Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל המוצרים הנ"ל שאני מוכר אינם גנובים הכול חוקי והכול עובד ניתן לבדוק לפניי קניה

1.רדיו דיסק של פיוניר פרמייר דגם DEH-P740MP קורא את כל הדיסקים כולל MP3 פנל נופל ונשלף 3 יציאות למגברים ושליטה ניפרדת לסאב תצוגות של מטוסים דולפינים ועוד+שלט+קבלות+קרטון מקורי ב1000 שקל בלבד

2.מגבר של חברת אלפיין מקורי 500 וואט שני יציאות מתאים לזוג רמקולים בעל גישור לסאב ב400 שקל בלבד

3.מגבר של חברת לאנזר מדגם VIBE 221 שני ערוצים 600 וואט קרוס אובר מלא עם שלט לסאב+קרטון מקורי+אחריות לשנה באינטרנט וכל החנויות נמכר קרוב ל800 שקל אני רוצה עליו 600 שקל

4.סאב וופר של פיוניר 800 וואט עם תיבה אטומה מקורית במצב חדש בשימוש חודשיים בלבד+קבלות אני רוצה עליו 500 שקל

5.מאורר מקצועי לקירור מגברים מתאים לכל מגבר נקנה ב250 שקל אני רוצה עליו 100 שקל

6.רמקולים אחוריים 6X9 של חברת MIC בשימוש 3 חודשים 300 וואט במצב חדש בקרטון המקורי שלהם 120 שקל

7.רמקולים קידמיים מידה 5 ורבע של קליפורניה בום 120 וואט טובים לחיבור על רדיו דיסק ב80 שקל מצב חדש

את כל הציוד ניתן לבדוק לפניי קניה המספר שלי 0547231270 קוראים לי תומר חג שמח לכולם

פורסם

המגבר של לאנזר נמכר

נשאר מגבר של אלפיין V12 שני יציאות 500 וואט ב400 שקל בלבד

סאב פיוניר 800 וואט עם תיבה אטומה מקורית ב500 שקל בלבד עם חודשיים שימוש

רדיו דיסק פיוניר פרמייר 740MP תצוגות דולפינים קורא MP3 יש לו 3 יציאות למגבר עם שליטה לסאב+שלט רחוק ב1000 שקל בלבד הרדיו דיסק מצב חדש

רמקולים מיק 300 וואט 6X9 150 RMS מצב חדש עם קופסא 100 שקל

רמקולים 5 ורבע של קליפורניה בום 120 וואט ב70 שקל

נוסף גלאי ראדר של חברת קוברה ב200 שקל גמיש

פורסם

נוסף למכירה מונובלוק רוצח של בזוקה 300 RMS ב4 אום חדש חדש ב800 שקל גמיש

הרדיו דיסק של פיוניר יורד ל950 שקל

כל שאר הדברים ללא שינוי

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עידכונים לגביי המחירים

סאב של פיוניר 800 וואט מצב חדש+תיבה אטומה מקורית 450 שקל

רדיו דיסק פיוניר 740MP MP3 +שלט 3 יציאות למגברים 900 שקל