Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בא לי לנסוע לכביש מסובב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לכם איזה הצעה?

כביש יפה ומפותל?

למנהלי הפורום:

חשבתי על רעיון להפוך את הנושא לדביק ושכל אחד ייתן כביש מיוחד ומעניין.

פורסם

*דרך אגב רוני מה עם ההבטחה לפעול בנושא?

היא בוצעה לפני פחות מחצי שנה, תן לי עוד קצת זמן :wink:

וברצינות - מתי שיהיה זמן, נשתדל.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

זה יכול להיות גם רעיון לכתבה במגזין אצלכם...

"כבישי הנהיגה הטובים ביותר"... זאת הכותרת בעמוד הראשון ואז רואים שם תמונה של איזה כביש מפותל מלמעלה (למשל הכבישים ליד ים המלח, שיראו גם את הנוף ואת התהום בצידי הכביש...)

לפי דעתי זה רעיון טוב לכתבה, אפשר לחלק לפי איזורים, ואז לפרט קצת על כל כביש, באיזה שעות אין הרבה תנועה, למה לשים לב, כמה זמן זה בערך, איזה אתרים יש ליד וככה לפרט על כמה כבישים... זה ימלא כמה דפים ויהיה גם די שימושי...

פורסם

היה כבר סט כתבות גדול כזה בבלייזר.

נדמה לי שזה היה מחולק לשלושה חלקים: צפון, דרום, מרכז או משהו כזה.

לי יצא לקרוא רק אחד מהם בהמתנה איפשהו אז אין לי את זה.

פורסם
בבלייזר הם השוו כבישים בארץ לקטעי מסלולי פורמולה 1 :]
דווקא החלק שקראתי היה בדיוק כך:

לפי דעתי זה רעיון טוב לכתבה, אפשר לחלק לפי איזורים, ואז לפרט קצת על כל כביש, באיזה שעות אין הרבה תנועה, למה לשים לב, כמה זמן זה בערך, איזה אתרים יש ליד וככה לפרט על כמה כבישים... זה ימלא כמה דפים ויהיה גם די שימושי...
היה מחולק לאזורים, כל כביש קיבל תיאור מפורט על האופי שלו, סוג הרכב המתאים, נוכחות משטרתית, שעות עומס, נקודות ציון חשובות לאורך הקטע (בעיקר מבחינה בטיחותית) וכו'.

נראה דווקא נחמד, חבל שאין לי את זה.

פורסם

721 המפורסם, מעתלית לבית אורן. רק תיזהר, יש הרבה סיכוי להימרח על ההר\האוטובוס שעוקף בדיוק בקו לבן, או סתם להגיע עד לשם ולהיתקע אחרי יונדאי.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תוכן חדש...