך תנועה*

למה יש לי הרגשה שהאחריות הזאת שנמתחת על פני 3 שנים אחרי השנה הראשונה נועדה רק ל:

1. לעזור ליד-1 למכור את האוטו בטענה שיש עוד 2-1 שנים אחריות "אז תהיה שקט" או "אני במקומך לא הייתי אפילו לוקח לבדיקה - חבל על הכסף".

2. לגרום לרוכש (וגם מי שירכוש ממנו) לטפל רק במוסכים של החברה לפחות 4 שנים כל תקלה שיש באוטו. (גם ככה האנשים שעובדים שם במוסך [בלי לפגוע] הם ערבים, אז למה לא לקחת את האוטו לשטחים ושם יטפלו לי ב-בז'ו שלי אותם אנשים ברבע מחיר?)

3. לקחת מהרוכשים עוד קצת כסף על האחריות ומהיד-2 על "העברת" אחריות.

עד כה (אחרי ביקור וחצי במוסך) אני די מאוכזב.

גם מעט מאוד דברים כלולים באחריות.

גם כשאני מגיע עם לכאורה בעיה שהיא כן כלולה באחריות (נקישות מתיבת הילוכים/ לעיתים בעיה בכניסה להילוך --עדיין לא טופל)- פוטרים בהינף יד/עשים טובה שמעלים אותי על הליפט. מה, הם מחכים ומושכים זמן עד שהאחריות תגמר ואז לקחת לי על זה עוד כסף?

אולי אני תמים, אבל בינתיים - מאכזב.

מחכה לתגובות.

כי מי שמשקיע, שוקע....

פורסם

אתה מעט פראנואיד.

לפי התיאוריה שלך- מדוע לא למתוח את האחריות ל10 שנים?

בכלל היבואן יהיה מיליונר.

הפיסקה שלך עם הערבים היא ("בלי לפגוע"...) אינפנטילית, הזויה, לא מדוייקת ומרושעת (בלי לפגוע כן?)

לגבי חוסר השמחה לראות אותך מבקש שרות בלי כסף-גם אני לא הייתי שמח לראות אותך.

חג שמח וחתימה טובה

איל

פורסם

מזכיר לי מקרה שקרה לאבא שלי ברכב שלו, פולקסווגן בורה 1.6 שנת 01' יד ראשונה.

באחד הימים שהרכב היה אצלי, עוד בתקופת האחריות, נסעתי איתו לאנשהו. הנעתי את המנוע (התנעה ראשונה של הבוקר) ואיך שאני מתכוון לשלב הילוך נדלקת המנורה שמאותתת על חוסר בנוזל קירור בליווי צפצוף אזהרה.

כיביתי את המנוע ופתחתי את מכסה המנוע לבדוק על מה המהומה. לא היה כל חוסר בנוזל קירור - הוא היה במפלס המתאים.

הנעתי שוב פעם את המנוע, ואכן כעבור מספר שניות שוב פעם החל אותו מופע אורקולי של נורת אזהרה וצפצוף מאיים. החלטתי לתת למנוע לעבוד קצת אע"פ הסימנים הרעים, בכל זאת: לא היה חסר שום דבר (אפילו שמן בדקתי).

כעבור כדקה המנורה והצפצוף נעלמו כאילו לא קרה כלום.

אבא שלי לקח את הרכב למוסך (של היבואן, איך לא...), שם נאמר לו שיתכן שהיה חוסר קטן מאוד של נוזל קירור או שאולי החיישן שנמצא במיכל העיבוי מעט מלוכלך. בכל אופן, לא דבר שיש להתרגש ממנו.

הזמן עבר, ליתר בטחון הוסף מעט נוזל קירור ועדיין המופע ממשיך בכל התנעה בבוקר, כאילו הבורה מברכת אותנו בדרכה היחודית בברכת בוקר טוב.

