Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מרק- נגד 1.5K הוא נגד שמאוד לא מתאים ללד שכזה.

בכול אופן חיבור הלדים בצורה שהזכרתם חובבנית ביותר,

אני ממליץ לבנות ספק מיוצב 3.5V שמימנו חוטים יעבור ללדים.

או נגד בעל ערך של 500OHM עם 5 דיודות 1N4001 בטור. כדי שמתח ההולכה יהיה כ3.5V

וכך המתח המקסימלי שיוציא הנגד הוא יהיה שווה ערך למתח ההולכה,

בקיצור, אני אומר אם רוצים לעשות עבודה ברמה, יש להשקיע, בכול אופן, לחבר ללד נגד, הייתי עושה במידה ויש מתח קבוע ויציב, במתח של רכב שמשתנה עם הכיבויי הדלקה בעומסים וכו... הייתי בונה ספק אחד יציב שיפעיל את הלדים באופן אופטימלי.

אם תהייה הענות אני יפרסם סרטוט, דיי קל, עלות הרכיבים לא תעלה על 30 שקלים.

תמיר

** המלצה לחנות - נורדיה אריהב

ועל זה נאמר ידידי - ניסחפת ובגדול.

פורסם

מה הקשר שככה עשית אצלך....וחבר שלי עובר כל יום באין כניסה כי אין לו כח להקיף חצי ישוב אז מה - זה טוב ?

מהנדס חשמל, שעומד בשירות משרד הביטחון (ותאמין לי בעלי מקצוע מבוגרים שעובדים בשירות משרד הביטחון לרוב הם לא "סנדלרים" בלשון המעטה !!) אומר לך שאף מעגל מקצועי ככל שיהיה בעולם לא משתמש בשטות הזאת של יצוב מתח, אלא בנגד טורי....אז מה הבעיה

מה הבעיה שבזמן התנעה הנגד יתעמם לרגע...הריי גם יצרן הרכב לא הרכיב מיצבי מתח לפנסים הראשיים שלך נכון ? הריי גם הם נחלשים\כבים בזמן מתן סטרטר

פורסם

אצלי ברכב שהוא עמוס לדים מעל 40 לדים במקומות שונים,

מיותר לחבר 40 נגדים לכול לד.

מינוס לגוף והפלוס של הלד עובר עם חוט דק עד לספק. שהוא בגודל 5 ס"מ שממוקם בתא הפיוזים.

אני לא מסתכן בכך שיש לי נגדים מתחממים בכול מיני מקומות ברכב שקרובים לריפוד, לא בטיחותי.

הבחור פירק את כול הרכב, שיעשה עבודה רצינית.

מרק, תיכנס לעמוד הלדים ותבחר את אחד הלדים בקישור, ועדיין החישוב שלך לערך הנגד לא נכון

http://www.arihav.com/products/sales/index.asp?category=led

תמיר

פורסם
הוא ממש לא ניסחף..ככה עשיתי אצלי !

נו, ואם כך עשית זה אומר ש...

ידידי -אם אתה הולך לחבר 100 לדים אז אולי שווה לך לבנות משהו כזה...

במידה ואתה הולך לחבר מספר שפוי של לדים בתוך הרכב אני ממש לא רואה טעם לבנות דבר שכזה אלא אם כן יש הרבה זמן פנוי ומחפשים תעסוקה.

בקיצור - ברכה לבטלה.

אגב - כמה לדים מחוברים אצלך?

• תוכן חדש...