Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב במחיר של +/- 40,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדיף רכב קטן אך לא חובה!

נפח מנוע לא פחות מ-1400 סמ"ק

שנתון: עדיף 96 ומעלה

עדיפות לגיר אוטומט אך אפשרי גם ידני

רצוי רכב חסכוני, אחזקה זולה (טיפולים, חלפים וכו')

מיועד לנהג יחיד, נסיעות יומיומית ת"א - נתניה - ת"א +

חשבתי אולי על פולו

אשמח לקבל המלצות!!!

דייהטסו שרייד 1300 מודל 93 , ידני

פורסם

רכב קטן וחסכוני ומעל שנת 96 במחירים הללו...אתה יכול ללכת על

מאזדה לאנטיס323/626...טויוטה קורולה ... בכול מקרה אני ממליץ ללכת על מכונית יפנית...

הלאנטיס והקורולה הן מכוניות אמינות מאוד והשוק שלהן גדול וחלפים זולים ואפשר למצוא כאלו יד ראשונה בקלי קלות...מבחינת דלק זה תלוי באופי הנסיעה שלך...אבל בגדול הן מכוניות דיי חסכוניות מה גם שאתה נוסע הרוב מחוץ לעיר...ויש למכונין הללו אחלה מזגן...זו היא המלצתי..

שבוע טוב :)

"בשביל להגיע לתוצאות משמעותיות יש לערוך שינויים משמעותיים"

פורסם

אם אתה מחפש זולה להחזקה וכמו שציינת טיפולים פולו ממש לא תיהיה התשובה בישבילך.

פולסווגן אוהבים מאוד כסף ולכן החלקים שלהם עולים המון כסף.

מאזדה לאנטיס 323 יכולה להיות בחירה מצויינת בישבילך, אבל גם הונדה האצ'בק הצורה החדשה:

מנוע 1400 16V 90 כ"ס יכול לענות לבקשותיך.

חשוב לציין שרוב הדגמים באים ללא ABS.

חלקים קצת יקרים אבל אוטו אמין וטוב, למרות שאנ עדיין ממליץ לך על המאזדה לאנטיס.

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

פורסם

סיריון ואטוס יכולות להיות אופציה טובה. גם שרייד או סטארלט משנת 98 + - לרכבים אמינים. חבל שנהגת שנוסעת לבד תיסע ברכב בגודל של קורולה, וגם ישן יותר, עם הוצאות דלק גבוהות יותר. היתרון היחידי בה הוא בטיחותי, והאם זה מה שמעניין אותה (וצריך) שווה לשקול קליאו ידנית, ורכבים ידניים באופן כללי שיהיו חסכוניים יותר. פולו יכולה להיות אופציה גם כן, בידני שוב.

גיא

פורסם

דייהטסו שרייד קלסיק תהיה אופציה מעולה,אם תמצא בכלל....

טויוטה סטארלט - אופציה מעולה אך נדירה מאוד.

סוזוקי יורוסוויפט מעולה ומאוד אמינה.

פורסם

למה דווקא הקלאסיק? אין לה צורך בתא מטען ובס"מ הנוספים. שתיקח את הרגילה עם כבר.

אני הייתי מעדיף סיריון על סוייפט האחרונה פשוט מיושנת.

גיא

פורסם

הקלאסיק היא מעיין בין לבין, בין קטנה לבין משפחתית,בנוסף יש לרכב הזה אמינות מצויינת,פשוט רכב מצויין,לכן לפי דעתי היא הכי תתאים.

פורסם

הדרישות הן רכב קטן לנהגת יחידה. למה היא צריכה תא מטען גדול יותר? מיותר לגמרי. בנוסף הקלאסיק לא יותר אמינה מהשרייד הרגילה. ולאף אחת מהן אי אפשר לקרוא מכונית מצויינת... הן לא נוחות, יחסית רועשות.

גיא

פורסם
הדרישות הן רכב קטן לנהגת יחידה. למה היא צריכה תא מטען גדול יותר? מיותר לגמרי. בנוסף הקלאסיק לא יותר אמינה מהשרייד הרגילה. ולאף אחת מהן אי אפשר לקרוא מכונית מצויינת... הן לא נוחות, יחסית רועשות.

גיא

גיא מדובר כאן בבחור... ממין זכר...

אני הייתי הולך על הפולו. לא הקלאסיק. היא תרגיש הרבה יותר איכותית ומפנקת מהיפנומטיות למיניהן ותהיה לא בהכרח פחות אמינה.. (יש אצלי גולף 97' אז אני קצת משוחד אבל אני גם יודע על מה אני מדבר מבחינת האיכות והתחושה האירופאית)

עמוס.

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

חבר'ה שלום!

ראשית צר לי לאכזב אתכם אבל אני....גבר ולא אישה!

שנית, תודה על העזרה....ראיתי שהרבה המליצו על מאזדה לנטיס/323 אז נראה לי שאני אתחיל לחפש אחת כזו.

רציתי רק לדעת אם למישהו יש מושג מה יחס צריכת הדלק שלה????

דייהטסו שרייד 1300 מודל 93 , ידני

• תוכן חדש...