Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פייה לאגזוז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רציתי לדעת אם יש אפשרות לשיש פייה (בלי להחליף דוד) שתעשה אפקט של לחץ בלי לפגוע בביצועים...?

אולי במילה לחץ אתה מתכוון לרעש \ צליל של דוד פתוח?

פורסם

נו באמת..... הכוונה מאוד ברורה בשאלה הזאת...

אז מי שקם הבוקר עם הראש מלא בגזים, והוא נהנה להתפלצן - אנא מכם, תחסכו את הזמן, זה לא מראה לא על יותר מידי שכל, ובטח שלא על ניסיון.... :evil:

פורסם

אז מי שקם הבוקר עם הראש מלא בגזים, והוא נהנה להתפלצן - אנא מכם, תחסכו את הזמן, זה לא מראה לא על יותר מידי שכל, ובטח שלא על ניסיון.... :evil:

אתה לא חושב שאתה מגזים ? הבן-אדם ניסה לברר למה אתה מתכוון.

יש סופיות לאגזוז שאכן נותנות רעש אבל לא כמו של אגזוז לחץ, ברמה רבה הרבה יותר נמוכה.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

לפי מה שהבנתי מחבר סופיות כאלה יכולות לפגוע בביצועים של הרכב בגלל שהם משבשים את הפליטה

זה נכון

פורסם
לא, אילו הן רק פיות.. הן לא פוגעות בכלום וגם לא יהיה לך שום רעש.. אולי משהו מזערי ביותר..

כמו שאורן אמר הפיות הן רק פיות.

הן לא פוגעות באף אחד, הן לטובתנו ואת עבודתן הן עושות בד"כ בלי רעש (כדי לא לגרום לנו להתעורר מהשינה).

פיית האגזוז היא קרובה מדרגה ראשונה של פיית השיניים.

כל ילד וילדה יודעים שמי שמפרק את הדוד האחורי שלו ושם אותו לפני השינה מתחת לכרית כשיתעורר בבוקר תחכה לו מערכת פליטה מלאה כולל מניפולד 1-4 שפיית האגזוז השאירה.

ושפריצר כחול גם.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

חבל שאתה מגיב כך כי לא ידעתי למה אתה מתכוון.

ולשאלה שלך , זה לא פוגע בביצועים של האוטו וזה נותן רעש מאוד מאוד קטן שדומה בערך לרעש של אגזוז זרימה חופשית . המחיר של פייה כזאת בסביבות 100 ש"ח.

כל ילד וילדה יודעים שמי שמפרק את הדוד האחורי שלו ושם אותו לפני השינה מתחת לכרית כשיתעורר בבוקר תחכה לו מערכת פליטה מלאה כולל מניפולד 1-4 שפיית האגזוז השאירה.

ושפריצר כחול גם.

הרגת אותי :2gunfire: :crazyeye: :lol:

פורסם

סבבה, תודה רבה. :lol:

למצחיקים שבינינו - אם זה מה שעושה לאנשים את היום, אז קטונטי מלהגיב בכלל (אף אחד לא אמר שלספר בדיחות על אגזוזים ודודים בפורום באינטרנט זה חנוני וחסר חיים.....). :wink:

פורסם
למצחיקים שבינינו - אם זה מה שעושה לאנשים את היום, אז קטונטי מלהגיב בכלל (אף אחד לא אמר שלספר בדיחות על אגזוזים ודודים בפורום באינטרנט זה חנוני וחסר חיים.....). :wink:

לפני הכל, כותבים "קטונתי", סתם לידיעה.

עכשיו, היות ואף אחד לא הוציא אותך מהסרט שאתה חי בו, אף פיה וגם

דוד אחורי הם לא מתכון לשיפור ביצועים, אלא אם כן, שיפור ביצועים אור-קוליים

הוא הדבר עבורך. :wink:

עכשיו, במטותא ממך, הסבר לנו בבקשה מהו

אפקט של לחץ ללא פגיעה בביצועים
:?::shock:

MCS 2008

פורסם

אני לא בסרט שפיה תשפר משהו, אני רק רציתי לדעת שהיא לא תפגע......

בכל אופן, תודה רבה לכולם פה על העזרה הכנה (והרצינית), חבל מאוד שיש פה יותר חוכמולוגים מאשר אנשים שבאמת רוצים לעזור....... וכדי שהרבה מאוד אנשים פה בפורום יתחילו להבין שמס' ההודעות שכתובות מתחת לשם בצד שמאל הוא לא ערובה למנת משכל (לפי מה שראיתי בהתכתבות הזאת זה דווקא די להפך....)

יום טוב וחג שמח.

פורסם
אני לא בסרט שפיה תשפר משהו, אני רק רציתי לדעת שהיא לא תפגע......

בכל אופן, תודה רבה לכולם פה על העזרה הכנה (והרצינית), חבל מאוד שיש פה יותר חוכמולוגים מאשר אנשים שבאמת רוצים לעזור....... וכדי שהרבה מאוד אנשים פה בפורום יתחילו להבין שמס' ההודעות שכתובות מתחת לשם בצד שמאל הוא לא ערובה למנת משכל (לפי מה שראיתי בהתכתבות הזאת זה דווקא די להפך....)

יום טוב וחג שמח.

תקרא את ההודעות (למרות שחלקן לא מוסיפות) ותבין.

אם אתה רוצה שאסכם לך , בבקשה :

סופית / פיה לא מוסיפות כלום נקודה(.) מעט רעש אבל בסה"כ כלום.

יש כל מיני סופיות עם מבנים מסוימים (חלקן משרוקיות, חלקן רעשנים :D ) שמספקים רעש עדין ומעט באסי, אבל זהו - לא יותר מזה, סה"כ אביזר קוסמטי)

(אין צורך להעלב או להגיב בצורה כזו)

שמוליק

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
העכגעגכ

התופעה של הודעות "סרק" היא תופעה מוכרת , אבל אתה זה תופעה חדשה... :shock::roll:

אני עוד לא ממש ניתקלתי באידיוט ששואל שאלה ,ואז כשמנסים לעזור לו הוא תוקף את מי שניסה לפצות את פיו...

אז אם אתה לא יודע להשתתף בדיון בצורה מנומסת ומתורבתת , תעשה טובה לכולנו ופשוט תמנע מלכתוב הודעות... :evil::twisted:

דוד

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

COMPONENT - MOREL DOTECH 6 MK2

SUB - BAZOOKA 10 " ELW1014

הותקן בsound FX .

• תוכן חדש...