Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אסטרה GSI שנת 1994 עם ממיר קטליתי. לפי מה שקראתי פה הממיר כבר מזמן לא עושה את תפקידו. חשבתי להסיר אותו ולשים ממיר מרוקן שרק מבחוץ ייראה כאילו יש ממיר.

הבעיה היא שאני לא יודע כיצד הרכב יגיב לשינוי הזה. יש בו מלא חיישנים בכל מקום ואני מפחד שהשינוי יישגע אותם. אני מכיר מישהו עם רכב זהה ששם פילטר אוויר פתוח וזה התחיל לשגע את החיישן והרכב נהיה יותר חלש.

אגב, הדוד אצלי מקורי של GM עוד משנת 94 :shock: ונראה במצב סביר. צירפתי תמונה שלו.

האם אני ארגיש איזשהו שיפור בביצועים?

דימה

Picture 007 small.jpg

פורסם

מה המצב פיקסר, אני קניתי את שלי ללא ממיר , בקשר לשיפור

לא שאני יודע איך זה עם אבל אפשר להבדיל בצליל וכן התגובות דוושה וההרגשה

היא טובה במיוחד בחלק העליון של הסל"ד ,לא שאני מגיע לשם ,רק בתחילת הרומן :wink: ...

לא היתה ואין שום בעיה עם חיישנים . סל"ד יציב כמו סלע עם כושר טיפוס בריא.

אגב גם אצלי הדוד המקורי והוא נראה ממש חדש וחלק ,לא חלודות ולא עמייאט

האיכות בנייה היא לא פחות ממדהימה! :-P .

פורסם

קודם כל לשואל המקורי - אתה מוזמן להתייעץ בפורומים ספציפיים של אסטרה GSI בקשר לשאלה הזו

אני מאמין שרק שם תוכל לקבל תשובות מדוייקות.

לעניינינו - דוד ממיר מרוקן אמור לעשות את העבודה כמו דוד מעבר רגיל - לדעתי שיפור יורגש רק אם תסיר את הממיר לגמרי ותלביש "כאילו" על הצינור שיעבור שם [ולא תוסיף דוד מעבר נוסף כך שלאוטו יהו למעשה שני דודי מעבר לפני הדוד הסופי]

ולבחור שמתלהב מזה שהדוד שלו מקורי - אופל אסטרה ראויות נמכרו פה עד שנת 94 או 95 אם איני טועה, אם אתה עדיין נוסע עם הדוד המקורי אני ממליץ לך בחום להחליף. אתה לא מודע לזה אולי, אבל החלפה של דוד מקורי זקן בדוד חדש היא אחד השיפורים המיידיים שאפשר לעשות לאוטו מבלי להקריב מאום מלבד עלות ההחלפה - והשיפור מורגש ומומלץ מאוד.

זה שהוא לא רקוב מחלודה לא אומר שלא צריך להחליף. בעיקר ברכב שהוא פרפורמסנ-אוריינטד.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

השיפור המומלץ ביותר הוא לפרק את כל הצנרת שיורדת מ"המנוע" עד לדוד האחורי, ולהרכיב צנרת חדשה גדולה יותר מבחינת קוטר.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם
השיפור המומלץ ביותר הוא לפרק את כל הצנרת שיורדת מ"המנוע" עד לדוד האחורי, ולהרכיב צנרת חדשה גדולה יותר מבחינת קוטר.
למה? :?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
ממש לא מדויק ומטעה, קוטר גדול מדי יפגע בביצועי הרכב.

מדובר במנוע 2 ליטר אטמוספרי סה"כ, ול-GSI יש ממיר די גדול וצנרת די יעילה, כך שהשיפור שהוא יראה מהורדת הממיר והחלפת הצנרת עלול להיות זניח לחלוטין בתמורה להשקעה.

אני עם רון בנושא הזה, החלפת ממיר לאחד טרי הוא השיפור המומלץ למנוע סטוק.

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם

דודי מעבר (נקניק) תפקידם לעמעם את הרעש הפליטה אכן? , מה תיתן צנרת ללא דודי מעבר לחלוטין ?/ או לחלופין דודי מעבר צרים יותר וחלולים לגמרי

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

• תוכן חדש...