Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מעוניין לקנות מערכת קומפלט (פאנל, רמקולים קדמיים ואחוריים, סאב ומגבר) לרכב יונדאי

אלנטרה.

התקציב נע בין 2500-3500, אם מישהו יכול להמליץ על רכיבים ועל מקומות שניתן לרכוש ולהתקין בהם

באיזור המרכז אני אשמח

תודה רבה

ליהוד

פורסם

פיוניר 4600 שעולה בסביבות ה 1000 ש"ח

קומפוננט מורל פולס באיזור ה 500 ש"ח

מגבר jbl מהדיוטיפרי 200$

נשאר לך איזה 700-1200 ש"ח לסאב ואחוריים וכאן יש לך מגוון רחב של אפשרויות, אם אתה מתעקש לקנות אחוריים אז תקנה איזה פיוניר או משו בסגנון שלא יעלו לך יותר מ 300 ש"ח ככה ישאר לך איזה 1000 ש"ח לסאב, אני הייתי קונה איזה פייז או סרווין וגה

בקשר למקום התקנה מצויין יש לך את סאונדר ברחובות, שם יעזרו לך הרבה יותר מפה בפורום ואולי גם תלמד כמה דברים חדשים

• תוכן חדש...