Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 10 דקות, lanosforce כתב:

אל תשכח לקנח אחרי זה בליידי מרמלדה

זו לא ההיא ששרה על פרווה ווזווז קשה בגזוטרה משהו? 

[אפרופו שרשור השירים בקריאה מליצית]

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

יש לך תחביבים ש״יהנו״ מהגעתו של טאבלט? בגדול זה מכשיר מיותר והייתי באותו שאלה כמו שלך תמיד, למה צריך את הטלפון-לא-טלפון המוגדל הזה?
לאשתי יש iPad די חדש והוא רואה עולם רק ברכבות או טיסות בתור מכשיר מדיה, מיותר לגמרי אם תשאל אותי בסכום שבו עלה. לי יש אחד מעפן של lenovo שקניתי ברגע של בחולשה באמאזון באיזה 90 יורו ותכלס הוא מתאים לי לצרכים של תווים למוזיקה/מטרונום לתיפוף + ניהול תחביב נוסף. לפעמים גם משתמש בו תו״כ בישול בשביל מתכונים וכו׳ (תאמת שזה נחמד לי שהוא היה כזה זול ככה לא אכפת לי להתעלל בו ולשרוף אותו עם תצוגה שהיא always on).
אבל באמת שאין לי מושג מה יכול לעשות אייפד יותר טוב (הוא חד ומהיר יותר..? אוקי מגניב) מהקקאמיקה שיש לי כשזה מגיע ל99% מהשימושים של רוב האנשים.
מעבר לזה, כל דבר שמצריך טיפה יותר אינטרקציה אני מעדיף לעשות במחשב כמו אדם בוגר.

פורסם

לאייפד מסך טוב שאינו מעייף את העיניים. וממה שהבנתי אייפדים ״חזקים״ הם תחליף ללפטופ. גם בגודל ובמחיר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 54 דקות, sperial כתב:

לאייפד מסך טוב שאינו מעייף את העיניים. וממה שהבנתי אייפדים ״חזקים״ הם תחליף ללפטופ. גם בגודל ובמחיר.

מבחינת כוח מחשוב ואיכות מסך, לגמרי.

מבחינת מערכת הפעלה ונוחות הקלדה - פחות

מצחיק אותי שכל מי שלא מוצא לעצמו משהו שימושי לאייפד ישר קובע שלא צריך.

כפי שנאמר, רק על עצמי לספר ידעתי, צר עולמי כעולם הנמלה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני כשעה, YoJ כתב:

אבל באמת שאין לי מושג מה יכול לעשות אייפד יותר טוב (הוא חד ומהיר יותר..? אוקי מגניב)

בדיוק זה, המסך טוב כבר מדגם הבסיס ולא פחות ממדהים בדגמי הפרו עם מעבדי M, הוא מהיר ועובד חלק ולא נתקע כמו המון טאבלטים אנדרואיד מהסוג הזול, אבל כמובן שכל אחד עם הצרכים והדרישות שלו. וכן, הם גם אמינים מאוד ומחזיקים שנים אם לא מרסקים אותם. 

• רעיון גרוע 1
פורסם

אני לפעמים רוצה ללמוד אז הרבה יותר נעים עם אייפד על הספה. העט רושם/ממרקר דברים. לפטופים ברובם גדולים מדי. אחר כך אם בא לי יוטיוב או סדרה גם אחלה. רואה ישר בטאבלט. 

• מעניין 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני שעה, falou כתב:

מצחיק אותי שכל מי שלא מוצא לעצמו משהו שימושי לאייפד ישר קובע שלא צריך.

כפי שנאמר, רק על עצמי לספר ידעתי, צר עולמי כעולם הנמלה.

כך זה לגבי כל חפץ וחפיץ. אבל יש כאלה שהשימושיות שלהם מתגלה רק כשהם נמצאים בידיך.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 שעות, ברווז כתב:

זו לא ההיא ששרה על פרווה ווזווז קשה בגזוטרה משהו? 

[אפרופו שרשור השירים בקריאה מליצית]

איכשהו ידעתי שנראה כאן את קריסטינה מגעילרה או קריסטינה עגילרה וחשבתי על מולאן רוג'

לפני 13 דקות, sperial כתב:

כך זה לגבי כל חפץ וחפיץ. אבל יש כאלה שהשימושיות שלהם מתגלה רק כשהם נמצאים בידיך.