הפעם הבאה שהרכב נכנס לטיפול היתה אחרי שהאחריות נגמרה. אבא שלי שוב העלה את הבעיה הלא פתורה, אך הפעם התשובה היתה שכנראה החיישן דפוק וצריך להחליף אותו.

מוזר שהם הגיעו לתובנה הזאת ישר אחרי שהאחריות נגמרה :evil:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אבא שלך סלח לי מאוד פראייר, כי ברשת המוסכים של פולקסוואגן נרשמות תלונות בעל הרכב, ואם הגיעו למסקנה אחרי סוף האחריות שהחיישן דפוק עם קצת צעקות...היו בודקים במחשב שהתלונה ניתנה במעמד האחריות והיו מחליפים לו את זה על תקן "טיפול מתמשך" - זה שצריך לצעוק\להרים את הקול זה לא בסדר, אבל בלובינסקי גם להרים את הכל לרוב לא עוזר

פורסם
אתה מעט פראנואיד.

לפי התיאוריה שלך- מדוע לא למתוח את האחריות ל10 שנים?

בכלל היבואן יהיה מיליונר.

הפיסקה שלך עם הערבים היא ("בלי לפגוע"...) אינפנטילית, הזויה, לא מדוייקת ומרושעת (בלי לפגוע כן?)

לגבי חוסר השמחה לראות אותך מבקש שרות בלי כסף-גם אני לא הייתי שמח לראות אותך.

חג שמח וחתימה טובה

איל

לגבי הערבים באמת לא התקוונתי לפגוע - הכוונה שלי: שגם "שם" בשטחים אותם האנשים יעשו את אותה העבודה ברבע מחיר.

ומה זאת אומרת לא משלם כסף?!!

כשאתה קונה טלוויזיה חדשה ואתה בא איתה לתיקון כשהיא בתקופת האחריות אתה מקבל את אותו השירות כאילו שילמת על התיקון!

דין רכב - כדין כל מוצר.

כשהמוכר מוכר לך מוצר חדש - מחיר האחריות והתיקונים מגולל בתוך מחיר המוצר!

והוא לא צריך לעשות לי "פרצוף חמוץ"!

והוא כן צריך לשמוח לראות אותי.

והתגובה שלך לנושא הזה היא בהחלט מלמדת על חוסר מודעות לכסף שלך ולרמת השירות שאתה אמור לקבל בעבור הכסף שלך!

אגב לגבי ה 10 שנים - ההשערה הזאת קפצה לי בעקבות הכתבה על חב' הליסינג שהיבואן מפסיד כסף כי הן לא מטפלות אצלו. ומשום מה זה נראה לי מאוד הגיוני ובכלל לא פרנואידי.

כי מי שמשקיע, שוקע....

פורסם

שמע אחי...

אתה במדינת ישראל וכדי שדברים יזוזו פה תנחש מה צריך לעשות????

לצעוק!!!!! ככה זה פה....

לא שאני אומר וואלה בוא נעשה פה בלאגנים צעקות עמייט...

אם במוסך או בכל דבר אחר ברכב אתה לא מסתדר עם מישו... תפנה להנהלה ראשית ותאמין לי שכדי שתהיה לקוח מרוצה הם יפנו למוסך ויתייחסו אלייך V.I.P. !!!

ככה עשיתי עם האוטו שלי, הייתה לי בעייה עם הכיסא של הנהג ובאתי עם זה חודשיים אחרי סיום האחריות, במוסך של הונדה אמרו "לא וזה... פה ושם.."

התקשרתי להנהלה למשרדים יענו, יום אחרי מתקשרת אליי המזכירה של המוסך "מתי אתה פנוי??" (והיא לא רצתה לצאת איתי) מבין אחי??? וזה עלה להם כביכול 300 שקל...!!!!! באתי תיקנו לי, כמו מלך הייתי שם....

קיצור שאתה במוסך או במקומות כאלה או בכלל במקומות שנותנים שירות, תראה שאתה ה"לקוח" ושמגיע לך הכל!!!!!

