Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 1 דקה, hayimbr כתב:

טיפלתי  במוסך מורשה למעט אולי טיפול שנתי אחד ,שלא אמור לבטל אחריות.

ברור לי שמנסים להתחמק אבל אם גם היה כל כך ברור  שישנה אחריות מדוע החברה מתחמקת?

אני הייתי רוצה לראות מסמך ברור  שמפרט מה האחריות

בנתיים גם לא חזרו אליי מהחברה

שלח מיילים לכל המיילים שאתה יכול להשיג של לובינסקי, תהיה אסרטיבי וזריז, תראה שזה חשוב לך

ככה הייתי עושה

• תגובות 218
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 3 שעות, גולדן191 כתב:

שלח מיילים לכל המיילים שאתה יכול להשיג של לובינסקי, תהיה אסרטיבי וזריז, תראה שזה חשוב לך

ככה הייתי עושה

אני בהחלט יכול לנסות 

השטלה מה הסיכויים

הרי אני כנראה לא הראשון

הנושא של המנוע הבעייתי פורסם גם בעיתונות וכו

כך שהחברה לא מופתעת ויש לה כנראה מדיניות מה לעשות מול כל התלונות

אז מה הסיכוי להצליח

אבל בכל מקרה לא ברור לי מה לעשות גם בלי קשר לאחריות החברה כן או לא

האם לתקן ולהחליף מנוע ואיזה

מה הטופציה אם לא לתקן 

עד כמה סבירה האפשרות להמשיך ליסוע ברכב 

• לא הבנתי... 2
פורסם (נערך)

חבר, כרגיל - מוסכים לא אוהבים לממש אחריות, במיוחד לא על רכב שלא טופל אצלם. כאב ראש ולא הרבה כסף, לפחות ככה זה היה בתקופת ההחלפות טיימינג, מניח שהחלפת מנוע יותר כאב ראש וכו. 

אף מוסך לא רוצה שיעמדו אצלו ערימות רכבים להחלפת מנוע. גם לא נראה טוב בעיני הלקוחות שנכנסו לטיפול שוטף.

מי שמתבייש, מתייבש. הטיפול השנתי שלא היה בלובינסקי - מתי זה היה? לפי מה שכתבו פה - אתה צריך 3 טיפולים אחרונים כלומר ב3 שנים האחרונות. אחד מהם במוסך אחר?? תתקשר אליהם שישלחו לך צילום באמייל באיכות טובה.

מפה אמייל לשירות לקוחות של לובינסקי. במקום לבכות רק פה , תתחיל לבכות אצלם. זה יכול לעזור. וגם אמייל לעיתונאי רכב הזה, לא יזיק. מקסימום לא יעזור.

יתכן שאתה נותן להם יותר מדי קרדיט כגוף שהוא לטובתך ויודע מה צריך. זה חברה עסקית על כל שמשתמע שכך, לא נדבן ולא מלכ"ר.

וההגיון שלי אומר שאם תמשיך לנסוע ברכב אחרי שמוסך שלהם אמר שצריך להחליף מנוע - הם לעולם לא יחליפו לך מנוע על חשבונם.

ואם הם מחליפים לך מנוע על חשבונם בגלל הצריכת שמן, הייתי מתעקש שישו אצלם בדיקת גזים כמו בטסט. אם גבולי - הם צריכים להחליף לך ממיר קטליטי. לא יחליפו ועוד זמן קצר ילך לך הממיר - סיכוי טוב שאפשר לתבוע אותם על הממיר בבית משפט לתביעות קטנות, בהנחה שלא יסכימו להחליף אותו. 

נרטה לי שחשוב לא להעלות את נושא הממיר עד שאין התחלת עבודה על החלפת מנוע.

עריכה אחרונה על ידי KipodYam
  • אהבתי 1
פורסם

אם לא יחליפו לך במידה ולא עשית טיפול לפי היצרן,

הייתי עושה שיפוץ, מציע להרים טלפון לאורן שירותי רכב או גבע, שניהם במרכז ומכירים את הרכבים הללו טוב מאוד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 7 שעות, KipodYam כתב:

חבר, כרגיל - מוסכים לא אוהבים לממש אחריות, במיוחד לא על רכב שלא טופל אצלם. כאב ראש ולא הרבה כסף, לפחות ככה זה היה בתקופת ההחלפות טיימינג, מניח שהחלפת מנוע יותר כאב ראש וכו. 

אף מוסך לא רוצה שיעמדו אצלו ערימות רכבים להחלפת מנוע. גם לא נראה טוב בעיני הלקוחות שנכנסו לטיפול שוטף.

