Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות רמקולים קדמיים לרכב (6.5 אינץ') והתקציב שלי די דל..150-200 שקל (אני חייל אז מכאן נובע התקציב הדל Emo13.gif).

כל מקרה גלשתי לעצמי טיפה באתרי מכירה פומבית ומצאתי 2 דגמים שאיכשהו עונים על הדרישות שלי (אין לי מגבר חיצוני ברכב..רק של המערכת עצמה:40X4 של קנווד אך עם שאיפה להתקדם בעתיד ל50X4 ואולי אפילו מגבר)

בכל מקרה הנה הדגמים:

BLAUPUNKT - GTx172

PIONEER - TS-G1610R

על איזה משני הדגמים האלו הייתם ממליצים...ואם יש לכם הצעות נוספות בשבילי אשמח לשמוע.

תודה לעוזרים

פרטים נוספים על BLAUPUNKT - GTx172

פרטים נוספים על PIONEER - TS-G1610R

פורסם

על תיקח רמקולים קדמיים למה יש את הקונפוננט תשקיע עוד קצת ותיקח מורל פלוס אתה לא תיצטער אחי מילה שלי יש לי פיוניר ואני מוכר אותם גם לא שווה שקל הפיוניר הזה רק קונפוננט רמקולים עולים

200-300 שקל ומורל פלוס עולה 500 שקל בזאפ על תתפשר קח את המורל אחד ולתמיד אחי

פורסם

לבנתיים אין מגבר :)

לא ממש שווה לי להשקיע ברכב של אבא שגם ככה עומד להימכר (בתקווה) בקרוב...אני רוצה לבנתיים משהו לא רציני..בגלל זה שאלתי על שני הדגמים האלו...אז כל מקרה כדאי לי ללכת על BLAUPUNKT - GTx172?

אבל למה דווקא על אלו?

פורסם

אלי, שני דברים,

א. מגנט 213,216 אלה דגמי 2003-2004, היום זה 2130, 2160, כשההבדל הוא בצבע הממברנה,

הדגמים שלפני שנה לבן, הדגמים החדשים כסוף.

ב. ההבדל בין 2130 ל2160 הוא בגודל בלבד, ה2130 5 ורבע כשה2160 הוא 6.5, כל אחד

לוקח בהתאם לגודל מכוניתו

Race Smart

פורסם

בתקציב כמו שנתת לא תמצא משהו טוב אם כבר כמו שהוצע פה קומפוננטים של מאגנט תמורה מצויינת למחיר

אך אם אתה עדין רוצה לשים רמקולים בתקציב הזה כבר עדיף שלא

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

תאמינו לי שאם הייתי רוצה להשקיע ברכב הזה אז הייתי מוציא יותר כסף וקונה מגבר...פשוט אני רוצה להחליף את הקדמיים שיש לי עכשיו כי הם כבר עומדים למות לי...אז בכל מקרה..איזה מבין הדגמים יותר עדיף לי?

• תוכן חדש...