Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

2 שאלות בקשר לחניות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1) האם מותר לחנות בתחנות אוטובוס בשעה שאין אוטובוסים?

2) האם פקחי חניה עובדים בסופי שבוע ובשעות מאוחרות?

תודה :twisted:

פורסם
1) האם מותר לחנות בתחנות אוטובוס בשעה שאין אוטובוסים?

2) האם פקחי חניה עובדים בסופי שבוע ובשעות מאוחרות?

תודה :twisted:

1) כן

2) כן

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
1) כבוד

2) אבל יותר מצומצם כזה מה לא ככה? |:::::

אוי, סליחה, תיקון טעות (איזה טמבל אני, חשבתי שהתכוונת למשהו אחר) . . .

אסור בתכלית האיסור לחנות/לעצור בתחנת אוטובוס גם כאשר אין אוטובוסים . . .

בכל מקרה, נחכה לשעות נורמליות ששיר תכנס ותאשר/תקטול את דברי . . .

ולא הבנתי את 2 . . .

פורסם

וואלה גם אני קצת מסובב עכשיו |:

אם ניידת תעבור ואני חונה בתחנת אוטובוס ככה בלילה יושב בקיוסק עם חברים אני מקבל ריפורט?

ופקחי חנייה עובדים פחות בסופי שבוע ומאוחר כזה כאילו שאתה חונה באדום לבן בשישי בערב רוב הסיכויים תצא פסדר

פורסם

אם ניידת תעבור ואני חונה בתחנת אוטובוס ככה בלילה יושב בקיוסק עם חברים אני מקבל ריפורט?

ופקחי חנייה עובדים פחות בסופי שבוע ומאוחר כזה כאילו שאתה חונה באדום לבן בשישי בערב רוב הסיכויים תצא פסדר

בקשר לחניה ביום שישי, זה הימור, בדיוק כמו הקטע של חניה בתחנת אוטובוס, הכל תלוי במצב רוח של השוטר . . .

פורסם

אני כבר 7 חודש חונה אצל חברה שלי מול הבית , על המדרכה באמצע החיים (מה לעשות אין מקום אחר וזה מקום רחב ולא מפריע לאנשים לעבור), ואני מגיע בשעות כמו 12 בלילה בערך ומעולם לא קמתי עם דו"ח :) *טפו טפו טפו*

פורסם
1) כבוד

2) אבל יותר מצומצם כזה מה לא ככה? |:::::

אוי, סליחה, תיקון טעות (איזה טמבל אני, חשבתי שהתכוונת למשהו אחר) . . .

אסור בתכלית האיסור לחנות/לעצור בתחנת אוטובוס גם כאשר אין אוטובוסים . . .

בכל מקרה, נחכה לשעות נורמליות ששיר תכנס ותאשר/תקטול את דברי . . .

ולא הבנתי את 2 . . .

תגיד, אם אתה לא יודע, למה אתה אומר ?

מה עוזר למישהו שאתה בא ורושם בהתחלה, כן, אחר כך אולי, אחר כך אתה רושם שנחכה למישהו שיבין יותר ?!.

אם אתה לא יודע משהו, אל תגיב, תחשוב מה היה קורא אם כל מי שהיה לו סברה על נושא מסויים, היה מגיב.

פעם הבאה, השערות מהסוג הזה יימחקו.

פורסם

לפחות בחלק מתחנות האוטובוסים בת"א אתה יכול לחנות משישי בלילה ועד לשבת בערב. באמצע השבוע זה אסור.לגבי איזה מותר ואיזה אסור אני לא יודע, אבל לדעתי, במקום שזה לא יוצר הפרעה לתנועה, כמו ברח' בן יהודה, אתה יכול לחנות.

לגבי הפקחים, הם עובדים גם בלילה, גם ביום, וגם בסופי שבוע.(לפחות בת"א)

ואם לא הם, יש סיכוי שתקבל דוח משוטרים עצבניים שיעברו שם במקרה.

פורסם

לפחות בתל-אביב אני יודע שהיכן שמותר לחנות בתחנת אוטובוס בשעות מסויימות (למשל ברח' אדם הכהן יש אזור כזה) יש שילוט שמפרט את השעות המותרות. אם אין שלט, והסימון היחיד הוא הסימון על שולי המדרכה - אז אסור. ואני יודע היטב, כי גררו אותי פעם ממקום כזה...

ולגבי פקחים - יכול להיות שיש פחות פקחים בלילה, אבל זה רק עושה אותם חרוצים יותר. במיוחד באיזורי בילוי, הם הרי לא טיפשים - בכל מקום שיש בתי קפה ופאבים, איפה שהערסים אוהבים לעמוד על המדרכה ככה שהם יראו את האוטו מאיפה שהם יושבים, יש פקחים בכל שעה שהיא. (הכי מאוחר שראיתי היה בסביבות אחת בלילה. אבל זה היה אחרי שנגמרה שביתה, יכול להיות שהם ניסו "לסגור פערים")

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אם מותר יש שילוט ( תמרור אין חנייה ומתחתיו שעות מתי מותר לחנות ) , מקומות לדוגמא : דיזינגוף, רח' בן יהודה .... שים לב שמדובר בחנייב באזור של אדום לבן או אדום שחור.

יניב

פורסם

חניה באדום לבן היא כבר דוח משטרתי , ולא של רשות מקומית / עיריה

פורסם
שים לב שמדובר בחנייב באזור של אדום לבן או אדום שחור.

באדום לבן אסור לחנות, ולגבי שילוט, זה שילוט במקומות של פריקה וטעינה, שלרוב מסומנים באדום אפור. לגבי החניה בתחנות שמסומנות באדום צהוב, כמו שאמרתי, אין שילוט, אבל ברח' בן יהודה או דיזינגוף בת"א זה מותר בשבת בלבד.

• תוכן חדש...