Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ברכות לדב קרדו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שימחת זקנתי בראש חוצות ירושלים!

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
מזל טוב !

(מה זה קצין בטיחות?)

קצין, אתה יודע מה זה. בטיחות, לא צריך להסביר לך. אז עכשיו אתה יודע מה זה קצין בטיחות...

צחוק בצד, קצין בטיחות הוא האחראי על רכבי חברה מבחינת אחזקת כלי הרכב תקינותם רישומם ושמירה על ביצוע רישוי בזמן טסט וכו, כל חברה או עסק המחזיקה מעל מס' מסויים של כלי רכב מחוייבת על פי חוק להחזיק אחד כזה, זה על קצה המזלג. דב יוכל לתת יותר פרטים.

דוב המון המון מזל טוב, אם יש בן אדם שמגיע לו זה אתה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
ירון בחוצות ירושלים כרגע מצעד הגאווה-רן

נכון ושני הנושאים גם יחד מעניינים אותי באותה המידה.

אם כבר עוסקים בנושאים חשובים - הטויוטה של אחותי עברה היום טסט בהצלחה !

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
קצין, אתה יודע מה זה. בטיחות, לא צריך להסביר לך. אז עכשיו אתה יודע מה זה קצין בטיחות...

צחוק בצד, קצין בטיחות הוא האחראי על רכבי חברה מבחינת אחזקת כלי הרכב תקינותם רישומם ושמירה על ביצוע רישוי בזמן טסט וכו, כל חברה או עסק המחזיקה מעל מס' מסויים של כלי רכב מחוייבת על פי חוק להחזיק אחד כזה, זה על קצה המזלג. דב יוכל לתת יותר פרטים.

דוב המון המון מזל טוב, אם יש בן אדם שמגיע לו זה אתה-רן

תודה רן !

:D

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

מזל טוב לכל חברי הפורום,על כל דבר טריוויאלי שיקרה להם מהיום.

מיום הולדת לחתול,עד סתם יום טוב. מזל טוב מזל טוב.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

מזל טוב!

ואם כבר- היום אני רשמית הצטרפתי ל"מועדון ה-5"! :twisted::-P:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

היום אחרי עבודה מרובה ומאומצת, המזגן בשירוקו התחיל לקרר :x-mas:

אני רוצה להודות ל-"חשמלאי" שחיבר את החוט שיוצא מהמפסק של המיזוג לא אחרת מאשר לסטרטר :screwy:

וגרם לי לחפש אותו במשך מספר ימים... עד שראיתי שיש בסטרטר שלושה חיבורים במקום שניים.

No worries 8)

פורסם

אכן אירוע מרגש, ביחוד בהתחשב שלמרות גילי המופלג, הפעם האחרונה בה למדתי לימודים מסודרים היתה אי-שם בשילהי כיתה ו'*.

מכאן אפשר גם להסיק שזו התעודה היחידה והמקצוע היחידי הפורמאלי שלי...

לא שאני מתלונן! זכיתי ואני עוסק בתחביב שלי (משאיות, בטיחות), ואני מאחל לכל אחד שיבלה כך את ימיו!

*למי שתוהה איך אפשר להתקבל לקורס קציני בטיחות בתעבורה ללא בגרות ו- 12 שנות לימוד - התבקשתי לעמוד בועדת קבלה מיוחדת ועוד כמה תנאים.

מי שאוהב את התחומים האלה - מומלץ. זה לא מקצוע קל, אבל יש הרבה סיפוק.

אז עוד פעם תודה בכיף!

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תוכן חדש...