Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

cerwin vega stroker

elik0
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע כמה אמור לעלות בערך

cerwin vega stroker 12"

שנקנה לפני 7 שנים ולא שומש? כלומר הוא חדש מהאריזה

הזמן נראה לי עושה את שלו

יש רעיונות?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אם הוא חדש ומעולם לא עבר אני לא חושב שיש סיבה שיוריד.

קח לדוגמא ווגה ווגה אם תמצא לא משומש זה מעל המחירון :wink: .

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

המממ..אני לא חושב שלשלם על פריט כזה "מעל המחירון" , סה"כ 7 שנים זה המון זמן, לך תדע איפה הסאב ישב באיזה מקום, אולי הוא ספג לחות אולי הוא נפל כמה פעמים בדרך..סאב זה דבר מאוד רגיש, הוא יכול לפול פעם אחת ולא תראה סימן אפילו אבל אולי הוא יצא ממרכוז ואז שתפעיל אותו הוא יידפק. ספיידר קרוע וכו'...

אחסנה לא לקוייה יכולה לגרום להרבה דברים גם דבקים שמחזיקים את הספיידר וכו' יכולים להיות לא במיטבם אחרי זמן כזה, התעייפות חומרי פלסטיקה למשך 7 שנים היא הרבה זמן, צריך לראות שהחומרים לא "ייבשים" כמו שקורה עם גומי וכו'..בכל מקרה ניתן להשיג את הסטרוקר הישן בסביבות ה2000-2500 ש"ח היום מחו"ל או מכל מיני מקומות אחרים, אם הוא במצב מעולה כמו שתואר , אין לך סיבה לשלם עליו יותר מזה...אני אישית לא הייתי קונה את הרכיב הנ"ל ביותר מ1500 ש"ח, כי זה די שנוי במחלוקת ואינדבידואלי...(ובמחיר כזה אפשר לקחת את הסיכון כי מקסימום אפשר לתקן)

under construction..

פורסם

אני לא הייתי לוקח סאב שעמד כל כך הרבה זמן . אלה אם כן זה יהיה במחיר ממש ממש מצחיק.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

בכל מקרה ניתן להשיג את הסטרוקר הישן בסביבות ה2000-2500 ש"ח היום מחו"ל או מכל מיני מקומות אחרים, אם הוא במצב מעולה כמו שתואר , אין לך סיבה לשלם עליו יותר מזה...אני אישית לא הייתי קונה את הרכיב הנ"ל ביותר מ1500 ש"ח, כי זה די שנוי במחלוקת ואינדבידואלי...(ובמחיר כזה אפשר לקחת את הסיכון כי מקסימום אפשר לתקן)

כמו שגרין מונסטר אמר, ב 1500 שקל תיקח.

רק תבדוק לפני זה שהוא עובד כמו שצריך.

Beeeeeeeiiiitch !!!!!

פורסם

צודק... הוא חייב להוריד....

אל תשקחו שהו ישב 7 שנים!!!!(למרות שלא התשמשו בו...)ובגלל שלא השמשו בו ...אז כמו שאמרו הדבקים מתייבשים ..הגומי יכול להיות יבש.... אל תשקחו כמו לכל גבר גם לזה יש בלאי עם הזמן..פועל או לא...

1500 -2000 זה מחיר נחמד...

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
פורסם

אין לסטוקר גומי, הוא בנוי כמו סאבים של דיג'יי מקרטון, זה מחזיק שנים.

לא צריכה להיות בעיה עם הסאב הזה אפילו אם הוא עמד 7 שנים, אבל המחיר להוריד ומהר.

תמיר

פורסם
אין לסטוקר גומי, הוא בנוי כמו סאבים של דיג'יי מקרטון, זה מחזיק שנים.

לא צריכה להיות בעיה עם הסאב הזה אפילו אם הוא עמד 7 שנים, אבל המחיר להוריד ומהר.

תמיר

תמיר, מצטער אבל איך הגעת לזה? ואם הוא ישב שנים במרתף והקרטון ספג לחות? ומה עם הספיידר המיוחד של הסאב הזה?? ומה עם הדבק של הספיידר?? יש דבר כזה שנקרא התעייפות חומרים..

כמובן שהכל תלוי איך הוא אוכסן..לא רק גומי מתייבש, גם פלסטיק בעל אותם תכונות.

