Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת רכב - 140-150K

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 16.12.2025 בשעה 17:54, razi_pazi כתב:

לא ההית מגדיר את זה קאצ'. זה עסק והוא נותן שירות ומרוויח עליו בדרך כזו או אחרת.

בודאי שזה קאץ' וכתבת בדיוק למה. זו הטעיית צרכנים, זה כמו לפרסם בענק הנחה של 30 אחוז ולהעלות את המחיר ב40 אחוז לפני.

אין כזה דבר באמת "טרייד אין במחיר מחירון".

פורסם
בתאריך 18.12.2025 בשעה 12:13, yulianx כתב:

מכטרוניק, ובלאי מצמדים. כמו שאתה רואה זה קורה ברכבים גם עד 5 שנים.

Screenshot_20251218_073027_SamsungInternet.thumb.jpg.28a8ec489a9bd6fa534a0b4451aa82bf.jpgScreenshot_20251218_073140_SamsungInternet.thumb.jpg.bc9bff8ff864f7aac95a61785827399e.jpgScreenshot_20251218_073126_SamsungInternet.thumb.jpg.7c387afe3ac763cf00abbbab3b3993c2.jpgScreenshot_20251218_073040_SamsungInternet.thumb.jpg.2378300139c969f51a4adb2ef0f8d8d6.jpgScreenshot_20251218_073055_SamsungInternet.thumb.jpg.6972966e1879a40b175db8947871b380.jpg

ועדיין אנשים קונים .

לא יאומן 

אחרי הביקורות והתייעצות עם מוסך מומחה למטרוכוניק שאמר לי "אי אפשר לדעת מתי זה יקרה חוץ מזה שזה יקרה"

אין סיכוי שהתקרב לקונצרן של הרכבים האלו ולא לגיר dsg וכמו שאמרת עד שלא יוכח אמינות לכמה שנים במיוחד הביקורות בחול ולאו דווקא בארץ.

פורסם

אנשים קונים וגם מחליפים רכב עם dsg ברכב עם dsg מהסיבה שזה לא כצעקתה.

זה אכן רכבים שלעיתים דורשים יותר תחזוקה ממזדה/טויוטה. מנגד זול יותר לבטח אותם.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 3 שעות, t830king כתב:

ועדיין אנשים קונים .

לא יאומן 

יש כאלה שמבינים שבסופו של דבר מדובר במכונה שיכולה להתקלקל.... ולא כולם רוצים לנהוג בטויוטה - לכן יש כאלה שמחפשים ערך מוסף במכונית שלהם חוץ מלהגיע מנקודה א' ל-ב'.

אנשים מוכנים לשלם בדברים אחרים בתמורה לקבלת ערך מוסף; כמו שזה קיים במכוניות זה קיים גם בבגדים, במוצרי אלקטרוניקה וחשמל ובעצם בכל דבר. אתה יכול לקנות דירת 3 חדרים במיליון שקל (בדימונה) ואתה יכול דירת 3 חדרים גם ב-4 מיליון שקל (בתל אביב). 

• רעיון טוב! 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
בתאריך 17.12.2025 בשעה 23:12, teyal כתב:

תגיד יוליאן, בכל שרשור ייעוץ תדחוף את המנטרה השחוקה שלך לגבי אמינות DSG?
ה DSG G2 אמין מאוד ואני אומר את זה מניסיון HANDS ON ולא משיטוט בפייסבוק.

אשמח לדעת ממתי התיבה הDSG G2 בשימוש?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ב dsg6 שהיה לי בפאסאט דיזל 2.0 2007, היה גיר מקורי והבעלים הקודמת לא החליפה קלאצ’ים מעולם לאורך 11 שנה שהיה אצלה, ונסע חלק לגמרי, אמרו לי אז שזה יותר טוב מה dsg7 שיש בבנזין.

(היה רעש מגלגל תנופה, כיאה לפאסאט והורדתי במחיר למי שקנה ממני)

משתדל לעזור

פורסם
בתאריך 18.12.2025 בשעה 17:26, yulianx כתב:

אני למשל קניתי שני צרפתיות די חדשות כי זה מה שרציתי.