ואם הם לא עומדים באחריות שלהם אז זאת עילה לתביעה וכולה.... כי תכ'לס זה מין חוזה....

Polo 2012

פורסם

אני הכי מסכים איתך בעולם.

אבל אין לי כלים (חוץ מהרגשה שלי) להתווקח איתם.

הם אומרים בדקנו - הכל (כביכול) תקין.

מה אני אעשה?!

כי מי שמשקיע, שוקע....

פורסם

לבחור שפתחת את התר'ד,האמת לפי מה שאתה אומר,לא רק שאתה לא צריך אחריות ל-10 שנים, אתה לא צריך אחריות בכלל,הרי היא רק נועדה בעצם לדפוק אותך,ועוד יותר את הבעלים הבאים של הרכב ("לשלם כסף על העברת אחריות בלובינסקי",לא?).

האחריות נועדה למטרה אחת-יצירת רושם אמין בקרב הצרכנים.

הרי אם היו נותנים לך רכב עם שנת אחריות אחת,היית מרים גבה ("משהו פה מסריח,למה כולם נותנים 3 שנים והם רק שנה אחת? כנראה הם לא בטוחים באמינות הרכב"...).

אז באו בפז'ו ועשו מהלך שלדעתי מבורך,והגדילו אחריות ל-4 שנים.

אז נכון שמי שמטפל לך ברכב במורשה של פז'ו זה אותו אדם שיטפל לך ברכב במוסך בטירה, אבל אני יודע שלרכב שלי (כמובן הכוונה לרכב חדש),לא הייתי מוכן שייכנס בורג אחד שלא מקורי,ובטירה היו נכנסים לך לרכב הרבה חלקים שאינם מקוריים,ויותר מזה,היו מוכנים לעשות לך קומבינות שונות ומשונות, העיקר שהרכב ייסע ("אז מה אם יש לך פז'ו 406 ? זו משאבת מים של פיאסטה 88,יושב אחד לאחד...").

אני הייתי מוכן לשלם את ה"תוספת" מחיר לטיפולים לרכב (הכוונה לטיפולים תקופתיים כמובן), העיקר שיקבל מוצרים מקוריים.

תפסיק להיות פרנואיד,יש לך אחריות ל-4 שנים. לא מתאים לך ? אני לא רואה מישהו מצמיד לך אקדח לראש ומכריח אותך לטפל במורשה.

טפל איפה שבא לך,אבל אם וכאשר תיהיה לך בעייה ברכב בגלל טיפול רשלני שעבר במוסך בטירה, אל תבוא בתלונות "למה אין אחריות???!!!".

כמו שהבנת,אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאירה שלמה.

לבחור שרשם את הבעייה שהיתה לו בבורה,אל תכעס,אבל אל תאשים את "האחריות של הרכב", תאשים את אבא שלך.

לא הבנתי את המשפט -"הפעם הבאה שהרכב נכנס לטיפול היתה אחרי שהאחריות נגמרה"

יש לך בעייה ברכב (ועוד במערכת הקירור!),ואתם מחכים לטיפול הבא??

במקומכם הייתי מקים אוהל בתוך המרכזי של פולקסוואגן ואומר להם שאני לא יוצא מכאן,עד שהבעייה נפתרת!

אם צריך,פונה לעיתונות\לאינטרנט לכל מדור שעוסק ברכב\תלונות צרכנים וכל מקום שיוכל לפרסם את הבעייה.

הנסיון מלמד,שבארץ,כאשר יש בעייה כמו שציינת,רק 2 דרכים עובדות:

1.איום בפנייה לתקשורת\בית משפט.

2.צעקות.

חד וחלק,האשמה במקרה שלך הינה בהזנחה שלכם בטיפול ברכב בבעיה קריטית (בדיעבד התברר שהבעייה נעוצה רק בחיישן,מה אם הבעייה היתה במשאבת מים\נזילת נוזל קירור?), יש בעייה קריטית? יש אחריות לרכב? אסור שהוא יצא מהמוסך (המורשה,או בעדיפות-המרכזי) עד שהבעייה נפתרת.

