Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אף אחד לא טען לקחת שיר עם פחות BITRATES, ולהפוך אותו לאחד עם יותר BITRATES.

בדיוק ההיפך.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

לא ההיפך...

התכוונתם נגיד מדיסק מקורי להעתיק למחשב בקידוד טוב, את זה אני מבין...

אבל אם הורדתי עכשיו נגיד דיסק כולו 128 אז אין לי מה לעשות בנידון נכון?!

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

אין מה לעשות בנידון.

ואכן דיסק נחשב למקור עם יותר BITRATES, ולכן זה נחשב ל DOWNGRADE.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
אם אתה לא אוהב אנימציות אפשר להשיג את 9833 או 9853 במחיר הזה ולפי מה ששמעתי ה9833 יותר טוב כי הוא מוציא 26 RMS ליציאה וה9853 מוציא 18 RMS

מצטרף להמלצה, עדיף ביבוא של אפריל ולא ביבוא אפור. גם אני מתענין במכשיר הזה, אתמול צלצלתי אל פומפה ושאלתי מי נותן את האחריות, הם אמרו לי שהאחריות שלהם. נשמע לי מגוחך.

פורסם

אין מה לעשות עם טרקים של 128, זה נשמע פחות טוב וזה ידוע.

הסיבה שאנשים משתמשים בMP3 היא כדי לחסוך בערמות של דיסקים.

אפשר להוריד MP3 ב192 כאשר מעבירים את זה מדיסקים מקוריים,וכך ניתן לשמור על האיכות.

כמובן אפשר גם להוריד שירים שהם 192 ומעלה.

לגבי ההמלצה על הHU,אז 9835 כמעט ולא ניתן להשיג,ואם מוצאים אז הוא עולה יותר יקר מה9855.

ה9853 הוא SAMA SAME כמו ה9855 רק תצוגה מעט שונה,ופריאווט של 2 V במקום 4.

ה9833 אומנם מספק 4*26 וואט RMS,אז זה ממש שולי וזניח מול הגברה של 18-20 וואט RMS שנותן ה9853.(מחברים למגבר לא?)

גם ככה,מכשיר ב2500 ש"ח , עדיף כבר לחבר למגבר לא?(הוא הרי מחפש מכשיר עם 3 יציאות? למה? כדי להרגיש יותר טוב עם עצמו?-לא, כדי לחבר למגברים).

תנסה לבדוק גם על המכשירים של קלריון,טובים באותה מידה.

גם אין את הגלייד טאצ' כמו באלפיין,למי שלא ממש אוהב(גורל:)).

וחוצמזה,לגבי כל אופציות ה"שינויים" למי שלא אוהב להתעסק עם זה בצד נהיגה,אז גם אני לא אוהב את זה ולכן יש לי HU ללא אקולייזר חיתוכים וכו' והוא משמש כנגן בלבד,פשוט מחובר לאקולייזר שהשימוש בו יותר נוח,

השינוי העתידי הוא מעבד.

under construction..

פורסם
מצטרף להמלצה, עדיף ביבוא של אפריל ולא ביבוא אפור. גם אני מתענין במכשיר הזה, אתמול צלצלתי אל פומפה ושאלתי מי נותן את האחריות, הם אמרו לי שהאחריות שלהם. נשמע לי מגוחך.
בפומפה אפשר להוציא את ה9855 ב3100 שקל, באפריל אתה משלם מעל 3800 שקל

תעשה את החשבון שלך אם שווה לך להוסיך 700 שקל רק! בשביל אחריות של אפריל....אני עשיתי את החשבון וממש לא שווה לדעתי....

הסיכוי לתקלה בשנה הראשונה מאוד קטן, וגם אם כן לא בטוח בכלל שהיבואן טוב יותר ממעבדה פרטית שכן המקצועיות שם ממש לא בשמיים

נ.ב. זה לא שאני לא ממש אוהב את זה, אני אפילו קצת שונא את זה :D

פורסם

פיוניר זה כמו...זה כמו...

כמו שנדבר על ניסן 350Z החדשה,ותשאל "איך הסוזוקי אלטו?"...

:)

אין מה להשוות ,אולי התצוגות בפיוניר יותר "מרשימות" אבל לא מעבר לזה.אם הייתי מחפש תצוגה הייתי קונה DVD עם מסך,אבל כאשר מדובר על איכות סאונד,האלפיין או קלריון עדיפים בהרבה.

under construction..

פורסם

מיקי תרשה לי לערוך לך את ההודעה אין מה להשוות לאלפיין מבחינת פיצ'רים לא מבחינת איכות...

כששתי הפאנלים על פלאט רק הפרא אאוט ישנה פה וגם על זה אפשר להתגבר בעזרת כיול של ההגברה...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
מיקי תרשה לי לערוך לך את ההודעה אין מה להשוות לאלפיין מבחינת פיצ'רים לא מבחינת איכות...

כששתי הפאנלים על פלאט רק הפרא אאוט ישנה פה וגם על זה אפשר להתגבר בעזרת כיול של ההגברה...

תרשה לי לערוך לך את ההודעה...

זה לא רק הפריאוט,שאגב,פיוניר ממש לא מדייקים בהגדרות שלהם,לעומת אלפיין,ואגב ששניהם על פלאט,לא רק הפריאווט ישנה,אלא גם ההתנגדות ביציאה ,וכן הSIGNAL TO NOISE של פיוניר גובל ב90DB ואשר לאלפיין וקלריון זה 100DB+,ולכן יש הבדל בשמיעה.

וכמובן כמות הדיסטורישן שמוציא הפיוניר גבוהה בהרבה מהאלפיין,ולכן צליל יותר נקי.

ואגב כמו שכבר אמרתי,אם כתוב שהפיוניר מוציא 2V תצפה למשהו כמו 1.6-1.7,והאלפיין יוציא 2V נקי.

אומנם ניתן לסדר זאת בכיול ההגברה,אך עדיין זה משנה כאשר עובדים בגבולות המתחת כניסה של המגבר כי אם זה 2V,ויש לך במגבר 0.6-2 ו2-4 האלפיין ישב בגבול העליון(דבר שיותר נוח למגבר לעבוד איתו-גיין סגור והפיוניר ישב בגבול התחתון עם גיין מלא= יותר אופציה לרעשים מהמגבר.)

וחוץ מזה שהאלפיין יותר אמינים.

או שאם אתה קונה קלריון עם פאנל שעשוי גרפית,ניקל(כרום) או אלומיניום זה עדיף בהרבה מאשר הפלסטיק הזול בפיוניר.

under construction..

פורסם

מחזק את אברי.

רק אתמול נתתי לך גרף של RTA והראתי לך באיזה LEVEL נמצא SILENCE.

בכל אופן, אם המגבר תקין הגיין לא יגרום לרעשים, אז אין צורך "לשמור" עליו.

שורה תחתונה, אם שום דבר לא נמדד באותם התנאים אין לך בכלל מה לעשות הצהרות מה כן יהיה ומה לא, זה לא רציני בכלל..

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...