Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

audi a-3 t (180) vs volvo s40 t-4

vavik-dr
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רציני מתלבט בין שתי המכוניות האלה ששתיהם מהירות וטובות ואני הרגע בדקתי במחירון ושמתי לב שהולוו מאבדת יותר מהר מהערך שלה

מעל 2001

למישהו יש הצעות מה עדיף??

פורסם
אני רציני מתלבט בין שתי המכוניות האלה ששתיהם מהירות וטובות ואני הרגע בדקתי במחירון ושמתי לב שהולוו מאבדת יותר מהר מהערך שלה

הוולבו באמת מאבדת ערך טיפה יותר מהר מהאודי, אבל זה גם יתרון - היא זולה יותר.

הבעיה העיקרית תהיה למצוא כזאת משומשת, מכיוון ששתיהן אינן מכוניות מאוד מאוד נמכרות.

בכל מקרה לאודי יותר פוזה אולי, אך הוולבו עדיפה עליה ברוב המובנים. מרווח, ביצועים וכולי.

מציע שתבדוק בעצמך - בקש נסיעות מבחן בסוכנויות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הוולבו באמת מאבדת ערך טיפה יותר מהר מהאודי, אבל זה גם יתרון - היא זולה יותר.

הבעיה העיקרית תהיה למצוא כזאת משומשת, מכיוון ששתיהן אינן מכוניות מאוד מאוד נמכרות.

בכל מקרה לאודי יותר פוזה אולי, אך הוולבו עדיפה עליה ברוב המובנים. מרווח, ביצועים וכולי.

מציע שתבדוק בעצמך - בקש נסיעות מבחן בסוכנויות.

רוני

מה הבעייה למצוא a3 t משומשת תפתח את העיתון תראה מלא

פורסם

אני ממש לא בטוח לגבי האיבוד ערך, הרי בזמנו אפילו הייתה שמועה שליצחק לוי יש T6 ולכן היא (וגם הוולוו האחרות) שומרות על הערך טוב, לדעתי זה סתם היה מקרה או הבנה לא נכונה.

בכל מקרה קצת קשה לומר כי בשנה האחרונה מחירי אודי עלו ביותר מ-30%! לכן מחירי המשומשות עלו בהרבה ונוצרה מין אשליה, גם מחירי וולוו עלו - כמו כל האירופאיות בעקבות היורו, אבל בפחות מאודי.

בכל מקרה, וולוו זה רכב שדווקא כן שומר על הערך טוב יחסית ולא בעייתי במכירה בדרך כלל, בתחום הזה אין הרבה הבדל או הבדל קטן ביותר בין שתי המכוניות.

בשאר הדברים יש הבדלים, ה-T4 גדולה יותר, חזקה יותר, נוחה יותר, מאובזרת הרבה הרבה יותר - בקרת שיוט, בקרת משיכה, הגה וידית הילוכים מעור, מושבים משולבים עור וקטיפה כסטנדרט ועוד, היא הרבה יותר יפה מבפנים ולדעתי גם מבחוץ.

דבר חשוב נוסף, בעניין צ'יפים, את המנוע של אודי אפשר לשפר מעט יחסית, צ'יפ מוסיף לה בערך 25 כ"ס לפי מה שגיא פרילינג אומר, כי הוא כבר משופר מהחברה ואי אפשר להוציא ממנו עוד הרבה, לעומת זה למנוע של ה-T4 יש יותר פוטנציאל לשיפור.

כאמור גם בלי השיפורים הביצועים של ה-T4 טובים יותר, אבל למען ההגינות אני אומר שבמעט, בעיקר בגלל תוספת משקל.

ינון.

פורסם

במידה ותחליט ללכת לכיוון הA3 אז שווה לך לשקול לקנות דווקא את הדגם של ה150 כ"ס מכמה סיבות

1. ההבדל בינו לבין ה180 כ"ס זה 10 אלף שקל לשנת 2001

2. אין הבדל במנוע ולא בטורבו אלא רק בגדישה ואין בדגם של ה180 עוד תוספות שמפצות על ה10 אלף שקל תוספת

3. יותר קל למצוא A3 עם 150 למכירה

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

אתם קונים אוטו בשביל השקעה ובשביל למכור אותו או שאתם קונים בשביל

לנהוג ולהנות ממנו? :roll:

שתי המכוניות אינן טלית שכולה תכלת מבחינת שמירת ערך עקב מחירן

הגבוה ולכן רק בדיקה פרטנית של כל אחת מהן (נסיעת מבחן, כמו שציינו

מעל) תתן לך את ההחלטה הסופית.

MCS 2008

• תוכן חדש...