מי שמתבייש, מתייבש. הטיפול השנתי שלא היה בלובינסקי - מתי זה היה? לפי מה שכתבו פה - אתה צריך 3 טיפולים אחרונים כלומר ב3 שנים האחרונות. אחד מהם במוסך אחר?? תתקשר אליהם שישלחו לך צילום באמייל באיכות טובה.

מפה אמייל לשירות לקוחות של לובינסקי. במקום לבכות רק פה , תתחיל לבכות אצלם. זה יכול לעזור. וגם אמייל לעיתונאי רכב הזה, לא יזיק. מקסימום לא יעזור.

יתכן שאתה נותן להם יותר מדי קרדיט כגוף שהוא לטובתך ויודע מה צריך. זה חברה עסקית על כל שמשתמע שכך, לא נדבן ולא מלכ"ר.

וההגיון שלי אומר שאם תמשיך לנסוע ברכב אחרי שמוסך שלהם אמר שצריך להחליף מנוע - הם לעולם לא יחליפו לך מנוע על חשבונם.

ואם הם מחליפים לך מנוע על חשבונם בגלל הצריכת שמן, הייתי מתעקש שישו אצלם בדיקת גזים כמו בטסט. אם גבולי - הם צריכים להחליף לך ממיר קטליטי. לא יחליפו ועוד זמן קצר ילך לך הממיר - סיכוי טוב שאפשר לתבוע אותם על הממיר בבית משפט לתביעות קטנות, בהנחה שלא יסכימו להחליף אותו. 

נרטה לי שחשוב לא להעלות את נושא הממיר עד שאין התחלת עבודה על החלפת מנוע.

ממש  תודה על המענה

היום יצר איתי  קשר  מהמוסך המטפל

מתברר שהחברה כנראה יצרה איתם קשר

בין 22 ל 23 ככל הנראה לא מופיע שעשיתי אצלם טיפול של החלפת שמן, שנתי?

די מוזר לי....

נדמה לי שזה עלה בעבר בתיקון שלי משנת 3-24

הבנתי שיש טיפולים שניצן לעשות מחוץ למובך מורדה, בתנאי שעשו את הטיפול והשתמשו בחומרים של החברה.

האם זה נכון?

אם יש טיפול כזה והוא נחשב, אז אולי יש כיוון לטיפול  ברכב

תודה

פורסם (נערך)

זה נשמע שאתה לא באמת יודע מה עשו לרכב מבחינת טיפולים. כמה זמן הרכב בבעלותך? 

עריכה אחרונה על ידי שחר 1

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

פורסם

אתה לא חייב לטפל ביבואן אלא גם במורשה משרד תחבורה, רק לוודא שטיפול חלפים לפי יצרן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני שעתיים, שחר 1 כתב:

זה נשמע שאתה לא באמת יודע מה עשו לרכב מבחינת טיפולים. כמה זמן הרכב בבעלותך? 

הרכב אצלי יד ראשונה כ 8 שנים ועבר הסטוריה הזוייה

יש לי טיפול  אחד בשנת 2023 במוסך לא של היבואן,מופיע לי שם החלפת שמן פיגו

לכאורה לפי הדרישות.

למרות ששלחתי את זה בעבר וטענו היום שלא ידוע להם,שלחתי שוב את האישור לטחפול.

האם הם יקחו כעת אחריות?

מה אני יכול לדרוש?

למעשה בשנת 2024 אחרי שאמרו לי להחליף מנוע, פתאום הצליחו לתקן עד למצב הנוכחי.

הבנתי שישנה אחריות ל 10 שנים אבל על מה היא חלה?

השמן נשרף נכנס לבוכנות.

זה קשור גם לכשל ברצועה?

תודה

• משעמם 1
פורסם
בתאריך 4.2.2026 בשעה 12:14, TvrSpee12 כתב:

אתם מכירים מישהו פנה ללובינסקי והצליח לקבל אחריות מורחבת?

במיוחד מישהו שלא טיפל במוסך יבואן לאורך כל השנים

אני לא מכיר.

קויתי שפות"ש יהיה הראשון שיפרוץ את הסכר.

אבל כנראה שהוא לא בדיוק זה שמסוגל ליצור תקדים.

פורסם
לפני שעה, hayimbr כתב:

הרכב אצלי יד ראשונה כ 8 שנים ועבר הסטוריה הזוייה

יש לי טיפול  אחד בשנת 2023 במוסך לא של היבואן,מופיע לי שם החלפת שמן פיגו

לכאורה לפי הדרישות.

