Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ל DAVIX , אצלי ראשון מגיע ל-75.... 2 ל-110 שלישי 170.... חמישי אמור להגיע ל-220-230 .... :D

איזה אוטו יש לך?

ולא משנה איזה אוטו יש לך? אני לא חושב שהוא עובר את ה65 בראשון(אם הוא ידני, אוטומט זה כבר סיפור אחר).

פורסם

לא יודע איך- יונדאי קופה ידנית... שוב, נבדק מספר פעמים (למתחכמים -בכביש ישר) כשאני לבד ברכב 1- 75 7000 -+ סל"ד!!! עובר את האדום......מוזמנים לבדוק... אומנם בלחץ רב אבל מגיע... (בלי לטחון 65..... בכיף)...

הייתה לי סובארו DL שנת 92' גם ידנית 1600 - 45-50 כך שאני לא מבין מה אתם מופתעים?

פורסם

אמא שלי והמורה נהיגה שלי תמיד אמרו לי לא לעבור את ה-3000 סל"ד... :screwy:

לשמחתי זה יוצא אצלי בדיוק 150 קמ"ש... :D

ינון.

פורסם

בתנאים זהים (אותו רכב , מנוע,מהירות , עומס , כביש וכו.) רכב אוטומטי יפעל בסל"ד גבוה יותר מ 2 סיבות:

1.ברכב אוטומטי המנוע מחובר לגיר ע"י torque converter ולא ע"י קלאץ'. בקלאץ' (תקין) אין החלקה וכל סיבוב של המנוע הוא גם סיבוב של הגיר ללא הפסדים. טורק בנוי מטורבינה מסובבת שדוחפת שמן על טורבינה מסתובבת כך שהחלקה ביניהם אפשרית דבר הגורם להפסדים וצורך בסיבובי מנוע גבוהים יותר.

2.(נובע מ 1) תיבה אוטומטית יכולה להרשות לעצמה מרווחים גדולים יותר בין יחסי ההעברה כך שיש לה רק 3 או 4 הילוכים ולא 5 או 6 כמו ברכב ידני.(בד"כ ,אבל יש חריגים). מרווחים גדולים= סל"ד גבוה יותר לפני ההעברה להילוך הבא.

זו גם הסיבה שרכב אוטומטי צורך יותר דלק ונותן ביצועים נחותים לעומת רכב ידני זהה.

נמרוד

• תוכן חדש...