Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוטי מיאטה.... יש לך מתחרה....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה לגבי קשיחות מתלים? יש הרבה הבדל בין גרסאת ה-GTI לבין הגרסאות העממיות? לדעתי יש וזה עושה את ההבדל...

מחכה ומחכה ומחכה ליום שזה יבוא...:rolleyes:

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הGTI בהחלט קשיחה יותר....וזה עושה המון הבדל זה ברור (למרות שהיא צריכה והיא תהיה קשיחה יותר....אני כבר מריח את הטלפון של שי "נו אז בוא נזמין כבר בילשטיינים)

אגב לשי היתה לפני זה 1.6 גיר רגיל, ואם אני לא טועה הוא אמר שהיא היתה אוכלת לו תת היגוי קבוע, ולא היה מצליח לזרוק אותה בכלל....

פורסם

אחרי החלפת הבולמים כבר לא תוכל להגיד שגולף GTI( MK4) סטנדרטית לא נכנסת לתת היגוי בקביעות...היא כבר לא תהיה סטנדרטית:wink:

מחכה ומחכה ומחכה ליום שזה יבוא...:rolleyes:

פורסם
אחרי החלפת הבולמים כבר לא תוכל להגיד שגולף GTI( MK4) סטנדרטית לא נכנסת לתת היגוי בקביעות...היא כבר לא תהיה סטנדרטית:wink:

אם ירצה השם, ואם יהיה לי מספיק כסף, היא לא תהיה סטנדרטית גם בגלל עוד דברים...:D

מישהו אמר K04 ?

פורסם

לעזאזל הרכב הזה עצבני.

אני לא יודע אם הסרט במהירות כפולה אבל הוא עקף שם מכוניות ברמה גבוהה ובסיבובים הוא היה באותה מהירות כמו הרכבים שלפניו,אז אם יש לו אחיזה כמו של רכב על זה מספיק בהחלט!

בדרך כלל אני לא אוהב את הקוסמטיקה המוחצנת,אבל הגולף הזאת יפה בהחלט!

Guest תמיר .א.
פורסם

יש לי גולף 92. והיא נידבקת לכביש.

שאר הזבל האורגני בשנה הזו ומהמכוניות הפשוטות לא יציבות כמוה בכלל.

רק בחורף האוטו מחליק לו בכביש......אבל אני חושב זה הצמיגים.

תמיר

פורסם

הנעה קידמית ?

מה זה הספויילרים האלה ?

מה זה הבקליות האלה ?

איזה מנוע יש שם ? VR6 עם טורבו ?

פרטים, צריך פרטים.

המוסיקה של אביר על גלגלים עכשיו לא תצא לי מהראש שבועיים.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
יש לי גולף 92. והיא נידבקת לכביש.

שאר הזבל האורגני בשנה הזו ומהמכוניות הפשוטות לא יציבות כמוה בכלל.

רק בחורף האוטו מחליק לו בכביש......אבל אני חושב זה הצמיגים.

אני מבין שנהגת על כל שאר הזבל האורגאני מאותן שנים מהמכוניות הפשוטות (או הלא פשוטות, אבל שעלו כמו גולף).

בכל מקרה, תודה על המבחן ההשוואתי המנומק והמקיף, אנחנו תמיד שמחים להשכיל.

פורסם

מה עשיתם סיפור אם זה 1.6 או 1.9 (שאין דבר כזה 1.9 בנזין בגולף..) וזה ממש לא כמו הגולף שיש לשכנים שלכם

מנוע VR6 עם טורבו STAGE 5 .. 580

הנעה קדמית...

אין מה להשוות אותה לגולף RSI (זה השם שנתנו לה אחרי השיפורים..) שהיא מנוע 2.3 של אודי , 5 צילינדרים עם מיכלולים שניבנו רק לה ומפיקה עוד 50% יותר כוחות סוס

והיא ביכלל הנעה כפולה שניבנתה בבניה מיוחדת וחצי מהמיכלולים שמיסביב למנוע הועברו אחורה כדי לחלק את מישקל וגם מה שלא היווה מקום מיקדימה.

חוצמזה יש עוד גולף בצבע תכלת למי שלא מכיר שהיא יותר חזקה מ ה RSI. יש לה 2 מנועי VR6 עם טורבו STAGE 4 , כל אחד 450 כוחות סוס (אולי היום יותר ) וכל אחד 65 קג'מ... כמובן משלבים הנעה כפולה..

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

שימו לב כי בסיבובים הוא מפסיד לאימפרזה !

ו ה 911 טורבו פשוט בלמה מוקדם

לפי דעתי יש לגולף הזו בלמים של רכבת (היא פשוט מעיזה הרבה יותר ובולמת מאוחר יותר)

יתכן גם שזה לזכותו של הנהג !!!

פורסם

א. יש שפע של גולף מטורפות . מכל הדורות. מגוון רחב של מנועים. חלקן הנעה כפולה.

ב. הדור ה-4 סובל משילדה גרועה ונטיה לתת היגוי.

לא תעזור שום מערכת הנעה כפולה, מתלים. השילדה אינה ספורטיבית מיסודה. וגם כבדה.

ג. עדיין, מכוניות ספורטיביות/חזקות רבות מבוססות על הפלטפורמה הזו. בינהן ה- TTQ .

אחת מהן, עדיין מסבה לי עונג צרוף כל פעם מחדש.

ד. השילוב הטוב ביותר הוא שילדה של גולף מדור ישן mk1/2 עם מנוע וגיר מתקדמים (אבל לא יותר מדי מתקדמים!). מערכת ניהול מנוע עצמאית, והרבה כסף.

יש לנו אפילו כמה פרוייקטים כאלה בארץ.

אפשר להתעדכן ב- www.vag-club.com

• תוכן חדש...