Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

phd

audiophile
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכן אנשי הפורום !

ברצוני לשאול שאלה מצד אחד כללית ומצד שני ספציפית על החברה PHD, זאת חברה שלא ממש מוכרת בארץ , הייתי שמח לשמוע עליה ממישהוא שמכיר אותה .

השאלה השניה היא האם הטוויטרים שלהם טובים או לא ? פשוט יש לי זוג טווטרים צהובים שלהם וההיתי רוצה לדעת האם כדי לי לתקן אותם כי הם שרופים .

תודה מראש

פורסם

א. מאיפה השגת ? אני מחפש איך להביא אותם בנרות...

ב. עדיף שתשלח להם מייל על כך לאתר שפורסם , יש להם צוות אינטרנט לא רע(מנסיון) ואולי הם ישלחו לך לארץ(בתמורה כספית "צנועה" כמובן).

ג. הם מאוד מזכירים את סדרת BRAX של אודיוטק פישר, שווה לפנות לרדיו מילאנו שיש להם לפי הידוע י מוצרים של אודיוטקפישר , אולי יש להם זוג דומה...

אין כזה דבר כבל עבה מדיי...:shock:

• תוכן חדש...