למרות ששלחתי את זה בעבר וטענו היום שלא ידוע להם,שלחתי שוב את האישור לטחפול.

האם הם יקחו כעת אחריות?

מה אני יכול לדרוש?

למעשה בשנת 2024 אחרי שאמרו לי להחליף מנוע, פתאום הצליחו לתקן עד למצב הנוכחי.

הבנתי שישנה אחריות ל 10 שנים אבל על מה היא חלה?

השמן נשרף נכנס לבוכנות.

זה קשור גם לכשל ברצועה?

תודה

האם ציינו את התקן של השמן בו השתמשו? 

או סתם כתבו שמן פיגו

פורסם
לפני כשעה, itamarg כתב:

האם ציינו את התקן של השמן בו השתמשו? 

או סתם כתבו שמן פיגו

זה טיפול שנתי  שנעשה ב 3 שנים האחרונות ,לא במוסך מורשה מטעם היבואן. 

כל שאר הטיפולים והטיפול בתקלות נעשו לאורך השנים במוסך מורשה מטעם היבואן.

לכאורה זה נראה שהטיפול נעשה בהתאם לנדרש,אם כי אין לי פירוט מה הטיפול והחומרים בהם משתמש מוסך של היבואן.

תודה.

Screenshot_20260205-195115_Photos.jpg

פורסם

https://www.auto.co.il/articles/car-news/local-news/lubinski-stellantis-strategy/

"

מנועי פיורטק – עשר שנות אחריות

עם תחילת חודש מרץ ישיק היצרן תוכנית לאחריות מורחבת מאוד למנועי פיורטק 1.2 ליטר עם הרצועה הטבולה בשמן, ולובינסקי תיישר קו התכנית האירופאית שלו. במסגרת זאת תוארך האחריות ל-10 שנים ועד 180,000 ק"מ לבעל הרכב הנוכחי – בלא קשר לבעלות המקורית או טיפול במוסך מורשה-יבואן. בנוסף, יוקם אתר ייעודי להחזרת כספים שהוצאו על תיקונים שבוצעו קודם.

"
פורסם
לפני 3 שעות, גולדן191 כתב:

https://www.auto.co.il/articles/car-news/local-news/lubinski-stellantis-strategy/

"

מנועי פיורטק – עשר שנות אחריות

עם תחילת חודש מרץ ישיק היצרן תוכנית לאחריות מורחבת מאוד למנועי פיורטק 1.2 ליטר עם הרצועה הטבולה בשמן, ולובינסקי תיישר קו התכנית האירופאית שלו. במסגרת זאת תוארך האחריות ל-10 שנים ועד 180,000 ק"מ לבעל הרכב הנוכחי – בלא קשר לבעלות המקורית או טיפול במוסך מורשה-יבואן. בנוסף, יוקם אתר ייעודי להחזרת כספים שהוצאו על תיקונים שבוצעו קודם.

"

תודה 

בנתיים לא ראיחי אתר בארץ יש אתר עולמי

מה אבל כוללת האחריות  כל  מה שקשור לשמן,שריפת שמן

שמן שנשרף ונכנס לבוכנות כנראה?

אבל מדוע מוסך מורשה ,לא אומר שיש עדכון והחברה לוקחת אחריות מסויימת

מה באמצ אמורה לכלול האחריות, 

שיפוץ מנוע,החלפה

לא ברור  מהכתבות בכלל

פורסם

אם טיפלת במוסך שאיננו של היבואן ב-3 השנים האחרונות, ויש לך תקלת מנוע, אתה יכול להבין למה היבואן לא ימהר להחליף לך מנוע..

יש מקרים שלובינסקי החליפו מנוע, אני מכיר מקרה אחד כזה מהשנים האחרונות ממש. מישהו שעשה 120K ק"מ בשנתיים וחצי בערך, והלך לו מנוע. ברלינגו.

הוא טיפל כל 10K ק"מ או 15K ק"מ במוסך של לובינסקי. לא איחר פעם אחת.

לובינסקי החליפו לו מנוע.

אתה טיפלת במוסך שאיננו של היבואן, אז לכן אתה צריך להיות יותר אסרטיבי ממנו, שהוא פשוט הלך למוסך, שם את האוטו, קיבל תשובה תוך משהו כמו 3-4 ימים שהלך מנוע, והחליפו לו תוך לדעתי עוד 3-5 ימי עסקים. להבנתי בחינם דרך אישור של היצרן או משהו כזה.

אתה צריך לפנות למיילים של לובינסקי, לברר מה אתה צריך לעשות.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...