אולי הוא נפל אינספור פעמים וספג חבטות במעברי דירות וכאלה, קיצר אין לדעת. ואני לא הייתי קונה רכיב כזה אלא אם שמעתי אותו לפני זה והוא עומד בעומס, וגם אז הייתי "שוחט" במחיר לאיזה 500-600 ש"ח בשביל הסמליות...במקרה והוא שמור במצב מדהים אולי איזה 1000 ש"ח אם זאת ממש מציאה..

under construction..

פורסם

יא צעיר אתה בא לגיד לי מה זה סאבוופר?!

מישהו דיבר פה על סאב שנפל מקומה חמישית?

או סאב שהיה במקרר שקיבל לחות?

דיברתי על סאב שישב במחסן כמה שנים בלי לגעת בו, החומרים שלו ירזיקו מעמד מעולה,הוא לא בנוי מחומרים עדינים כמו גומי וכו...

זה לא מעדן תנובה

תמיר

פורסם

הכל סבבה, כבר אמרתי שבמקרה כזה שזאת מציאה ממש טובה זה סבבה..

וכבר רשמתי שתלוי איך הוא אוכסן וכו וכו'...

אבל מה זאת היציאה הטפשית שלך??!? " יא צעיר אתה בא ללמד אותי מה זה סאבוופר?"

אתה בכלל יודע בן כמה אני ומה הידע שלי,יש צורה להגיד כל דבר גם אם אתה לא מסכים עם זה , אבל גם שהייתי פונה לילד בן 16 או לאבא שלו בן 46 הייתי פונה באותה צורה.

וזה לא שאמרתי שאתה לא מבין, פשוט אני לא מסכים עם מה שאמרת ופירטתי למה.

אז אולי אני לא יכול ללמד אותך מה זה סאבוופר אבל לפחות אני יודע לדבר!

under construction..

פורסם

חברה תודה רבה על הייעוץ

:)

הסאב קניתי אותו ב 500 שקל בסופו של דבר

והוא חדש מהאריזה. עדיין באריזה המקורית עם ריפוד קלקר:)

הוא היה מאוחסן בבוידם יבש

לכן לא נראה לי שהוא נפגע.

עדיין אני חושב ש 500 שקל זה מחיר מצויין . גם אם יש ליקוי קטן .. אפשר יהיה לתקן אותו.

אגב תיקונים נקדים תרופה למכה.

יש לכם המלצות בקשר למקומות שמתקנים סאבים בסדר גודל כמו הסטרוקר?

ושוב תודה רבה:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
יא צעיר אתה בא לגיד לי מה זה סאבוופר?!

מישהו דיבר פה על סאב שנפל מקומה חמישית?

או סאב שהיה במקרר שקיבל לחות?

דיברתי על סאב שישב במחסן כמה שנים בלי לגעת בו, החומרים שלו ירזיקו מעמד מעולה,הוא לא בנוי מחומרים עדינים כמו גומי וכו...

זה לא מעדן תנובה

תמיר

תמיר , מה אתה יודע על עייפות החומר ?

מה אתה יודע על קרטון - ועל איך משפיע פקטור הזמן + לחות שלו , מה אתה יודע על האלסטיות והפלסטיות של החומרים שממנו הסאב בנוי. מי אמר לך שגומי פחות עמיד מקרטון ? ( רמז - קרטון נוטה להתפורר )

במילים אחרות , לפני שאתה יוצא בהודעה מטופשת , ואתה עוד מתחיל אותה ב "יא צעיר" ( מי ישמע , אתה זקן הדור , עטור ניסיון ) , בקיצור , קצת דרך ארץ.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אני יעשה לך שיעורים אם תרצה על זה, תהייה בטוח למדתי על זה בתיכון ובמכללה על סוגי חומרים והתכונות שלהם כמה שנים, פקטור הזמן? נעשת פרופסור? לחומר אין לחות כול עוד הוא בקופסא ובמקום סגור, הוא לא ישב במקרר, גומי מתפורר ולא קרטון, ( רמז - בוא למעבדה של חבר שלי תראה רמקול בייתי משנת 84 שעמד בחוץ במקום סגור והוא בנוי מקרטון ולא מגומי והוא עובד מצויין) (ועוד רמז רמקול מספוג מסביב שישב בארון ליד מטבח שנתיים בדיוק בתוך שקיות כולו התפורר).

במילים אחרות לפני שאתה משחק אותה פרופסור תחשוב על מה שאתה אומר, ואתה הקשיש פה סליחה.

תמיר

• תוכן חדש...