זה כמו שתגיד שהגעת למוסך ואמרת להם שנראה לך שיש לך פנצ'ר בגלגל כי אין אויר,ואמרו לך "אל תדאג,יהיה בסדר",ויצאת מהמוסך עם פאנצ'ר,כי אמרו לך שזה בסדר,אין בעייה,ובמקום לתקן את הצמיג ב-20 שקל,באת אליהם אחרי חצי שנה ואמרת להם שמעו,מרוב שהצמיג נהרס אני נוסע רק על ג'אנט, כי אמרתם שזה בסדר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מה אני אעשה?!

1.כמו סעיף 1 בהודעה הקודמת- תגיד להם שאתה מתכוון לפנות לתקשורת.

2.גש למוסך המרכזי של פז'ו לבצע בדיקה.

3.גש למוסך מורשה אחר.

4.בדקת שהבעייה אכן קיימת ? ..... אולי משהו שנראה לך כבעייה בעצם הינו פעולה סטנדרטית של הרכב, תבדוק עם רכב זהה אחר.

פורסם

דוגמא מוגזמתף קיצונית ובכלל לא נכונה.

צמיג זה דבר וויזואלי שכל בר דעת יכול לראות אם יש/אין בעיה.

לגבי המכלולים הפנימיים של הרכב - אולי לך זה נראה טריוויאלי - אבל הרבה (לרוב המוחלט) של אנשים זה לא נראה כך.

סביר להניח שגם אני הייתי "אוכל" אותה כשבמוסך אומרים שזה תקין - בשבילי המוסך (היה) הסמכות העליונה כמו חו"ד של רופא.

שאלה: איך אדם כמוני יכול לדעת ששמו לו חלקים מקוריים (במוסך המורשה) איך אני יכול לוודאות הרי אני מבין אולי חצי פסיק במכלולים של הרכב ולערבב אותי בכלל לא בעיה. לא צריך להזכיר שאמינות המוסכים בארץ היא בין הנמוכות בין כל התעשייות.

סתם קוריוז - זוכר את "יצאת צדיק"? כמה מוסכניקים היו צדיקים? - נכון 0.

אבל אני גולש פה מהנושא.

אני חוזר על דבריי -נכון את האוט קניתי גם בגלל תקופת האחריות.

ואני כמעט משוכנע שהרחבת האחריות היא מלכודת דבש לצרכנים הלא מבינים בינונ שניתן "לערבב" אותם בקלות יחסית - או במילים אחרות פראירים.

כי מי שמשקיע, שוקע....

פורסם

אני הכי מסכים איתך בעולם.

אבל אין לי כלים (חוץ מהרגשה שלי) להתווקח איתם.

מה אני אעשה?!

מכיר את המשפט שאומר?:

"הלקוח תמיד צודק"

לך תן להם בראש!!!!!!!!!

:smile:

Polo 2012

פורסם
דוגמא מוגזמתף קיצונית ובכלל לא נכונה.

סביר להניח שגם אני הייתי "אוכל" אותה כשבמוסך אומרים שזה תקין - בשבילי המוסך (היה) הסמכות העליונה כמו חו"ד של רופא.

הדוגמא שלי בכוונה היתה מוגזמת,כיוון שאם אתה יודע שיש לך ברכב בעייה-טפל בה,על אחת כמה וכמה שהרכב במסגרת אחריות,וזו לא תקלה "שוטפת".

לגבי מה שציטטתי אותך פה,בוא נמשיל את זה לביקור אצל רופא באמת.

קיבלת מכה חזקה מאוד ברגל,ואתה לא מסוגל לדרוך עלייה,לא מסוגל בכלל להזיז אותה,וצריך להתמך במישהו כדי לעמוד על הרגליים,אוקיי? (סתם לצורך הדוגמא,זרום איתי...).

אתה הולך לרופא,הוא עושה לך בדיקה ואומר לך,הכל תקין,אין שום בעייה,לך לשלום!

