Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המשקל מסכן את הגג?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי ציוד גלישת רוח, גלשן בתיק - 2 מפרשים - תורן ומנור

השאלה שלי אם סחיבתו על הגג בנוסף עם קשירה די חזקה לגג הרכב יעשה נזק לטווח הרחוק או לקצר, או שלא כדאי לוותר על הרעיון של הגגון ?

הרכב הוא גולף 2001 ולמי שהתעסק במציאת גגון לרכב זה יודע שאין!!! רק את המקורי של החברה (1000 שקל - יקר מידי)

או של חברת THULE, גם יקר 1600 שקל

תודה....

פורסם

עם גגון-, נראה לי שאין עם זה בעיה.

אם משקל הגלשן היה מונח באמצע הגג, הוא היה עשוי לגרום לשקע.

אבל הגגון מורכב משני פסים שנמצאים מעל הקורות האורכיות שבצידי הגג.

כך שמשקל המטען שעל הגג לוחץ על הקורות שמעל מסגרות הדלתות, וזה כבר מבנה מאוד קשיח.

כמו כן, מנסיון עבר, גלשן גלים נוטה "להמריא" כבר ב 70 קמ"ש. לכן הייתי שם אותו על הגגון כאשר השפיץ שלו מתקמר כלפי מטה. (הצד עם החרבות כלפי השמיים).

תנסה למצוא גגון משומש...

פורסם

יש גגונים אוניברסלים שמתחברים לפס מים שעל הגג, מתאים לרוב הפרייבטים, אתה יכול למצוא באוטו דיפו (לא אוהב אותם אבל שם ראיתי את זה) והמחיר אם אני לא טועה בין 200-300 ש"ח.

כמו כן יש באינטרנט בסביבות אותו מחיר תריץ חיפוש ותמצא את אותו גגון משווק ע"י חברות שונות למשל באתר זה:

http://www.motocar.co.il/motocar/moto_sale/product_datails.asp?id=31

אני חושב שזה יתאים לרכבך, בהצלחה ועדכן אם מתאים לך

פורסם

כנראה שלא הסברתי את עצמי טוב,

תאמינו לי שחרשתי את כל הארץ לחפש גגונים לגולף אבל בגלל שלאוטו אין מרזב אז האוניברסליים לא מתאימים לו כי הם בנויים על מאין קונטרה מהמרזב, ובדקתי כבר באוטו דיפו ולא מתאים.

השאלה שלי שוב אם יש סיכוי לנזק לגג כאשר הציוד על הגג לא גגון - ואם כבר שמים על הגג ללא גגון האם יהיה הבדל אם הציוד יהיה במרכז הגג או באחד מהצדדים כך שהוא נשען יותר על הקורות.

מישהו יודע מה עובי הקורות של הדלתות?

פורסם

שורה תחתונה ברור שגגון זה הפתרון הכי בטוח לאוטו, אבל המצב לא מאפשר לרכוש גגון מקורי

ול - jlavi2002 ה50 ק"ג שהזכרת , התכוונת משקל על הקורות או על אמצע הגג?

פורסם
שלום,

יש לי ציוד גלישת רוח, גלשן בתיק - 2 מפרשים - תורן ומנור

השאלה שלי אם סחיבתו על הגג בנוסף עם קשירה די חזקה לגג הרכב יעשה נזק לטווח הרחוק או לקצר, או שלא כדאי לוותר על הרעיון של הגגון ?

הרכב הוא גולף 2001 ולמי שהתעסק במציאת גגון לרכב זה יודע שאין!!! רק את המקורי של החברה (1000 שקל - יקר מידי)

או של חברת THULE, גם יקר 1600 שקל

תודה....

בהתחשב בעובדה שהשתתפות עצמית עומדת על כ-1500 ש"ח , וצביעת גג מורידה כמה אחוזים מערך רכב מודל 2001 , הרי שהגגון לא כ"כ יקר...:idea:

פורסם

כגולש, מכיר את הבעיה.

שאני נוסע לגלוש בכנרת אני שם הכל על הגג בצורה הזאת

מזרן על הפח, מעלי את הגלשן, לידו את התיק עם המפרשים, מעלין את המנור ואת ההתיק עם הציוד

יצא לי לנסעו המון פעמים, גם עם אופניים ומעולם לא נגרם נזק ולא שקעים בגג.

מה שכן חשוב זה לקשור הכל טוב טוב ולהיות עם רגל קלה על הגז....

תהנה!

(חוף הדימונד?)

כן כן, לא לא.

פורסם

אני לא בטוח אם אתה יותר קמצן או יותר פחדן. בלי לפגוע.

אתה רוצה אילתור זול ושיהיה טוב כמו המקורי.....

אני חושב שאם תמצא משומש או תקנה חדש ותמכור בפחות 30%-50% כשתמכור את האוטו, הקטנת את ההוצאה והרווחת ראש שקט ואולי חסכת הרבה יותר על תיקון נזקים.

פורסם

לנו היה ועדיין יש את הגגון מהתקופה שהרכב שלי היה מונית של אבא...

הוא היה זורק את את הדברים של הנוסעים למעלה, לצערו אסור היה את הנוסעים לשים למעלה...

הגגון מתחבר לשני נקודות עגינה בגג ולשני חורים שהמתקין עשה.

יש לציין שזה לא גרם לחלודה ולא כלום במשך 5 שנים.

את החורים מילאתי בסיליקון לבן , בחורים המקוריים החזרתי את הברגים המקורים וזהו.

• תוכן חדש...