Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אפשרות לקנות או 206CC יד שנייה שנת 2002 (אני אהיה יד שנייה) מנוע 1600 אוט' או איביזה חדשה מנוע 1400 אוט' , עכשיו הקטע של המהירות לא מעניין אותי אני לא הולך לסוע במהירויות מטורפות , חשוב לי יותר האמינות והבטיחות.

תודה מראש לכל העוזרים.

פורסם

אני אישית הייתי הולך על ה 206. כמובן תלוי ברכב עצמו. 2 הרכבים שונים לגמרי אז תעשה חושבים מה יותר מתאים לך במידה ושתיהן באותו מצב.

פורסם

תלוי מה יותר חשוב לך ברכב ועוד כמה דברים...

אבל בכללי, אני לא הייתי מתלבט והולך על ה-206

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם

טוב אז ככה , אני בעלים של סיאט איביזה חדשה שנת 2005 ולכן אני רק אגיד לך דבר אחד , רכב חדש עדיף תמיד , יש אחריות אז אתה לא דואג ובכללי חדש זה הרגשה טובה יותר ... חוץ מזה סיאט זה אחד הרכבים אבל אם כבר איביזה אז הגרסת SPORT לפחות ידנית 100 כ"ס ... או אם יש כסף אז ה FR ...

תהנה ...

פורסם

איביזה - ולו רק בגלל עלות הביטוח של ה-206

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

למי שיש קצת נסיון עם ה206CC. איך הראות שם? האם היא כמו הראות ב206 הרגילה? או שהיא מוגבלת בגלל הצורבה הספורטיבית של האוטו?

פורסם

מסכים עם אורן, לפעמים ישן עדיף על חדש (מה גם שלא מדובר פה על רכב שנת 95 מול 2006, אלא על רכב משומש שנת 2002).

פרט להרגשה הטובה של להכנס לרכב חדש שאתה יודע שאתה הבעלים הראשונים שלו,אין ממש לזה יתרון ממשי אחר (הירידת ערך של רכב חדש בשנה הראשונה על הכביש אכזרית,ובמקרה של פז'ו שנת 2002, לרכב יש 4 שנות אחריות,ייתכן שהוא עדיין באחריות אפילו).

כמו שקודמיי ציינו,מדובר ב-2 רכבים שונים לגמרי,האחד קופה\קבריולט ל-2 אנשים,רכב שפרקטיות אינה מעלתו העיקרית,אבל אם אתה מחפש את הרוח בפדחת,ואז הפוזה של רכב פתוח (לא במובן השלילי,להיפך),תוכל להנות מאוד מהפז'ו.

אם אתה מחפש רכב יותר פרקטי,עם פחות נוכחות,משהו יותר סולידי,או לחילופין, מחפש את ההרגשה (הכיפית,יש לציין) של לקרוע את הניילונים מהמושבים,לך על האיביזה.

2 הרכבים באופן כללי אמינים ללא תקלות מיוחדות (בפז'ו הייתי בודק בעיקר את תקינות המנגנון של הגג), הפז'ו עשוייה להרגיש מעט יותר נוקשה (כיול קצת יותר ספורטיבי).

לגבי מחירי ביטוחים,אני לא סגור על זה,אבל כמו שמישהו כאן ציין,לפז'ו גג נפתח קשיח,אני מאמין שהביטוח שלה יקר יותר משל דגמי 206 האחרים-לדעתי,לא בצורה משמעותית.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מנסיון של 3 שנים על הCC אמנם מנוע 2 ליטר לי באופן אישי לא היו בעיות מיוחדות עם הרכב (וגם לא עם הגג)

טיפולים שוטפים כל 30000 ק"מ (או בדיקה שנתית ) וזהו !!

הרכב לא נועד ליותר מ-2 נוסעים !! כל נסיון לשנות את העובדה הזאת הוא פשוט בדיחה

שוב אתה משווה 2 מכוניות מאוד שונות לדעתי אתה יותר תהנה מהפגו אם אין לך בעיה לחיות עם המגבלות שלה

אגב בעניין הביטוח אני משלם 5500 מקיף+ חובה

פורסם

איך ההתנהגות של הפז'ו? האם יש לו התנהגות סלחנית? כי באחד ההודעות מישהו רשם שיש לו התנהגות נוקשת יחסית..

אגב הבנתי שיש ל206 CC מנוע GTI זה נכון?

פורסם

התנהגות של רכב קומפקטי רגיל...לא רכב ספורט אם זה מה שאתה שואל.

כן זה המנוע של GTI אבל הוא לא מרגש בשום נתון..סתם מנוע 2.0 ל' 138 כ"ס..

ב1.6 זה 110 כ"ס.

כעיקרון רק דברים רעים שמעתי על ה206 (הרגילה)..ולאיביזה יש מוניטין יותר טוב, ובכל זאת הייתי לוקח בלי לחשוב פעמיים את ה206.

1.8T 8)

פורסם

הכוונה בהתנהגות נוקשה (אני מניח שהתכוונת למה שאני רשמתי),שהרכב יהיה פחות נוח בהשוואה ל-206 הרגילות.

כמו שידידי לפני אמר וצדק,אל תצפה להתנהגות ספורטיבית,כי זה לא הייעוד שלו,בטח לא עם מנוע ה-1.6 (שהוא לא רע,אבל קח בחשבון שהרכב עצמו לא הכי קל),אבל עדיין יש לרכב התנהגות מהנה למדי.

המלצה שלי:

חפש מישהו שיש לו 206CC 1.6 שנת 2002 (חפש מישהו עם רכב זהה מבחינת נתונים ושנתון), תשאל אותו על הרכב,שיתן לך התרשמות מבחינת תקלות\בעיות\טיפולים תקופתיים וכו',בקש ממנו להפגש איתך ושיעשה לך סיבוב קטן ברכב,שתוכל להרגיש אותו.

עם האיביזה אין לך בעייה,גש לסוכנות סיאט הקרובה ובקש נסיעת מבחן על הדגם הספציפי שאתה מחפש.

תשווה בינהם,ותחליט.

לדעתי,מה שתבחר לא ייגרום לך להתחרט,מדובר ב-2 מכוניות טובות,אחת יותר פרקטית,השנייה יותר FUN CAR FOR 2,אבל בשורה התחתונה,שתיהן טובות.

נ.ב

אל תמהרו להשוות את ה-206 הרגילות לדגמי ה-CC,כי ההבדלים לא מסתכמים רק בגג פתוח (יש מכלול שלם שכולל אבזור יותר עשיר ב-CC,מנועים יותר חזקים,התנהגות שונה (אם כי עדיין לא ספורטיבית),ויש פוזה,ללא ספק,בעיקר בקרב בנות הרצליה פיתוח......:wink: ).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...