יכול להיות שאתה באמת תלך הביתה,אבל מבטיח לך,שאם ביום למחרת הכאבים ממשיכים, אתה כמו פנתר חוזר לרופא שלך,ויושב לו על הווריד שיעשה לך צילומי רנטגן,מיפוי עצמות,ואם אפשר גם א.ק.ג ו-CT,רק לוודא שהכל מסביב תקין.....

למה לא אותו דבר ברכב?.......

ידידי,בשנת 2001,בורה חדשה עלתה מעל 110K שקלים.

אם היתה לי תקלה מהסוג שהבחור ציין (מופע אורקולי בכל התנעה),לא רק שלא הייתי יוצא מהמוסך, גם הייתי מקים לו התנחלות על הליפט,עד שהרכב יוצא פ-י-ק-ס!!!

תפסיק עם כל מיני קונספירציות לגבי "אכזריות" הייבואן שנתן לך אחריות של 4 שנים,כי זו תלונה די קנטרנית.

אני אגיב ספציפית לכל טענה שלך על האחריות ואז תבין למה הטענה קנטרנית:

1.האחריות ל-4 שנים כדי לקחת יותר כסף על טיפולים מרוכש הרכב- אם היתה לך אחריות של שנה כנראה לא היית קונה את הרכב,כמו כן,אף אחד לא מכריח אותך להשתמש באחריות,טפל איפה שאתה רוצה, אבל אל תבוא בתלונות על טיפול רשלני.

2.נועדה כדי להרוויח כסף על העברת האחריות במעמד מכירת הרכב ליד שנייה-זה באמת מעניין אותך אם מי שייקנה ממך את הרכב יעביר או לא את האחריות?....גם ככה זה לא ייצא לך מהכיס, אם הוא ירצה הוא יעביר את האחריות,אם לא,הוא לא יעביר,מאוד פשוט.

3.מי מבטיח לך ששמו לך חלקים מקוריים ברכב?-עוד לפני הטיפול תבדוק במורשה שכל החלקים מקוריים,במידה ואומרים לך שכן,ובסוף מתברר שהותקן לך חלק לא מקורי-בית משפט כבר ייטפל מפה.

4.למה לא נותנים שירות עם חיוך,כמו כשבאים לתקן טלויזיה?-דבר ראשון,כי פלזמה 42 אינץ' חדשה של טושיבה עולה 15Kשקלים,רכב חדש הכי פארש בשוק עולה יותר מ-100K. החיוך של איש השירות שלוקח ממך את הפלזמה לתיקון-זה סתם חיוך מזוייף,אל תקנה את זה,הוא לא באמת שמח ומאושר שהבאת לו טלויזיה מקולקלת,הרי זה פוגע לו באמינות ("יש !!!! הוא הביא טלויזיה לתיקון ! בירות לכולם עליי!!!-אז זהו,שלא).

אני אישית מעדיף שלא יחייכו אליי חיוכים מזוייפים,מעניין אותי השירות עצמו למה שדורש טיפול, ולא אם המים הקרים בטמפ' של 10 מעלות או 8.

אל תתחיל להשוות גם את השירות שניתן בארץ לשירות שניתן בחו"ל,כי מדובר בליגות שונות לגמרי...... קח דוגמא:

עסקתי עד לפני שנה במכוניות על שלט ברמה מקצוענית,והזמנתי מחו"ל מנוע למכונית,המנוע עלה כ-400$.יש לציין שאין כלל אחריות על מנועים מקצועיים כמו זה שרכשתי,אלא רק אחריות שכאשר פתחת את הקופסא המנוע היה שלם חיצונית.

בכל אופן,כאשר פתחתי את הקופסא המנוע היה שלם,אך לא הסכים להניע,לא משנה מה עשיתי.

שלחתי מייל לחברה בארה"ב,וסיפרתי להם את המקרה,והמתנתי לקבל תגובה מהם.

