Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ביקרתי בבית עם ברז כזה של חברה ישראלית שאני לא זוכר את שמה, לכאורה המצאת המאה - מים רותחים בשניה, מים קפואים בשניה, ומי שרוצה גם יכול גם לעשות סודה. אבל המחיר לא זול, בסביבות ה 15 אלף. גם עניין האמינות בסימן שאלה כי המוצר חדש אצלם.

אחרי זה חיפשתי ברשת כל מיני מוצרים להשוואה, מצאתי ברז דומה תוצרת הולנד ב12 אלף, וכל מיני מערכות שונות באזור ה6-4 אלף. 

אם מישהו עם מוצר כזה יכול לספר מניסיון, להמליץ או להזהיר, זה יעזור לנו להחליט.

תודה וחג שמח

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה בסדר, אל תצרף לינקים או תתן את שם הדגם כדי שנוכל להבין את הטכנולוגיה. אנחנו אוהבים לנחש. 

על פניו, נשמע שמדובר בברז עם 'אטמור' חשמלי מובנה ואיזשהו חיבור חיצוני לפילטר שבמקרה הזה מוזן ע"י מיכל מים מוגזים. מערכת עם הרבה רכיבים יעודיים שיכולים להתקלקל ולא ברור איזה 'מומחה' ישראלי יתקן אותה, תוצאה שאפשר להשיג בדרכים הרבה יותר פשוטות וזולות, ויותר סמל סטטוס ממוצר פרקטי. בערך כמו הברזים המטומטמים האלה עם הזרועות שאנשים תולים מעל הכיריים כדי שיהיה להם נוח יותר למלא סירים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

צודק, זה הברז שמצאתי שהכי דומה למה שראיתי.

וזה לדוגמא מוצר שעולה בערך חצי, שאמור לעשות את אותו הדבר. אמנם קצת מכוער אבל עדיין.

אני רוצה להבין אם יש תמורה לאגרה ולשמוע מה אנשים שיש להם את זה אומרים.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם

להבנתי זה סך הכל סוג של "תמי 4" תת כיורי, אני טועה? מה המצאת המאה בזה?

יום טוב גם לך

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תמי 4 תת כיורי זה ברז קטן נוסף על הברז הראשי, לא?

פורסם

כן, ופה פשוט עשו את זה במוצר אחד. 

תראה גם בתמי 4 אפשר להגדיר שתמיד יהיו מים חמים. זה פשוט צורך יותר חשמל (כמו גם המתקן הזה). כנ"ל הסודה. משער שגם התחזוקה דומה. 

זה בהחלט נראה מאוד מאוד נוח לעומת תמי 4 רגיל וזה יותר יפה מאשר תמי 4 תת כיורי שגם הוא עולה איזה 8000 שקל. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

התמי 4 מוציא מים כמו ברז רגיל או זרזיף כמו המכשיר שיושב על השיש?

עדיף שיהיה רק ברז אחד, למה זה טוב שניים? אתה צריך לקדוח עוד חור בשיש בשביל זה.

פורסם (נערך)

לתמי 4 יש גם ממש מערכת תת כיורית שהיא ברז בפני עצמו, כמו מה שאתה שלחת. 

תסתכל באתר שלהם. מעיין. 8 אלף. אפשר שיהיה במקביל גם ואפשר שיהיה בנפרד. 

חיסרון של מה ששלחת ממלא לחלוטין את הארון שמתחת לכיור. לא נראה שיש שם מקום לעוד משהו, אז גם זה משהו לקחת בחשבון. 

מצד שני תמי 4 עם שירות מתחת לכל ביקורת בעיניי, אז גם זה שיקול. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני קניתי מערכת תת כיורית מניגא.

המערכת עם הברז (ברז ראשי לא נוסף) עלתה לי בערך 5000 שח.

אני בחרתי רק בקירור כי לא כזה עושים שימוש במים רותחים ולא רציתי לשמוע את הרעש של המערכת.

גם הברז של המערכת עם החימום היה לא נשלף.

זה חלופה אסתטית יותר לתמי4 שכולם תוקעים בפינה של השיש.

אם תרצה קישור למוצר הספציפי מהאתר שלהם ומחירים מדויקים אחפש לך.

• אהבתי 1

VW Golf GTI 2006 Manual

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם באתר שלהם ביקרתי.

כמה זמן יש לך את זה? היו בעיות? הם נותנים שירות?

פורסם

ניגא זה ה gold standard

יש עוד חברות בשוק הזה

ההורים שלי התקינו מוצר לא מוצלח שעודה הרבה בעיות (יש לו גם סודה)

אני ממליץ

לך להתקין מוצר דרך חברה ותיקה בתחום ועם הרבה ביקורות טובות על השירות  

כי המוצרים האלה מתקלקלים ומי שלא התקין לך את זה בדכ בא וממליץ לך להחליף למערכת שהוא מוכר 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 12 שעות, SlowRide כתב:

צודק, זה הברז שמצאתי שהכי דומה למה שראיתי.

