Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה שמן עדיף?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי האתר שלום רב.

יש לי פיז'ו 106 שנת 98 מנוע 1400 הזרקה רק נקודתית, רציתי לשאול אתכם איזה שמן עדיף לרכב שלי.

שמן סינטטי מלא של AGIP 5\40 או שמן של חברת ESSO 10\40 חצי סינטטי הצרפתית שעליה גם היצרן ממליץ ("שמן מקורי") אני גם משתמש בתוספי שמן ודלק של חברת פולודיין האמריקאית (אם זה עוזר בשקלול ההמלצה)

השאלה היא גם האם השמן הסינטטי של AGIP דליל מדי עבור המנוע שלי או שהוא בצמיגות טובה ומתאימה.

תודה.

פורסם

בהנחה שהמנוע במצב טוב ולא "שורף שמן" - אין כל מניעה להשתמש בסינטטי מלא. יכול להיות שכאשר תעבור לשמן סינטטי מלא - אז יתחיל לדלוף שמן עקב הדלילות.

סה"כ שמן חצי סינטטי של חברה כמו ESSO גם יעשה את העבודה מצויין...

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש ליצרן את ההוראות שלו לגבי סוג השמן, כאלה שטובי המהנדסים הגיעו אליהן לאחר חישובים מאומצים ועבודת מחקר ופיתוח של שנים.

למה שלא תעקוב אחרי הוראות היצרן במקום לנסות להנדס בעצמך?

מוטי.

• תוכן חדש...