וזאת רק ההתחלה, אני קניתי שני טאבלטים בתחילת הקורונה מחוסר ברירה, לשעשע את הילדים אבל כבר כמה שנים לפני כן היה לי אסוס נקסוס 7 ששימש לי כמולטימדיה ברכב....

ואז הוא הפך למסך משענת ראש לילדה לנסיעות ארוכות

ובסופו של דבר הגיעו צרכים אחרים שקשורים לרגעי המתנה וגיליתי שהההרררבה יותר נוח לסחוב טאבלט אפילו עם זה pc עם מקלדת נתיקה לכל מקום, הכל קטן יותר, דק יותר, קל יותר והטעינה מהירה יותר ופשוטה יותר.

והכי מפתיע זה שב95 אחוז מהשימוש שלי במחשוב לצורך פנאי, לא דורש מקלדת למען האמת, היא יותר מפריעה מאשר תורמת.

האמת היא שהמוצר המיותר רוב הזמן, זה בכלל הלפטופ.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפני 3 דקות, lanosforce כתב:

איכשהו ידעתי שנראה כאן את קריסטינה מגעילרה או קריסטינה עגילרה וחשבתי על מולאן רוג'

רגע, זה מה שידעת? מ!רוד אתה מתעלם בכוונה?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני? מתעלם?

ולעניינינו.... 😛

תכלס אין לילדים טלוויזיות בחדר, תכלס יש בטאבלטים נטפליקס, דיסני פלוס, אמאזון פריים ואפשרי גם פרי טיווי אבל אני מעדיף ירקות. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

צרכים וכלים משתנים. אם נתייחס להודעה של @lanosforce הרי שאת ה-PC הקטן (נטבוק) ובהמשך מחשב ה-״10 עם מקלדת פריקה מצאתי שימושי בערך מ-2009 (אז קניתי את האסוס עם מעבד אטום n280) ובהמשך מחשבי חלונות בגודל דומה עם מקלדת פריקה. אבל בשנים האחרונות מבחינתי טלפון עם מסך ״6.7 מועיל יותר, כי הוא קטן וקל, נמצא עלי תמיד, יש לו gps, האפליקציות מצויינות ואין תלות ב-WiFi.

אני קניתי לעצמי לפני שנה לפטופ די גדול ומתקדם, אבל הוא משמש אותי בעיקר לעיבוד צילומים ולכל מיני משימות שמצריכות סריקה והדפסה. לבידור? אייפד.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אתה לא מצייר, זה מוצר מיותר לדעתי.

לראות סרטים וסדרות שהם לא קישקושים ביוטיוב על טאבלט או לפטופ זה עלבון ליצירה מבחינתי. לך הביתה ותראה בטלויזיה כמו בן אדם.

לגלישה, כל האתרים היום כבר מותאמים לסמארטפון.

אולי עבור סטודנטים זה יכול להחליף מחברת, לא בדקתי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 3 שעות, GTאי כתב:

אין באמת.

אבל נניח עד 6,000 ש"ח.

סורפייס מחודש/משומש, במחיר כזה אתה יכול מכשיר מבוסס ווינדוס עם מפרט של מחשב נייח מבחינת זיכרון/ביצועים. קניתי אחד לפני מספר שנים וגיליתי שהוא יכול לשמש כלאפטופ כשצריך וטאבלט חזק כשרוצים. אני מעדיף את סדרת הסורפייס כי אני חושב הם אמינים ויציבים. את הסורפייס שלי הילדה "השאילה" כשנכנסה לאוניברסיטה ואחרי שנתיים רצופות שום דבר לא נדפק.

היה לי טאבלט אנדרואיד בזמנו ששימש אותי מעט מאוד ועבר לילדה בזמן שהתחילה תיכון (היום היא כבר לא ממש יודעת איך נראית מחברת). אני משתמש בעיקר בקורא ספרים אלקטרוני (של בוקס מסך דיו אלקטרונית  שחור/לבן 10.1") שהוא סוג של טאבלט. למעט קריאה אני משתמש לניגון מוזיקה/דוא"ל וכל מיני דברים שאינם תלויים בתצוגה.

לפני 18 דקות, SlowRide כתב:

אולי עבור סטודנטים זה יכול להחליף מחברת, לא בדקתי.

יכול ומחליף, לדברי הילדה כמעט שלא רואים שם מחברות. 

• תוכן חדש...