אחרי קצת מחקר ברשת, מסתבר שזו טכנולוגיה בשלה ומתוחכמת למדי שההולנדי הנ"ל הוא היצרן הכי ותיק שלה. חשוב לוודא שיש יבואן/דילר חזק מאחורי המוצר, משום שזו מערכת מולטידיסציפלינרית שאינסטלטור רגיל ילך בה לאיבוד. 

הסרטון הזה נכנס יפה לפרטים של ההתקנה והשימוש:

נראה שבהחלט יש פה קייס לטובת התקנה של משהו כזה בבית אם אתה בונה בית פרטי וסולל את קווי המים ומתכנן את המטבח מאפס, אבל בתנאי בניין דירות ישראלי ממוצע עם מרחב מצומצם וצנרת ישנה זה לא ממש פרקטי לדחוף את הכל לארון אחד מתחת לכיור. הפרדת רשויות בין הקומקום לפילטר ולסודה קלאב תאפשר אמינות גבוהה יותר, עם עלויות אחזקה נמוכות יותר והיכולת להחליף חלקים במערכת בזול ובקלות בשוק החופשי במקום להיות תלוי בספק בודד. אם אתה מחפש לחסוך מקום על השיש אז יש ברזים משולבים עם כניסת מים מסוננים, ואת החסכון באנרגיה להרתחה כנראה יקח כמה שנים טובות להחזיר אחרי השקעה ראשונית כ"כ כבדה. 

זה עניין מאד אישי, אבל אני בספק אם השדרוג בחוויית השימוש שווה את ההשקעה, במיוחד בתנאי השוק הישראלי עם הסיכונים המקצועיים והמסחריים שלו.  

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

להחזיר את ההשקעה באנרגיה פחות חשוב לי, יותר מחפש את הנוחות של הכל במוצר אחד בלי קומקומים ובלי לקרר מים בבקבוקים במקרר.

לא אמורה להיות בעיה להתקין את זה במטבח ישראלי ממוצע, בארון מתחת לכיור יש מקום ויש נקודת חשמל.

בינתיים יש 3 מועמדים רציניים:

Unito

Quooker

ניגא

לפני 8 שעות, Nakamichi כתב:

להתקין מוצר דרך חברה ותיקה בתחום ועם הרבה ביקורות טובות על השירות  

זאת המטרה של הפוסט, אני מנסה לברר איך החוויה של השימוש כולל השירות בישראל למערכות כאלה.

כמה זה מתקלקל ואם בכלל, אם צריך לזה פעולות תחזוקה כמו החלפת מסננים, כמה הם עולים וכמה קל למצוא מי שידבר איתך אחרי ששילמת.

פורסם

הפורמט לא חדש ומשווק מספר שנים. 

ֿיש הרבה שחקנים אבל הבולטים הם:

ניגא עם מערכת אמינה מאוד, די מכוערת ואינה כוללת סודה

סלזיוס - מערכת הולנדית עם יבואן מקצועי וטוב בשם קומארט, מי ברז, קרים, רותחים וסודה בלחיצה 

קוקר - הולנדית גם, איכותית, בייבוא של גומא

גוגליאלמי - מערכת איטלקית נחשבת בייבוא של תבור

ווטרלבס - ברז ראשי או משני אך עדיין ללא סודה 

רמות מחיר - מערכת של ברז ראשי הכולל סודה - בין 13 ל-16.5 אלף ₪  כאשר ברז משני וכמובן ללא סודה יעלה בין 5 ל-8 אלף ₪ 

סה״כ פורמט מוכח ואמין שאכן תופס הרבה מקום תחת הכיור ויש מקום בלחץ לטוחן אשפה, וזה כמובן כתלות ברוחב המודול מטבח עצמו 

פורסם
לפני 13 שעות, SlowRide כתב:

גם באתר שלהם ביקרתי.

כמה זמן יש לך את זה? היו בעיות? הם נותנים שירות?

אצלי משנת 2023, הברז, מערכת מים (רק קירור) וההתקנה עלו 5900 ש"ח.

זה הדגם המדויק - https://www.nyga.co.il/product/מערכת-קר-ומטוהר-עם-ברז-חכם/

לא היה בעיות בכלל.

פילטר עולה 335 ש"ח - ההחלפה מאוד פשוטה.

כמו שאמרתי אני העדפתי בלי מים חמים כדי לא לשמוע את המערכת עובדת כל כמה דקות.

WhatsAppImage2026-04-03at12_03_06.thumb.jpeg.cdc8e62dfc026cbf3a471a7a4cff335a.jpeg,,

WhatsAppImage2026-04-03at12_03_28.thumb.jpeg.e867800186ec7d76cedce7537c4967c7.jpeg

VW Golf GTI 2006 Manual

• תוכן חדש...