Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 33 דקות, lanosforce כתב:

הבחור בסה"כ רצה שנעודד אותו לקנות טאבלט - נראה לי כבר לקח חבילה שלישית של רלקסין. 

או כדור כחול כלשהו. אחרי התגובה הקודמת שלך.

לפני 22 דקות, Haim_gds כתב:

בהצלחה!

לאאא, אם כבר, תאחל "אימון נעים" , תכבד- מה אכפת 'ך.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 5 שעות, lanosforce כתב:

הבחור בסה"כ רצה שנעודד אותו לקנות טאבלט - נראה לי כבר לקח חבילה שלישית של רלקסין. 

הבחור כבר הזמין ביום ראשון בערב... מאז אני מנסה בעיקר לעמוד בקצב שלכם.

• מצחיק 1
פורסם
לפני 6 דקות, GTאי כתב:

תמיד תוכל למצוא לו שימוש כמו שלי. הוא מעמד חתולים מצוין.

• מצחיק 1
פורסם
לפני 44 דקות, GTאי כתב:

האמת שבדיוק באתי לכתוב לך - תשמע... השרשור הזה התחיל בזה שביקשת שנמצא לך צידוקים לטאבלט כשבפועל אתה יודע שאם פתחת כזה שרשור - נדפקת עוד לפני שלחצת על כפתור הפרסום. 

• מצחיק 4

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפני 23 שעות, sperial כתב:

על התהליך הקוגניטיבי של כתיבה קראתי פעם איזה מאמר מעניין, הטענה היתה שכתיבה מצריכה עיבוד המידע, מה שמסייע לקליטתו - לעומת הקלדה ש״עוקפת״ את תהליכי ההבנה והזכרון.

@sperial כנראה פספסת את הנקודה: לא מקלידים אלא כותבים בכתב יד. הזיהוי היום הוא מעולה וזה מה שגורם לקלות המעבר.

לפני 16 שעות, פינדר כתב:

אני מבין למה הצעירים בשרשור הזה כותבים שזה עכשיו מאסט בלימודים גבוהים.

בדיוק! שילוב היתרונות של כתיבה ושל העוצמה של המחשב.

לפני 13 שעות, ברווז כתב:

בטאבלט זה קל יותר? איך?

פשוט כותבים את הנוסחה כמו על מחברת, כשסיימת התוכנה מפענחת היטב את השרבוט והופכת אותו לנוסחה ממוחשבת. אין את כל הסירבול של בניית אובייקט הנוסחה כמו פעם.

• מעניין 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
לפני 2 דקות, borsood כתב:

פשוט כותבים את הנוסחה כמו על מחברת, כשסיימת התוכנה מפענחת היטב את השרבוט והופכת אותו לנוסחה ממוחשבת. אין את כל הסירבול של בניית אובייקט הנוסחה כמו פעם.

אם זה חוסך את המשוואות הסופר ארוכות של נבייה סטוקס, הדור הצעיר הרוויח.

סיוט זה היה.

פורסם

@borsood במקרה זה אתה פספסת אותי, כי בפוסט קודם כתבתי

ציטוט

נראה שהמעבר המאסיבי לטאבלטים הוא אירוע חדש לגמרי. מעניין מה השפעתו על הלימודים, שכן מבחינה פסיכולוגית-פיזיולוגית תהליך הכתיבה שונה לחלוטין מתהליך ההקלדה.

השאלה היא האם הכתיבה על המסך שוות ערך לכתיבה על נייר. זאת בהתאמה לכך שהוכח שקריאה בספר שונה מקריאה ממסך. ימים ומחקרים יגידו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 9 שעות, sperial כתב:

השאלה היא האם הכתיבה על המסך שוות ערך לכתיבה על נייר. זאת בהתאמה לכך שהוכח שקריאה בספר שונה מקריאה ממסך. ימים ומחקרים יגידו.

אישית, אני חושב שיש הבדל. זה לא נרשם (REGISTER) בצורה זהה, לפחות אצלי. זה לא בדיוק כתיבה, זה לא בדיוק מחשב, זה משהו חדש.

לפני 1 דקה, ניקו פ. כתב:

סביר שגם הכתיבה על דף נייר שונה מחריטה על אבן. 

תלוי באיכות המסך ובאיכות הסטיילוס... 

פורסם

ההסדל בין ה-tablet של משה רבנו בשנת 2,000- לטאבלט של הצאצא משה רבנו בשנת 2,000+.

• מצחיק 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

טכנית משה רבנו היה הראשון שהוריד נתונים לטאבלט מהענן, אז...

• מצחיק 2

פורסם

אולי זה מסביר לפעמים את הדחף הזה לשבור את הטאבלט? לנתץ אותו? למעוך אותו על סלע... 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

את הטאבלט?! למה?

מה הוא עשה לך? 

אני לא מאשים את הלום בפריצה לרכב אתה יודע...

• תוכן חדש...