האמת ציפיתי לקבל התנצלות,ושאולי במקרה הטוב יגידו לי לשלוח את המנוע חזרה לארה"ב כדי שייבדקו אותו,אולי יצליחו לתקן בו משהו,אבל במקביל הבנתי שכדאי להתחיל לחפש מנוע חדש,כי כמו שציינתי, ידוע לי שאין אחריות למנועים האלה,ואם נפלת על מנוע פגום-כל הז*ן.

אחרי יומיים קיבלתי תגובה שבה נכתב,שהחברה מתנצלת על המוצר הפגום,דברים מסוג זה קורים מפעם לפעם למרות בקרות האיכות הרבות.

ולסיום צויין במייד עם קבלת המייל בחברתם,נשלח לי מנוע זהה חדש,ושאין תורך שאשלח אליהם את הישן.

באמת כעבור שבועיים הגיע מנוע חדש.

אני מקווה שבמילניום הבא נוכל להגיע למצב,שבמקרה דומה,חברה ישראלית רק תתנצל,שלא תשלח פיצוי ולא כלום,רק תתנצל.

פורסם

לבחור שרשם את הבעייה שהיתה לו בבורה,אל תכעס,אבל אל תאשים את "האחריות של הרכב", תאשים את אבא שלך.

לא הבנתי את המשפט -"הפעם הבאה שהרכב נכנס לטיפול היתה אחרי שהאחריות נגמרה"

יש לך בעייה ברכב (ועוד במערכת הקירור!),ואתם מחכים לטיפול הבא??

במקומכם הייתי מקים אוהל בתוך המרכזי של פולקסוואגן ואומר להם שאני לא יוצא מכאן,עד שהבעייה נפתרת!

אם צריך,פונה לעיתונות\לאינטרנט לכל מדור שעוסק ברכב\תלונות צרכנים וכל מקום שיוכל לפרסם את הבעייה.

הנסיון מלמד,שבארץ,כאשר יש בעייה כמו שציינת,רק 2 דרכים עובדות:

1.איום בפנייה לתקשורת\בית משפט.

2.צעקות.

חד וחלק,האשמה במקרה שלך הינה בהזנחה שלכם בטיפול ברכב בבעיה קריטית (בדיעבד התברר שהבעייה נעוצה רק בחיישן,מה אם הבעייה היתה במשאבת מים\נזילת נוזל קירור?), יש בעייה קריטית? יש אחריות לרכב? אסור שהוא יצא מהמוסך (המורשה,או בעדיפות-המרכזי) עד שהבעייה נפתרת.

זה כמו שתגיד שהגעת למוסך ואמרת להם שנראה לך שיש לך פנצ'ר בגלגל כי אין אויר,ואמרו לך "אל תדאג,יהיה בסדר",ויצאת מהמוסך עם פאנצ'ר,כי אמרו לך שזה בסדר,אין בעייה,ובמקום לתקן את הצמיג ב-20 שקל,באת אליהם אחרי חצי שנה ואמרת להם שמעו,מרוב שהצמיג נהרס אני נוסע רק על ג'אנט, כי אמרתם שזה בסדר.

1. לבחור הזה יש שם - אלעד

:wink:

2. לא כועס עליך. אני כועס על זה שבמוסך סביר שידעו שיש בעיה אבל העדיפו למרוח את אבא שלי בכל מיני תירוצים.

3. לא ציינתי, אבל הדבר אירע בסמוך לגמר האחריות של הרכב. בפעם השניה שאבא שלי נכנס למוסך עם הבעיה הזאת האחריות כבר הסתיימה.

4. כמו שציינתי: לא היו לבורה נזילות כלשהן או חוסר מים. היתה רק התראה על חוסר מים, התראה שלא היה לה כיסוי של ממש בפועל.

5. כתבתי שלאחר הפעם הראשונה במוסך הוסף מעט נוזל קירור ליתר בטחון. הדבר נתן מענה מיידי לבעיה - היה שקט לזמן קצר, עד שהבעיה שבה.

