Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי אלפא 146 וראיתי את המוצר הזה באתר..

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=10370&item=7986159107&rd=1

אין לי מושג מזה..

אני לא מבין אנגלית משהו :\

מישהו יכול להגיד לי מזה ?

ומזה יעשה לאלפא שלי?

מחיר כזה זול מעלה כח סוס?כנראה שלא הבנתי

תודה מראש

מתן

פורסם

מדובר בשיפור למנוע שמוסיף כ- 20 כ"ס ותורם במיאוץ המנוע.

סוג של מודול שמרכיבים איפשהו במנוע.

מבדיקה שעשו מצאו שהוכח כאפקטיבי ושיש להם אלפי לקוחות שכבר שיפרו את המכוניות שלהם..הם מצינים גם שאם תקנה 2 תקבל 1 נוסף חינם.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

תתכונן לכך שרוב הסיכויים שזה בולשיט מוחלט, אבל זה זול, אם ממש בא לך לנסות, לך על זה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אכן בדרך כלל רוב הדברים האלה שטויות במיץ, והם בעצמם אומרים שזה בעצם נגד שמורכב בין אחד מחיישני הרכב ובין ה-ECU, אם מישהו יסביר מה זה אומר ואיך זה אמור לשפר אשמח לשמוע... אולי גם אצטרף לקניה (במחיר כזה זול...) כדי לנסות את הענין...

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

טיפ: בעולם הרכב קיימים מיליוני מוצרים שנמכרים רק כדי לפרנס את הייצרנים והם לא תורמים בכלום !

למה ? כי זהו ענף שקל מאוד "לעבוד" על הצרכנים המסכנים שלא יודעים מה עושה המוצר באמת אלא קוראים על המוצר מה הוא עושה .

JDM :twisted:

• תוכן חדש...