Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה חשמל באונו s70

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש בעיות חשמל רצינית:

-האורות של הכפתורים בדשבורד לא נדלקים

-האורות של הרדיו-דיסק מהבהבים לפי המוסיקה

-שלוחצים על הברקס המד של הדלק עולה וכל האורות באוטו נחלשים

-לפעמים אפילו הרדיו-דיסק נכבה לבד

ממה נובעת הבעיה?

תודה לעוזרים

פורסם

אני מניח שכוונתך בכפתורים בדשבורד, למתגי העזר הקטנים למגב אחורי, מפשיר אדים אחורי, אור ערפל אחורי. אם כן אז בקצוות פס המתגים יש 2 פקקי פלסטיק קטנים הנשלפים בעזרת מברג קטן ומתחתיהם יש ברג פיליפס. הסרת 2 הברגים מאפשרת משיכת בית מתגי העזר שיש בו מאחור בית נורת תאורה שכנראה שרופה.

לגבי הבהובי החשמל יש לבדוק את הארקות (מפלי מתח) הרכב וביחוד בכבל מהמצבר אל המרכב (בודי).

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

מה שלומו של האלטרנטור? מה שלומו של המצבר? האם הפיוזים בלוח פיוזים תואמים למקוריים לפי הוראות היצרן?

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

לפי תאורך כאשר יורדים הטורים אין מספיק מתח למערכות החשמל, אני הייתי מתחיל עם האלטרנטור יתכן שהרצועה לא מתוחה או שהאלטרנטור מריח את האספרגוס (על סף ימיו), לגבי נורות במתגים תתחיל מפיוזים ואם לא תעבור לנורות כמו שקודמי כתבו,

לגבי המד דלק אני מאמין שהוא נמצא בחלק האחורי של מיכל הדלק ולכן כשאתה בולם הדלק עובר קדימה והמצוף יורד תופעה שכיחה ברוב המכוניות בהן נסעתי, יש כאלה שהמד דלק יורד בסיבובים (מצוף צדדי) ויש כאלה בתאוצות או תאוטות (מצוף אחורי), חוקי הפיסיקה - חוק האינרציה אתה בולם אך הדלק רוצה להתקדם באותה מהירות = עף קדימה,

אוי ניוטון אתה גאון

פורסם

ניוטון ,האספרגוס מצא חן בעיני!

כמובן גם התשובה היפה שלך גוני!

כל הכבוד

בברכה

גלילאו גלילאי

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

לי זה נשמע דווקא כמו בעיית הארקה. כשלוחצים על הברקס הנורות לא אמורות להחלש.

ולגבי החוסר אור בכפתורים הקטנים האלו, זה נורה שרופה. אם זה היה פיוז גם האור של השעון היה מת וכל התאורה בקונסולה המרכזית.

אם הייתה בעיה באלטרנטור נורית הטעינה הייתה נדלקת, או שכל הבעיות היו נעלמות ברגע שהוא היה לוחץ על הגז.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

גם לי הפסיקו הנורות, נורות שרופות, ממש קל למצוא פשוט תביא דוגמה איתך.

לגבי המדיד דלק, באונו אין את השטויות האלה של מדיד דלק שזז, משהו אחד שעשו שם כמו שצריך, הוא ממש מדויק (למרות חוקי הפיזיקה, לכל דבר יש פתרון).

...Carpe Diem

פורסם

תודה לכל העוזרים

Joni-R

אני מתכוון בזמן שהאוטו עומד ומכובה כאשר אני לוחץ על הברקס המד דלק עולה

זאת לא בעיה שמפריעה אבל מעניין אותי מה זה...

מחר אני יבדוק את הנורה שאמרתם ואת הארקה

פורסם

גם לי אותה בעיה לגבי המערכת באוטו...

דרך אגב, אצלי המד דלק עולה כשלוחצים על הצופר:-)

אני אתעלק פה ואוסיף שאצלי באונו כנראה נשרפה המנורה של השעון וכרגע הוא עובד רק אין לו תאורה ירוקה וזה מעצבן אותי! קניתי נורה היום החלפתי ועדיין לא עזר!

[SIZE=5][COLOR=red][/COLOR][/SIZE]

• תוכן חדש...