Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להרכיב מערכת באוטו ואני לא יודע בדיוק מה אני צריך לשים בכל מקום על מנת שיהיה איכות ועוצמת סאונד הכי גבוהה שאפשר. (הכוונה היא לקומפוננט בדלתות הקדמיות או על המגש האחורי, 6X9 וכל זה..)

מישהו יכול להסביר לי מה אני צריך לשים בשביל שהמערכת תיהיה טובה?

אני רוצה לשים רמוקלים בכל מקום אפשרי(דלתות קדמיות, אחוריות, ומגש אחורי)

בינתיים אני רוצה לדעת רק איזה רכיבים אני צריך לשים.. יותר מאוחר אני אחליט איזה רכיבים הם יהיו

תודה רבה ויום טוב.

פורסם

איזה רכב יש לך? מה התקציב ?

בכללי קומפוננט איכותי מקדימה [במה קידמית הבסיס]

וסאב מאחור ומגבר שיזיז את הסאב ואת הקומפוננט כמו שצריך.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

הרכב הוא גולף

מגבר בעתיד יהיה..

קומפוננט לרמקולים בדלתות הקדמיות- סבבה

מה עם המגש האחורי והדלתות האחוריות?

פורסם

בדלתות מאחור לדעתי אין טעם להשקיע ולכן אין טעם לכייל דרייבר שם. במידה ויש אז לא להתאמץ ופשוט לחבר אותו בפשטות להגברה של הHU . במידה ואצליך יש מגש לדעתי אין טעם לחורר ולהרוס אותו לרמקול אוברולי בהנחה שאתה מתקין קומפוננט מקדימה וסאב מאחור. במידה וכבר יש חורים קיימים ויש לך אוברוליים להשים אז אותם פשוט לחבר להגברה של הHU .

בכל אופן תתחיל מקומפוננט מקדימה וסאב מאחור וממגבר 4 ערוצים שבגישור ירים את הסאב וב2 ערוצים הנותרים יחולק לקומפוננט . אבל פה זה כבר נושא אחר[איזה קומפוננט אתה תביא ואיזה סאב תביא ומפה גם תדע איזה מגבר מינימלי ירים לך את האלמטנים כמו שצריך והכל במסגרת התקציב העתידי שתחליט להשקיע בכל העסק].

בהצלחה

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אממ לא הבנתי כמה דברים.. מה זה אוברוליים ומה זה גישור?

יש לי כעת ברכב רמקולים 6X9 במגש האחורי..

איזה קומפוננט, מגבר וסאב אתה ממליץ בוא נגיד בסביבות ה3000 שקל להכל..

כלומר 1000 לקומפוננט, 1000 למגבר ו1000 לסאב

וכמה בערך צריכה לעלות התקנה?

נ.ב- יש לי כעת HU של פיוניר דגם: 1350B שבינתיים אני אשאיר אותו.. בעתיד אחרי הקנייה של כל שאר הרכיבים אני יחליף גם אותו.. יש לך המלצות?

תודה רבה רבה!

פורסם

לפי דעתי לשים סט קומפונט ברמה גבוהה לבמה הקדמית שניתן להעביר אותן לרכב אחר לגבי סאב

12"

מגבר רק ברמה לא זבל

לגבי מוצרים

1 JL 300.4 מגבר

2 סט קומפונט של פוקל

פורסם
איך המגבר הזה?

JBL GTO-75.4

http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1078&CategoryID=123&Page=1

והאם כדאי לחסוך ולקנות את זה

GTO-755.6

http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1040&CategoryID=123&Page=1

ממש אתמול אני התקנתי את המגבר הזה של JBL 75.4.

אם אתה מחפש הרבה עוצמה ודיוק,זה המגבר בשבילך.

אבל מבחינת איכות צליל לדעתי הוא די "עממי".

היה לי רוקפורד לפני כן אז אולי בגלל זה אני לא מתלהב ממנו כל כך.

• תוכן חדש...