Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתעניין ברכב ספורט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתעניין לקנות רכב ספורט בתקציב עד 100 אלף...

רציתי שתיתנו לי הצעות לרכב

ומה דעתכם על פיאט קופה ????

פורסם

קראתי את זה ...אבל מכל מה שכתוב שם לא מצאתי חיסרון אחד ברכב

אין מצב שאין לאוטו אפילו חיסרון אחד

פורסם
קראתי את זה ...אבל מכל מה שכתוב שם לא מצאתי חיסרון אחד ברכב

אין מצב שאין לאוטו אפילו חיסרון אחד

איפה קראת את זה בדיוק? ברור שיש חסרונות. רשימה חלקית:

1. אמינות לא מרשימה במיוחד.

2. עלויות אחזקה כבדות (טיפולים, דלק, ביטוח וכולי)

3. מעט מאוד אקזמלפרים במצב תקין בארץ

4. לא מושלם לנסיעה - אף כבד (הרבה תת היגוי), מנוע 16V מאוד לא גמיש, הרבה מאוד כוח על הנעה קדמית וכולי...

בנוגע לבקשה שלך - מה חשוב לך? ב-100 אלף יש מגוון גדול של כלי רכב מתאימים. מקליאו ספורט, דרך אימפרזה טורבו ועד מיאטה.

תן פירוט מלא של דרישות ונוכל לעזור יותר טוב.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מה הכוונה לאמינות לא טובה???

וכמה דלק האוטו צורך?

הכוונה למערכות יקרות לטיפול ולתחזוקה (מנוע, חשמל, חלקי מתלה יקרים וכולי). חלקים מתבלים יותר מהרגיל, גם מכיוון שזה רכב ספורטיבי אבל לא רק - פשוט התכנון שלו לא מושלם. בנוגע לדלק - יש פה בעלים של אוטו כזה בעבר ובהווה, הם בטח ידעו להגיד יותר טוב ממני (ובטח זה כבר רשום בשרשורים ישנים - תעשה חיפוש). הערכה? 1:7 ומטה.

וגם מה הכוונה לאף כבד?

הפרונט מאוד כבד, מה שמוביל לתת היגוי חריף למדי במגבלות האחיזה (הגבוהות).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

בסך הכל מה אתה אומר כדאי להביא רכב כזה?

אני מדבר להביא את הדגם

20 שסתומים טורבו גרסה מוגבלת

limited edition

פורסם
התכוונתי לקנות אוטו כזה

אה, נראה לי שאתה גרסה מוגבלת. בקיצור - זה תלוי בך. אם אתה מוכן לחודשים של חיפושים אחר מכונית במצב נורמלי ולתחזוקה מאוד יקרה - אז כן, שווה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

1.אני לא יודע אם יש בכלל limited edition בארץ.

2.מדגם ה-20 שסתומים יש יחידות בודדות(כאצבעות ידיו של חבלן לא מוכשר במיוחד).

3.צריכת הדלק(לי הייתה 16V) אפילו 1:5 בנסיעה חזקה.

4.אם התכוונת לרכב שבתמונה של sronis כשרשמת "ממש מצחיק...אתה והקליאו המכוערת הזאת" אז אתה באמת גירסה מוגבלת...:drinking::screwy:

5.צא ולמד מי רוצה לעזור לך(וניסו).

6.צא ולמד דבר או שניים על רכבים.

ד"א:בזמן האחרון יש אינפלציה מטורפת בפורום של ילדים בני 17 שחושבים שהם נהגי מרוץ,מבינים הכל,מותר להם הכל ובנוסף גם לא קוראים את כללי הפורום!!!

לתשומת לב המנהלים!

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...