Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים!

אני סטודנט שעושה סמינריון על עיצוב רכבים, ואני צריך את העזרה שלכם 🙏

המטרה היא לבדוק איך אנשים תופסים רכבים *רק לפי העיצוב*, בלי נתונים טכניים או ידע מוקדם.

מדובר בסקר קצר של בערך 3–5 דקות (סה"כ 3 רכבים), ואשמח ממש אם תוכלו לעזור ולהשפיע על התוצאות:

https://ruppin.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_3Je6QUv6ftbX06G

בקשה קטנה:
תנסו לענות נטו לפי איך שהרכב נראה לכם, כאילו אתם לא יודעים עליו כלום מעבר לזה.

זה ממש יעזור לי לסיים את העבודה, ובמיוחד חשוב לי לקבל דעות מאנשים שאוהבים רכב 🙂

תודה רבה ♥♥♥

פורסם

עניתי  אך קשה להגיד מה זה רכב בעל עיצוב שבעלים שלו מתנשא.

• מצחיק 2

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

מה זה עיצוב רכב שהבעלים שלו מתנשא? לדעתי אין דבר כזה

מתנשא זה אדם שלמשל התחיל ללמוד פסיכולוגיה והוא שנה ב או ג ומציע למישהו אחר ללכת לפסיכולוג על פי שיחה ביניהם

אין דבר כזה רכב שהבעלים שלו מתנשא

יש דבר כזה רכב שקונים כדי נניח להרשים בת זוג פוטנציאלית שמסתכלת על הרכב מבחוץ, או מבפנים, או גם וגם

או לקבל הערות בכביש כמו למשל מישהו שקונה BMW M2 צהובה וברור לו שיקבל הערות וזה עושה לו את זה

לא בהכרח כל מי שקונה BMW M2 צהובה עושה את זה כדי לקבל תגובות מאחרים או מבטים, אבל יש אחוז מסוים שכן.

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 11 דקות, גולדן191 כתב:

מה זה עיצוב רכב שהבעלים שלו מתנשא? לדעתי אין דבר כזה

ועוד איך שיש...

קודם כל פיזית הוא מתנשא מעל כל פרייבט ו-SUV

וברור שמי שקונה כזה רוצה הכי גדול, הכי מהר, הכי חזק, והכי שופוני שיש,

ושיקולים פרקטיים נדחקים הצידה מחוסר רלוונטיות.

והוא לא היחיד.

תוסיף לרשימה טסלה סייברטראק, ב.מ.וו X6, מרצדס GL המקביל ועוד כל מיני כאלה.

2gmc-hummer-ev-2025.jpg

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, BoazB11 כתב:

איך אתה מבדיל בין אדם שרוצה להרשים מישהי שיש לה עוד 100 פניות מגברים ב-IG  ובקיופיד ולכן קנה BMW X6?

זה צורך בסיסי של אדם, הוא רוצה מישהי שיש לה אופי טוב, חכמה, ונראת טוב. יש לה עוד 100 פניות ויכול להיות גם הרבה יותר. איך הוא יבדיל את עצמו?

הוא לא מתנשא.

מתנשא זה אדם כמו שציינתי עם הפסיכולוגיה, ובטח יש עוד המון דוגמאות.

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם

לא יודע לאן תגיעו עם התוצאות של הסקר הזה, ואני לא בטוח שאנחנו קבוצת מחקר טובה להתמקד בה..

בכל מקרה, מציע לכל אחד מהמגיבים ללכת לפסיכולוג. 

[\sarcasm]

• מצחיק 5
פורסם

אני לא עונה על השאלון. רק רוצה להעיר לפות״ש: כיצד הגדרת את קבוצת המחקר שלך? קבוצת אנשים שעונים מיוזמתם לסקר אינטרנטי, ועוד בתוך קבוצת עניין, מייצגת את עצמה ולא שום אוכלוסיה אחרת. אולי מספק לצורך התרגיל, אבל אל תנסה להסיק מהתוצאות שום מסקנה יותר רחבה. התוצאות טובות אולי לתרגיל בסטטיסטיקה, אבל כושלות בשיטות מחקר ובוודאי לא מתאימות לתיזה.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, BoazB11 כתב:

ועוד איך שיש...

