Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלב ראשון: פנה לגוגל לאיתור בר חשפניות קרוב למקום מגוריך. 

שלב שני: לאור העובדה שגם קטינים קוראים פה אני לא ארחיב. 

שלב שלישי:

שלב רביעי: רווח!

בנק נשמע כמו התשובה המתבקשת.

עריכה אחרונה על ידי ברווז

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 5 שעות, ברווז כתב:

בנק נשמע כמו התשובה המתבקשת.

והלא נכונה

יום טוב גם לך

פורסם
בתאריך 18.3.2026 בשעה 14:06, sperial כתב:

ללונדון - במסגרת ההכנות לנסיעה קראתי על פרוצדורת החלפת השטרות הישנים בחדשים.

בלונדון, נעקצתי על ידי נהג מונית בחזרה להיתרו. החזיר לי עודף בשטרות ישנים. כשבאתי לקנות בדיוטי פרי נאמר לי שנעקצתי וזה משהו ידוע . הונאה נפוצה של נהגי מוניות, במיוחד באזור נמל התעופה ובמיוחד בנסיעה אל נמל התעופה כשברור שהנוסע לא יעלה על העוקץ ומימלא יעזור את לונדון. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

מבחינה זו הייתי יותר מסודר. הזמנתי נסיעות דרך בוקינג, בילאל היה בסדר גמור.

כשכתבתי שקראתי על ״פרוצדורה״ הבנתי שיש הליכי זיהוי, כולל צורך בתעודה מזהה עם כתובת, שכמובן אין לי. מעשית דומני שאפילו לא ביקשו דרכון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

בילאל

מוחמד זה לא השם הנפוץ בבריטניה?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

תראה, יש Moammad ויש Mohammed ויש Muhammad ויש Muhammed ויש וריאציות עם m בודד ועוד כמה. אז עם הפיצול הזה יש בעיה בספירה.

וחוץ מזה, הם לא יודעים להגות ח׳.

ולא פחות חשוב - מוחמד הוא גם השם הנפוץ ביותר לבנים שנולדו ב-2025. כאן, במדינת היהודים

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

לוקחים בכל מקום בארה״ב . בזבזתי לאחרונה כמה עשרות שטרות של 100 משנת 1981 (לקוח זקן ששילם מזומן) בכל מיני מקומות 

עריכה אחרונה על ידי Mech Morphix

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

בארה״ב לא תהיה בעיה לבזבז אותם אבל לא בכל מקום (חלקם לא מקבלים שטרות גדולים).

מה שהייתי מנסה במקומך -> ללכת לסניף בנק שלך -> לבקש להפקיד לחשבון דולרי. (ואז להגדיר את הכרטיס אשראי שיוריד דולרים מהחשבון דולרים - ככה חסכת עמלת המרה על קניות בדולרים)

• אהבתי 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

צריך לבדוק מראש האם זה אפשרי.

הבנקים הישראליים לא אוהבים לטפל במזומן, כולל שקלים. כשהבנים שלי התחתנו הם היו צריכים להפקיד את המתנות בכספומט, אי אפשר היה להפקיד אצל הפקיד. וזה בשקלים, לא מט״ח.

פורסם

כמו שכתבו כבר, גם אני החלפתי בצ'יינג רגיל בארץ בלי שום בעיה אבל בשער המרה נמוך יותר ממה שמופיע על הלוח באותו צ'יינג.

פורסם

דולרים אמריקאים, להבדיל מכסף פיזי במדינות אחרות - אף פעם לא יוצא מהמחזור. גם שטר בן 100 הוא עדיין הילך חוקי. כך שאין מניעה חוקית להשתמש בכסף אמריקאי ישן.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, sperial כתב:

הבנקים הישראליים לא אוהבים לטפל במזומן, כולל שקלים. כשהבנים שלי התחתנו הם היו צריכים להפקיד את המתנות בכספומט, אי אפשר היה להפקיד אצל הפקיד. וזה בשקלים, לא מט״ח.

אני מנחש שהגעת לסניף בלי שירותי קופה? כי אני לא מצליח להעלות על דעתי סיטואציה אחרת בו בנק מסרב לקבל הפקדה בשקלים.

עריכה אחרונה על ידי אלעדית
פורסם (נערך)

אני מדבר על סניף גדול מאוד של בנה״פ, שמשרת אוכלוסיה אמידה, חלקה מבוגרת (באיזור ריכוז של בתי אבות יוקרתיים). פיזית הסניף הצטמצם בשנים האחרונות ומספר הפקידים הוקטן. אבל במבואה יש איזה 4 כספומטים.

ובבנק אחר - החם שלי, בן 95 שמכיר רק מזומן ולא מסוגל לבצע פעולות בכספומט, מנהל חשבון בבל״ל. בכל חיפה יש רק סניף אחד שבו הוא יכול למשוך מזומן מהפקיד.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם
לפני 24 דקות, stx כתב:

מתעלק על השרשור.

צ׳יינג׳ים פה יקבלו פרנקים שוויצריים ישנים?

פרנקים שוויצרים פגי תוקף. האם זאת הסדרה הנוכחית או הישנה?

• תוכן חדש...