Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , אני יודע שיש אפשרות להחליף אצלי את הדרמים האחוריים לדיסקים ( סיוויק ESI 95 ) .

העניין הוא שבדרך-כלל לוקחים את הברקסים מהונדה אינטגרה , רק מה שהיא לא מצויה מי יודע מה בארצנו ....

יש עוד הונדות שניתן לקחת מהם את הציר האחורי ולהתאים אותו לשלי בלי קומבינות , אלא לפרק ולהרכיב ?

והכי חשוב היכן ?

בתודה בני550.

פורסם

שלום

תנסה לקנות דרך EBAY.

נראה לי אפשר להרכיב מסיויק יותר חדש.

אני מתכנן להרכיב למזדה שלי מלנטיס 97.

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם
שלום , אני יודע שיש אפשרות להחליף אצלי את הדרמים האחוריים לדיסקים ( סיוויק ESI 95 ) .

העניין הוא שבדרך-כלל לוקחים את הברקסים מהונדה אינטגרה , רק מה שהיא לא מצויה מי יודע מה בארצנו ....

יש עוד הונדות שניתן לקחת מהם את הציר האחורי ולהתאים אותו לשלי בלי קומבינות , אלא לפרק ולהרכיב ?

והכי חשוב היכן ?

בתודה בני550.

יש מליון ושלוש הונדה סיביק עם דיסקים אחוריים שנעות על כבישי ארצינו. זו היתה אופציה של תוספת בתשלום שהגיעה לדגמי ה-EX. אני מניח שאת זה אתה יודע לבד.

בכל מקרה, אופציה שפויה הרבה יותר מלחפש חלקים של אינטגרה [חבל לשים דיסקים אחוריים "רציניים" יותר ממה שש לך מקדימה :)] היא לחפש סרן קומפלט של סיביק שהושבתה ובאה עם דיסקים במקור.

ב-מ-ק-ר-ה ישנה פירוקיה ליד מקום העבודה שלי, ומבט חטוף שלי אצלו גילה שיש לו שם כמה הונדות, ולאחר מהן יש אפילו סרן אחורי עם דיסקים.

פרטים - בה"פ.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...