Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש סיכוי כלשהו לקידום?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

יש סיכוי כלשהו לקידום?

לדעתי קלוש,

או לבוא ולבקש תפקיד כלשהו. 

לפני 4 שעות, sperial כתב:

- יש לו הצעה קונקרטית? יש לו איזה יכולות או ניסיון ייחודי שיש בהם צורך במקום יותר נוח

צריך לברר. יכולות של אדם וותיק במקצועו. מנוסה יודע את העבודה. במקום הנוכחי הציעו לו תנאים כמו השנה, ומדובר בתנאים טובים, אגיד מעל הממוצע. מעונינים שיישאר.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אם הוא כעת עובד 3 ימים בשבוע במקום 5 ימים, למה זו בכלל שאלה?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 3 דקות, DareDevil כתב:

אם הוא כעת עובד 3 ימים בשבוע במקום 5 ימים, למה זו בכלל שאלה?

כי הנהיגה לא קלה והזמן על הכביש..מתיש.

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אני מניח שאותו חבר, מקבל פיצוי תואם לנסיעה הזו. כי אני יכול להגיד שעשיתי את זה בפחות מהחבר שלך..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אם אתה אוהב את העבודה ושונא את הנסיעה - אולי תחליף את האוטו, את הדרך או את בית המגורים?

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, amosbmw כתב:

אם אתה אוהב את העבודה ושונא את הנסיעה - אולי תחליף את האוטו, את הדרך או את בית המגורים?

פחות מתאים.

האוטו מעולה.

אתם אומרים שכנראה החבר צריך לשמוח בחלקו. זה גם נכון.

ושוב, תודה על התובנות והתגובות.

עריכה אחרונה על ידי saar5555

Skoda Fabia 2025 

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 10 שעות, saar5555 כתב:

כי הנהיגה לא קלה והזמן על הכביש..מתיש.

מה שמתיש אותך זאת השגרה, לא הנסיעה עצמה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

מה שמתיש אותך זאת השגרה, לא הנסיעה עצמה.

אז מה לדעתך הפתרון? שואל בשביל חבר

Skoda Fabia 2025 

פורסם

לצאת לדרך יותר מוקדם בבוקר. עשוי לפתור את בעיית הפקקים לפחות בכיוון אחד.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, saar5555 כתב:

אז מה לדעתך הפתרון? שואל בשביל חבר

שישנה מסלול, יצא מוקדם יותר, יעשה עצירת התרעננות או משהו, ימצא איזה משהו מעניין להאזין לו בדרך, ישפנים שנותרו לו עוד מספר לא מבוטל של שנים לעבוד ושלהחליף מקום עבודה בשביל לחסוך 40 דק' נהיגה ביום זה לא מה שישנה לטובה את החיים שלו.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

לצאת לדרך יותר מוקדם בבוקר. עשוי לפתור את בעיית הפקקים לפחות בכיוון אחד.

כשאני חושב על זה - זה נשמע לא נוח. אבל מתוך הניסיון שלי זה טוב - מבזבזים פחות זמן בדרך, ואת הזמן הנוסף בעבודה אפשר לנצל ל״עבודות שלא רואים אותן״ - הרבה מטלות שגורמות לחץ זמן בשעות העבודה או שלוקחים הביתה.

ההמלצה הזו מכונה בתנאי אחד - שאין מטלות בוקר כמו טיפול בילדים ויהפצתם למסגרות (או שהמטלות יכולות לעבור לאישה בלי לפגוע באיכות חייה).

פורסם

תראה חביבי, אני לא יודע מה הגיל של החבר וכו' 

אבל נשמע שלחבר קצת נמאס מהעבודה הזאת ולא מהנסיעה. יש כאלו שימליצו לעזוב ויש כאלה שיגידו שיחפש תחביב לאחהצ ויתמיד אם זאת עבודה טובה. שתי העצות טובות.

אם זאת באמת רק הנסיעה שהיא נוראית אז צמצמו לו ל-3 פעמים בשבוע וביננו 30-40 דק' נסיעה זה לא סוף העולם. לפעמים אני מצפה לזה. במסגרת העבודה שלי אני עובד בכמה מקומות - חלקם קרובים מאוד, חלקם מרוחקים יותר. שיוצא לי לנסוע קצת יותר אז אני נהנה קצת מאיזה פודקסט או משהו בדרך. כי שאתה נוסע 10 דק' אין טעם אפילו לחבר את הספוטיפי.  

לגבי שעת היציאה - אני קם מאוד מוקדם בבוקר. זה מבאס אני לא אשקר. 

זה אומר שאם אני לא הולך לישון מוקדם יום לפני אז אני בבעיה.

• אהבתי 1
פורסם

רגע, אולי לא הבנתי...

הבן אדם עובד 3 ימים בשבוע, 4 ימים בשבוע הוא בבית, מקבל שכר חודשי הולם ונוסע 3 פעמים בשבוע 45 דקות לכיוון.

ואת זה  הוא רוצה להחליף בעבודה 5 ימים בשבוע אולי עם שכר נמוך יותר בשביל לנסוע 20 דקות לכיוון?

אם זה מצב הדברים אז לא.

בשביל לעבוד 3 ימים בשבוע ללא פגיעה בשכר הייתי מוכן לשעתיים נסיעה בכיוון בלי לחשוב אפילו. 

• אהבתי 2

פורסם
לפני 31 דקות, Nakamichi כתב:

אבל נשמע שלחבר קצת נמאס מהעבודה

ממש לא.

יש כאלו שימליצו לעזוב ויש כאלה שיגידו שיחפש תחביב

מעניין...

אז צמצמו לו ל-3 פעמים בשבוע וביננו 30-40 דק' נסיעה זה לא סוף העולם.

צודק.

לפני 11 דקות, Buki כתב:

הבן אדם עובד 3 ימים בשבוע, 4 ימים בשבוע הוא בבית, מקבל שכר חודשי הולם ונוסע 3 פעמים בשבוע 45 דקות לכיוון.

הבנת נכון.

אלה תנאים רק לשנה הנוכחית. 

לפני 11 דקות, Buki כתב:

אם זה מצב הדברים אז לא.

בשביל לעבוד 3 ימים בשבוע ללא פגיעה בשכר הייתי מוכן לשעתיים נסיעה בכיוון בלי לחשוב אפילו. 

אתה צודק. 

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...