6. צודק 100%. במחשבה לאחור בהחלט היה מקום לדרוש מהמוסך את החלפת החיישן גם לאחר תום האחריות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

יש לי ניסיון עשיר בדיוק במה שתיארת כאן, אז אני יכול להרגיע אותך שזה לא בדיוק כמו שאתה חושב.

המוסך לא מרוויח כלום מזה שרכב אינו באחריות. זה בדיוק להיפך !!!

אם במוסך מוצאים דברים להחליף, ומחלקת השירות מאשרת להם, אז קדימה.

לי החליפו חלק גם אחרי תקופת האחריות, כי התלונה המקורית היתה מתועדת במוסך, ורק לקח שנה וחצי לאתר את התקלה...

נדרשתי רק לחתום על טופס פשוט בו אני מודיע שאני מודע לכך שהם עושים לי טובה מלפנים משורת הדין.

ורציתי גם כן למחות על ההערה המפגרת-אינפנטילית-גזענית על ערבים.

במוסך שלי, לדוגמה, יש הנדסאי ערבי עם ידי זהב, שאם רק היה יהודי, אז בטח הוא היה מהנדס ועובד באלביט, ולא מסתפק במשכורת דלה במוסך.

ועוד פרה קדושה אחת - הטיפול במוסך מורשה אינו יקר בהכרח מטיפול אצל כל חאפר כלשהו. נכוויתי פעמיים בהחלפת חלקים מרושלת עד כדי פושעת במוסכים "זולים", שהסתיימו בטיפול נוסף אצל המוסך המורשה, לתיקון התיקון.

פורסם

1. לבחור הזה יש שם - אלעד

:wink:

2. לא כועס עליך. אני כועס על זה שבמוסך סביר שידעו שיש בעיה אבל העדיפו למרוח את אבא שלי בכל מיני תירוצים.

3. לא ציינתי, אבל הדבר אירע בסמוך לגמר האחריות של הרכב. בפעם השניה שאבא שלי נכנס למוסך עם הבעיה הזאת האחריות כבר הסתיימה.

4. כמו שציינתי: לא היו לבורה נזילות כלשהן או חוסר מים. היתה רק התראה על חוסר מים, התראה שלא היה לה כיסוי של ממש בפועל.

5. כתבתי שלאחר הפעם הראשונה במוסך הוסף מעט נוזל קירור ליתר בטחון. הדבר נתן מענה מיידי לבעיה - היה שקט לזמן קצר, עד שהבעיה שבה.

6. צודק 100%. במחשבה לאחור בהחלט היה מקום לדרוש מהמוסך את החלפת החיישן גם לאחר תום האחריות.

רק ?

רק התראה?

אתה יודע מה היה יכול לקרות ? , מכיר את הסיפור של פטר והזאב ? עם הצעקות "זאב זאב" ?

אז אותו דבר אצלך, הנורה הייתה דולקת , ואתה היית אומר "הנה היא מברכת אותנו בבוקר טוב"

והפלא ופלא, החיישן אשכרה דיווח שאין מים , אתה נסעת, הרכב התחמם , אתה נתקעת ..

ולמה כל זה? בגלל שאתה כבר רגיל לראות את הנורה דולקת ..

ואל תגיד לי שכל בוקר בדקת שמן ומים , כי אם היית מספיק גאון לעשות זאת , היית מספיק גאון ללכת למוסך ולמצוא את מנהל המוסך שיתן לך תשובה ועכשיו .

ובכלל , איזו מן תשובה זו "החיישן כנראה מלוכלך" ?! מלוכלך תנקו לי אותו ! בשביל מה יש לי אחריות על הרכיבים האלה? מה אני מוסכניק ? מאיפה אני יודע להתעסק עם חיישנים !

בקיצור, האשמה , וכל האשמה , נופלת אך ורק עליכם , הייתם צריכים לגשת לשם , ולדרוש החלפה\בדיקה מקיפה.

• תוכן חדש...