קודם כל פיזית הוא מתנשא מעל כל פרייבט ו-SUV

וברור שמי שקונה כזה רוצה הכי גדול, הכי מהר, הכי חזק, והכי שופוני שיש,

ושיקולים פרקטיים נדחקים הצידה מחוסר רלוונטיות.

והוא לא היחיד.

2gmc-hummer-ev-2025.jpg

אנשים אוהבים רכבים שנראים טוב

.

• אהבתי 1

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 9 דקות, yulianx כתב:

אנשים אוהבים רכבים שנראים טוב

.

לדעתך בגלל זה הפכו יותר רכבים למעוגלים כאלה כמו ה BMW החדשה לעומת אלה של שנות ה90? היו יותר "קרטזיות" כאלה פחות מעוגלות מעוקלות

פורסם

אופנה, דבר שמשתנה. אבל, בהחלט, אם תסתכל על האבולוציה של הרכב ב-130 השנים האחרונות תראה שרכבים הפכו יותר חלקים, מעוגלים ואווירודינמיים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה רבה לכל מי שענה! לא ציפיתי שזה יתחיל שיחה כזאת נלהבת 😅

לגבי השאלה של רכב שהבעלים מתנשא- זה נטו שאלה של אסוסיאציה. אין כאן שום כוונה להביע דעה על אף רכב ועל אף נהג.

בנוסף, אנחנו אוספים קולות ממגוון רחב של אנשים- חלקם מעוניינים ברכבים כמו כאן, הרוב הגדול לווא דווקא. 

המטרה היא להבין מה דעתו של האדם הממוצע- והממוצע מורכב מהמון קבוצות אוכלוסייה שונות. 

שוב תודה ענקית לכל מי שהקדיש זמן כדי לסייע לנו ולענות ♥

פורסם

שיהיה בהצלחה!

פורסם
לפני 44 דקות, sperial כתב:

אופנה, דבר שמשתנה. אבל, בהחלט, אם תסתכל על האבולוציה של הרכב ב-130 השנים האחרונות תראה שרכבים הפכו יותר חלקים, מעוגלים ואווירודינמיים.

למרות שזה השתנה, למשל שנות ה 50 היו רכבים מעוגלים. שנות ה80 ו תחילת 90 מרובועות.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 3 שעות, ofekchen6 כתב:

היי חברים!

אני סטודנט שעושה סמינריון על עיצוב רכבים, ואני צריך את העזרה שלכם 🙏

המטרה היא לבדוק איך אנשים תופסים רכבים *רק לפי העיצוב*, בלי נתונים טכניים או ידע מוקדם.

מדובר בסקר קצר של בערך 3–5 דקות (סה"כ 3 רכבים), ואשמח ממש אם תוכלו לעזור ולהשפיע על התוצאות:

https://ruppin.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_3Je6QUv6ftbX06G

בקשה קטנה:
תנסו לענות נטו לפי איך שהרכב נראה לכם, כאילו אתם לא יודעים עליו כלום מעבר לזה.

זה ממש יעזור לי לסיים את העבודה, ובמיוחד חשוב לי לקבל דעות מאנשים שאוהבים רכב 🙂

תודה רבה ♥♥♥

רציתי לענות אבל זה קצת קשה מכיוון שאם אני מכיר את הרכבים ואני לא יכול לענות רק לפי העיצוב החיצוני ולנטרל את שאר הנתונים שעולים לי בראש לאחר שצפיתי בתמונות.

היה יותר קל אם אלו היו רכבים שלא משווקים בארץ.

זה יחטא למטרה ולא ייתן לך את התוצאות שרצית. לדעתי אתה צריך פנות לפורומים של עיצוב ופחות לפורומים של מכוניות.

שיהיה בהצלחה בתואר.

• רעיון טוב! 1
פורסם

@outlander קוראים לך. כנס לסקר. 

זה בכלל סקר על ישראלים. כמה עונים על הסקר, לעומת כמה נותנים עצות, ויודעים יותר טוב מכותב הסקר מה מטרת הסקר.

• מצחיק 5

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...