Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע הבא אני כנראה אקנה מגבר של לאנזר ... כרגע יש לי קומפוננט של מורל ובעתיד אני אוסיף גם סאב.. עכשיו העניין הוא כזה.. מבחינת החיווט של המגבר אני מודע לעובדה שיש כל מיני קיטים שונים.. אשמח לשמוע המלצה לקיט טוב בעלות זולה או לחילופין.. אני אשמח לשמוע הצעות לקניית כל הפריטים בנפרד ומה בעצם אני צריך לקנות..

פורסם

אם אתה לא מתכוון להשקיע בקיט חיווט, אז למה אתה מחפש יעוץ?

יש קיט של EXPLOZION ב100-150 ש"ח (די יקר, אפשר להשיג ב80 ש"ח עם קצת הסתובבויות)

8G, זה לא קיט משהו מדהים אבל עובד לא רע, בתנאי שאתה מריץ באמת מגבר אחד והוא לא חזק במיוחד.

אם הכוונה שלך ממילא ללכת למתקין, תשאיר את עניין החיווט למתקין.

Race Smart

פורסם

אני קניתי ב50 שקל סט אקספלוזיאון בימאים אם קצת מיכוח מצידי.....

אתה יכול לנסות סט סביר 8G אם אתה לא מתכוון להוציא הרבה כסף על סט התקנה...

פורסם

אני קניתי ב50 שקל סט אקספלוזיאון בימאים אם קצת מיכוח מצידי.....

אתה יכול לנסות סט סביר 8G אם אתה לא מתכוון להוציא הרבה כסף על סט התקנה...

פורסם

אם אתה באמת לא מתכוון להשקיע הקיט מקצועי, אין לך באמת על מה להיתייעץ פה עם אנשים....

אתה יכול ללכת לכול מתקין קרוב לביתך ולסגור איתו מחיר על חיווט בסיסי....

מה שאולי כן חשוב זה כבל מתח (הפלוס) שיהיה 8 GAUGE

כבלי R.C.A וכבלי סיגנל אתה יכול לקנות מהסוג הפשוט והרגיל....יעשו את העבודה.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

תראו את ההתקנה אני אבצע בעצמי.. אני לא יודע מה יהיה בעתיד.. מצד אחד אני לא רוצה להתפשר על איכות.. מצד שני אני אשמח לשמוע על מקומות זולים שבהם אני אוכל לקנות את כל הרכיבים הנחוצים...

8G נראה לי מספיק.. RCA אני מעוניין באיכותי.. כבלים לקומפוננט אני מניח שאני אקנה 1.5 זה נראה לי מספק... כנ"ל גם לסאב העתידי.. אלא אם יש לכם השגות לגביי דברי..

בכל אופן אני מעוניין במקומות ספציפיים שבהם אני אוכל להשיג את הרכיבים יחסית בזול..

פורסם

אני קניתי בהתחלה קיט דומה ב 90 ש"ח

מאז החלפתי RCA את הפלוס,בקיצור הכל!

לדעתי לא שווה לקנות קיט כזה במידה ותרצה לשדרג את המערכת בעתיד.

פורסם

אני כמו JEKA.....שילמתי על התקנה מלאה וחומרים זולים ולאחר חודש פשוט פירקתי את הכול ושוב שמתי יותר כסף על קיט חדש ומקצועי של קאדנס - ואז הכול היה הרבה יותר טוב....

זה דבר שהרבה אנשים לא שמים עליו דגש ובסופו של דבר מצטערים עליו - יש כאלו שבאמת ישקיעו הרבה כסף וזמן ומאמץ על הרכבת וקניית רכיבים למערכת אייכותית וחזקה, אבל בכול מה שקשור להתקנה הם מזלזלים ולרוב מבצעים התקנה חאפרית במקומות זולים עם חומרים זולים ואז כל ההשקעה של המערכת יורדת בחצי מהשווי שלה...וזה חבל....

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

אני מאבד אותכם.. אני מודע לעובדה שרכיבים איכותיים = ללא פשרות.. השאלה שלי היא לגבי מקומות, השמת דגש על רכיבים מסויימים שעליי לקנות.. מאיפה.. של איזו חברה.. ומה העלות אני מודה לכם על ההזדהות רק תסגרו לי ת'פינה הזאת.. :wink:

• תוכן חדש...