Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Veyron on the RIng

Tvr_speed_12
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לווירון יש המון פוטנציאל להיות מכונית העל האולטימטיבית אבל הרסו אותה ולא שמו לה תיבה ידנית

ומישהו יודע מה הרכב שעקף את הווירון?

RING.JPG

פורסם

ראיתי את החייזר הזה מתגלגל לו לאיטו בכבישי גרמניה, אבל אז הוא נסע באיזה 80 קמ"ש ו-1000 סל"ד בערך. רק פה אני מצליח ממש לשמוע איך זה נשמע, ואני חייב להגיד שהויירון הזאת נשמעת כמו חללית של הבורג פוגשת בציפור קרב קלינגונית (מצטער שעולם המושגים שלי כל כך חנוני, ככה זה כשגדלים עם ז'אן לוק פיקארד)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

די מרשים

:roll:

למרות שהפסקול שלה לא משהו לטעמי.. לפחות לא ביחס למתחרות שלה שיצא לי לשמוע..

נ.ב. סחתיין על הכמה ת'רדים האחרונים שפתחת (הרדיקל ברינג למשל) שהיו פשוט נהדרים.... אני לא יודע איפה אתה מוצא את הסרטונים האלה.... אבל תמשיך למצוא אותם ולהראות לנו.. :smile:

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם
לווירון יש המון פוטנציאל להיות מכונית העל האולטימטיבית אבל הרסו אותה ולא שמו לה תיבה ידנית

ומישהו יודע מה הרכב שעקף את הווירון?

אני די בטוח שעם הDSG היא תניב ביצועים עדיפים מאשר עם תיבה ידנית סטנדרטית..

מה גם שאל לך לשכוח, שהאנשים שהולכים לשים מליון יורו + מיסים על רכב הם דווקא סוג האנשים שיעדיפו את הDSG על פני תיבה ידנית ..

אם הם ירצו רכב מסלול ידני הם יקנו את הCGT או ENZO (אם ימצאו אחת)

או מקסימום יעשו הסבה.. זה לא שחסר להם כסף ;)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מה גם שאל לך לשכוח, שהאנשים שהולכים לשים מליון יורו + מיסים על רכב הם דווקא סוג האנשים שיעדיפו את הDSG על פני תיבה ידנית ..

זה שהנתונים יראו יותר טוב על הנייר עם תיבת DSG לא עושה את הווירון לעדיפה בצורה הזאת.

תיבה ידנית תניב הנאה הרבה יותר עצומה מה-0.2 שניות שה-DSG מקזזת למאה.

והאנשים שירכשו את הווירון יתחלקו לשתי סקאלות

הסקאלה הראשונה הם של השוויצרים שרוצים להראות נוצצים

והסקאלה השנייה הם אלה שיסעו איתה למסלול המירוצים שבחצר של הבית.

פורסם

אתה צוחק, נכון? בגלל שאין לה תיבה ידנית אלא חצי-ידנית היא כבר לא ראויה? בגלל שאין לה קלאץ'? אני דווקא הייתי הולך בכיוון שונה, פשוט מכיוון שכשיש לך 1000 כ"ס זה ממש לא משנה איזו תיבה יש לך. לטעמי הרסו אותה בגלל שהיא שוקלת כמעט 1900 קילו, מה שאומר שהיא אמנם מאיצה כמו מטוס סילון (2.5 שניות למאה, איזה 7 שניות ל-200 ו-16.7 שניות ל-300 אם אני לא טועה), אבל היא בטח לא פונה באותה הרמה...

תוספת בעריכה:

זה שהנתונים יראו יותר טוב על הנייר עם תיבת DSG לא עושה את הווירון לעדיפה בצורה הזאת.

תיבה ידנית תניב הנאה הרבה יותר עצומה מה-0.2 שניות שה-DSG מקזזת למאה.

והאנשים שירכשו את הווירון יתחלקו לשתי סקאלות

הסקאלה הראשונה הם של השוויצרים שרוצים להראות נוצצים

והסקאלה השנייה הם אלה שיסעו איתה למסלול המירוצים שבחצר של הבית.

איך בדיוק תיבה ידנית תניב יותר הנאה? בגלל עצם הלחיצה על הקלאץ'? ממש לא. ובנוגע לאנשים שירכשו את הויירון - תן לי לחדש לך, אף אחד לא יסע איתה למסלול המירוצים. מקסימום לאוטוסטרדה או לנארדו בשביל לבדוק מהירות סופית. בשביל מסלולי המירוצים יש דברים הרבה יותר מעניינים. הויירון תהיה כמעט בלבד לתצוגה. לזה היא מיועדת - יצירת אומנות במיליון יורו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אנזו לא באה עם תיבה ידנית

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם
אנזו לא באה עם תיבה ידנית

עמוס

צודק..

שכחתי שהם מוכרים אותה רק עם ה"פלאפי פדלס"..

וד"א אני לא רואה אףאחד מתלונן על זה.. אז לפרארי מותר אבל לבוגאטי אסור? :?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אתה צוחק, נכון? בגלל שאין לה תיבה ידנית אלא חצי-ידנית היא כבר לא ראויה? בגלל שאין לה קלאץ'? אני דווקא הייתי הולך בכיוון שונה, פשוט מכיוון שכשיש לך 1000 כ"ס זה ממש לא משנה איזו תיבה יש לך. לטעמי הרסו אותה בגלל שהיא שוקלת כמעט 1900 קילו, מה שאומר שהיא אמנם מאיצה כמו מטוס סילון (2.5 שניות למאה, איזה 7 שניות ל-200 ו-16.7 שניות ל-300 אם אני לא טועה), אבל היא בטח לא פונה באותה הרמה...
אוי רוני....נו באמת, אתה באמת חושב שזנחו את עניין ההתנהגות? GIVE ME A BREAK! אני דיי בטוח שהיא לא תתנהג כמו ספינה אמריקאית.

איך בדיוק תיבה ידנית תניב יותר הנאה? בגלל עצם הלחיצה על הקלאץ'? ממש לא. ובנוגע לאנשים שירכשו את הויירון - תן לי לחדש לך, אף אחד לא יסע איתה למסלול המירוצים. מקסימום לאוטוסטרדה או לנארדו בשביל לבדוק מהירות סופית. בשביל מסלולי המירוצים יש דברים הרבה יותר מעניינים. הויירון תהיה כמעט בלבד לתצוגה. לזה היא מיועדת - יצירת אומנות במיליון יורו.

רוני

רוני אתה עושה פה הכללה על האנשים שקונים את הווירון! אפילו חרוט לי איפשהו בזיכרון בעיתון שאתה כותב בו (שאגב עוד לא הגיע אלי בדואר) שאיזה ערבי נהג מירוצים מתכוון לרכוש אחת כזאת ותן לי לנחש הוא גם יסע בה במסלול מירוצים ואני בטוח שהוא לא יהיה היחיד.

ותיבה ידנית, כן, היא תפיק הרבה יותר הנאה. כי אתה מחליט מתי להעביר את ההילוך ועד לאן למשוך אותו אז שלפחות תהיה ברשימת האופציות לנהגים האמיתיים ושה-DSG יהיה לילדי השמנת.

• תוכן חדש...