Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופן השימוש בווקס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שהנושא הזה נטחן מאה פעם אולי, אבל היום קניתי וקס של טרטל (בהמלצת הפורום) ועוד בחור שהיה בחנות אמר לי קח את זה הוא הכי טוב אני משתמש בו שנים וזה... הווקס הוא של טרטל כאמור והוא מגיע בצורת ספריי כזה, על האריזה כתוב שאופן השימוש זה התזת הווקס בעיגול בקוטר של 8 ס"מ ומריחתו ע"י מטלית נקייה ורכה, ואח"כ ניגוב שוב ע"י מטלית נקייה ורכה. בפורום כאן קראתי שקודם מורחים את הווקס עם מטלית לחה ואח"כ עוברים עם מטלית יבשה.

מה ההמלצה שלכם לגבי הווקס הספציפי הזה?

פורסם

אני לא יודע לגבי התרסיס.

אבל הווקס שלי היה של טרטל (גם הנוזלי וגם הקשיח) היו משאירים נק' אבקה לבנות כאלה, שהרסו את הגימור.

בכ"א אם אופן המריחה הוא זהה, משתמשים במטלית אחת בכדי להחדיר את החומר (במריחות סיבוביות) ובמטלית נקייה (חשוב שתהיה נקייה! עדיפות למטלית כותנה) להבריק (שוב, בתנועות סיבוביות).

בהמלצת הפורום קניתי את הCARPLAN טלפון ווקס ואני מרוצה מאוד ממנו, למרות שהוא יקר יותר.

פורסם

המטלית הראשונה הייתה רטובה/לחה? או גם יבשה

ואם אני משתמש במטליות כמו המטלית שולחן הרגילה היא בסדר?

פורסם

אממ בעקרון אני השתמשתי בלחה.

כדי למרוח את הווקס השתמשתי בחולצה ישנה שקרעתי (אם אתה עושה את זה שים לב שאתה קורע את התווית ובכלל מוציא את כל התפרים... כלומר משתמש רק בבד), כדי להבריק השתמשתי במטלית מיוחדת לווקס שאבא שלי קנה ממזמן ולא נגע בה.. היא מכותנה והיא מסוג המלטיות האלה שלא משאירות סימני מריחה שאחרי שמתמשים בהם, אני לא יודע אם יש לזה חשיבות.

אגב לפני שאתה עושה ווקס, אל תשכח לשטוף את הרכב ולתת לו להתייבש.

פורסם

באם לא ידעת אז הספריי זה ווקס מהיר שתפקידו לשמור על הווקס שעשית (משחה ,קרם ,לא ספריי).

לאחר שאתה עושה ווקס בצורה יסודית אז אתה מעוניין לשמור על הברק והצבע לאורך זמן ,זהו תפקידו של הספריי בלבד.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

להלן שלבי מריחת ווקס לתוצאות מקסימליות. (לא ספריי אלא הנוזל הרגיל של טרטל).

א. קונים כ- 10 עד 12 מטליות רכות.

ב. שוטפים את הרכב בצל, מיבשים עם ג'ילדה.

ג. מנערים את בקבוק הווקס על מנת להכין אותו לעבודה.

ד. מחלקים את הרכב לכמה איזורים. אצלי אני מחלק אותו ל- צד ימין (1), שמאל (2), גג + תחת (3), מכסה מנוע ופגוש קידמי (4). עובדים על כל איזור בנפרד.

ה. מורחים את הווקס בתנועות סיבובית בעזרת אחת המטליות שקניתם (יבשה) על האיזור בטיפול. מחכים 3-5 דקות ליבוש הווקס (בארץ החמה שלנו זה מספיק) ומשתמשים במטלית חדשה על מנת לנקות את שאריות הווקס שנשארו מהאיזור.

ו. חוזרים על הסעיף הקודם על כל איזור. יש להשתמש במטלית חדשה לכל מריחה או ניגוב (כלומר, 8-10 מטליות).

ז. בוחנים את הרכב על מנת לאתר שאריות ווקס ולהסיר אותן.

עדיף לעשות ווקס במשך היום ולא בלילה כי הלחות בלילה מפריעה לווקס להתייבש ונשארים סימנים.

שימו לב שיש ווקס לצבע מטאלי (בקבוק כחול) ווקס לצבע רגיל (בקבוק ירוק)

מובטחת לכם תוצאה כמו בתמונה המצורפת...

בהצלחה.

my_pretty_306_1024.jpg

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

וואלה תודה אחי על ההסבר המפורט, מה שמבאס זה שצריך לבזבז סתם 10 מטליות חחחח

ועל הספריי כתוב שהוא ווקס ולא לשמירה על וקס, עם המצלמה שלי הייתה פה הייתי מצלם, בכל מקרה אשתמש בזה ונראה איך ייצא.

פורסם

מכניס תיקון קל, או הסברים איך אני עושה ווקס:

מורח עם צמר גפן, בתנועה סיבובית

מנקה עם חולצת טריקו ישנה שיצאה משימוש.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

נשמע קצת מופרז לבזבז 10 מטליות... חולצה/גופיה ישנה מכותנה יעשו את העבודה כמו שצריך, כמו כן ניתן לשטוף ולכבס את המטליות לשימוש חוזר...

...Carpe Diem

פורסם

:roll: חולצה ישנה אף פעם לא תעשה את העבודה כמו מטליות. המטליות שאני מדבר עליהם עולות 12 ש"ח לחבילה ענקית שמספיקה לווקס פעם בחודש למשך 10 חודשים.

למען השם, תפסיקו לחסןך לי חצאי אגורות על הרכב!

פורסם

20 מטליות גדולות שאפשר לחלק כל אחת ל -4 עם מספריים.

בקרוב פרוייקט מצולם על מריחת ווקס עם כל הפרטים.

פורסם

הבנתי, סליחה, טעות שלי, חשבתי על משהו אחר...

אגב - זה יכול להיות זמן טוב להזהיר שלא למרוח ווקס על חלקי הפלסטיק ברכב... מלכלך מאוד ולא יורד בקלות.

...Carpe Diem

• תוכן חדש...