ועדיין לא עדכנת את שורת החתימה שלך (;

אולי כדי לא לעשות עין הרע לסיטרואן C3 ?

פורסם

טופל.😎

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בתאריך 1.1.2026 בשעה 23:19, Nico62 כתב:

למה נושא צריכת הדלק/היברידי כזה חשוב לך?

אתה בקושי נוסע.

אם אפשר לחסוך אז למה לא? בכל אופן זה לא קריטי אם יש דגם בנזין כלשהו שמומלץ מאוד לא אכפת לי כ"כ מצריכת הדלק.

יש סיכוי שבתקופת השימוש ברכב הזה כן אסע הרבה יותר באופן משמעותי.

פורסם

נשמע לי לא משמעותי החיסכון בדלק לעומת הוצאות אחרות בנסועה יחסית נמוכה. כמובן שאם הנסועה צפויה לגדול משמעותית זה סיפור אחר.

פורסם

אני מבין שזה לא מאוד משמעותי, אבל אם זה לא בא על חשבון משהו אחר למה לא? לכן גם שאלתי מלכתחילה אם יש סיבות כלשהן להימנע מהיברידי או אם זה בא על חשבון משהו אחר.

פורסם

סתם זה היה נשמע לי מעט להגביל את עצמך. וכן לרוב זה בא בצורה של משקל עודף, לעיתים ביצועים נחותים ובטווח זמן כזה או אחר גם תחזוקה. לא אומר שזה מה שמתאים לך, אבל אישית קניתי במו משומשת שמורה עם ק"מ נמוך לא היברידית בקצת פחות מטויוטה חדשה ובקצת יותר מטויוטה משומשת קלות, אחרי בדיקת הרבה רכבים לפני קניה, שום דבר ממותג עממי לא הרגיש לי אפילו קרוב. הצריכת דלק בממוצע יוצא לי 1 ל-11 סביר, אם הנסועה לא גבוה זה מרגיש לי פחות משמעותי לעומת שאר ההוצאות. יש לי חבר שנוסע אפילו פחות ממך וגם קנה היברידית, רק נתתי זווית אחרת, שתחשוב כמה זה באמת חוסך לך לעומת עלות ההון, ירידת ערך, ביטוח, טסטים טיפולים ותחזוקה, והאם באמת עוד כמה קמ"ל שווים לך את התמורה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 3.1.2026 בשעה 13:30, Nico62 כתב:

סתם זה היה נשמע לי מעט להגביל את עצמך. וכן לרוב זה בא בצורה של משקל עודף, לעיתים ביצועים נחותים ובטווח זמן כזה או אחר גם תחזוקה. לא אומר שזה מה שמתאים לך, אבל אישית קניתי במו משומשת שמורה עם ק"מ נמוך לא היברידית בקצת פחות מטויוטה חדשה ובקצת יותר מטויוטה משומשת קלות, אחרי בדיקת הרבה רכבים לפני קניה, שום דבר ממותג עממי לא הרגיש לי אפילו קרוב. הצריכת דלק בממוצע יוצא לי 1 ל-11 סביר, אם הנסועה לא גבוה זה מרגיש לי פחות משמעותי לעומת שאר ההוצאות. יש לי חבר שנוסע אפילו פחות ממך וגם קנה היברידית, רק נתתי זווית אחרת, שתחשוב כמה זה באמת חוסך לך לעומת עלות ההון, ירידת ערך, ביטוח, טסטים טיפולים ותחזוקה, והאם באמת עוד כמה קמ"ל שווים לך את התמורה.

זו בדיוק היתה השאלה שלי, לצורך העניין קורסה 2025 גרסת בזנין לעומת MHEV, על הנייר חוץ מזה שלהיברידית יש 6 הילוכים ולבנזין 8 לא חושב שראיתי הבדלים משמעותיים בביצועים. זה משהו שמורגש יותר בנהיגה עצמה?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...