Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחיפוש בפורום מצאתי שהפוסט האחרון היה בקיץ 2024. אני מרשה לעצמי שוב לפתוח את הנושא כי בוודאי דברים השתנו.
אשמח לקבל המלצות למברשת שיניים חשמלית נטענת-על-מעמד, ללא נורות, מצבים ואבו-ג'ילדה למיניהם.
כמו כן היכן לרכוש במחיר סביר.
אגב - יש כבר בעליאקספרס משהו איכותי ואמין?
תודה מראש ויום יפה וגשום.

פורסם

יש דגמים מעולים של המותג Oclean

ֿיש ראשים חליפיים זולים משמעותית, לשיקולך. 

ֿהמחיר הממוצע לדגם בכיר שמחזיק שנים - 180 ₪ בעלי 

ממליץ מאוד.

• אהבתי 1
פורסם

אני רואה שיש מבצע על  oral b io2 ב200שח. לא מכיר את הסדרה, שים לב שהם החליפו את הראשים ויש ראשים חדשים לסדרת io. נראה שיש חיישן לחץ, 3 מבצים וטוענים לחי סוללה ארוכים...

אני מאוד ממליץ על סדרת  Oral B PRO 3 3500, בטריה ארוכה מחזיק כמעט 14 יום אמיתיים, מצבים שימושיים וחיישן יתר לחץ שימושי שגם רוטט, גם מוריד מהירות וגם עושה אור.

היא יותר עמידה בנפילות מאשר הדגמים הקודמים עם העיצוב הפחות מעוגל.

נראה שיש אותם ביבוא מקביל ב200 שח במספר אתרים. נשמע מחיר טוב, זה בדכ סביב 50 יורו ומעלה באירופה. כל מברשת מסדרה גבוהה יותר מכילה רק יותר פיצרים, בלוטוט, מעמד מפואר וכו.

חשוב לשים לב שמטעני 110V שלהם לא מתאימים למתח בארץ וישרפו.

• אהבתי 1
פורסם

בשנה האחרונה קנינו מספר מברשות oral-b iO3 ו-iO5. ה-3 היא הבסיסית, עלתה כ-300 ש״ח. נרכשו לפי המלצה של רופאת שיניים.

אצל oral b (שהוא מותג של Braun) יש לשים לב להבדלים בין ראשי iO לראשים של הסדרות הקודמות, הם לא תואמים. קונה ראשים במבצעים של ksp או סופרפארם. מחליף ראשים אחת ל-3 חודשים.

טעינת הסוללות אורכת מספר שעות והן מחזיקות שבועיים (האמת היא שאני טוען פעם בשבוע, עניין של הרגל). לדגמים 6 ומעלה היותר יקרים טעינה מהירה.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היו לי כמה וכמה מברשות של OralB לאחרונה עברתי לפילפס sonicare, לדעתי הרבה יותר טובה מהOralB,גם בדגמים הזולים יחסית יש טיימר וחיישן לחץ, המברשת הרבה יותר עדינה על השיניים ולדעתי גם מנקה יותר טוב, הראש צר יותר וארוך (כמו מברשת ידנית) ולא עגול .

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

השתמשתי בטיימר של ה-oral b כמה שבועות, האפליקציה הראתה צחצוח מלא רק לאחר כ- 3 דקות. בנוסף הראש שמגיע עם המברשת אינו הרך ביותר. אחרי מספר שבועות רופא השיניים אמר שאני מצחצח ביתר, עזבתי את הטיימר ועברתי לראש רך, מאז השיננית מרוצה מהתוצאות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 10.12.2025 בשעה 07:47, Johnathan כתב:

יש דגמים מעולים של המותג Oclean

ֿיש ראשים חליפיים זולים משמעותית, לשיקולך. 

ֿהמחיר הממוצע לדגם בכיר שמחזיק שנים - 180 ₪ בעלי 

ממליץ מאוד.

200 זה הכי זול שמצאתי.
יש לך אגב להמליץ על דגם מסוים? כי באמת יש מבחר גדול.

פורסם

אני גם עברתי לפיליפס לפני כמה שנים ומאז אני איתם.

קניתי מברשת טובה לפני 7 שנים באמאזון, לאחרונה התחילה לזייף, אז הזמנתי אחת חדשה.

בדגם שיש לי ובדגם החדש שקניתי אין את הבעיה של הראשים, אפשר לשים ראשים "טיפשים" על מברשת חכמה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

דיעה לא פופולרית,

ללא חשמלית, נטו מברשת רכה ידנית של חברת GUM

זרקתי את החשמלית שלי לפח אחרי שהשתמשתי ב GUM, נכון, קצת יותר עבודה, אבל ממש מרגיש איכותי והמברשת רכה

הזמנה מאמזון, מגיע בחבילה של 12

אפשר מהארץ, אבל ייצא יקר יותר משמעותית

פורסם
בתאריך 10.12.2025 בשעה 08:18, sperial כתב:

בשנה האחרונה קנינו מספר מברשות oral-b iO3 ו-iO5. ה-3 היא הבסיסית, עלתה כ-300 ש״ח. נרכשו לפי המלצה של רופאת שיניים.

אצל oral b (שהוא מותג של Braun) יש לשים לב להבדלים בין ראשי iO לראשים של הסדרות הקודמות, הם לא תואמים. קונה ראשים במבצעים של ksp או סופרפארם. מחליף ראשים אחת ל-3 חודשים.

טעינת הסוללות אורכת מספר שעות והן מחזיקות שבועיים (האמת היא שאני טוען פעם בשבוע, עניין של הרגל). לדגמים 6 ומעלה היותר יקרים טעינה מהירה.

מה היתרון בסדרת הio? הראשים שלהם יקרים משמעותית אאלט.

פיליפ היתה לילד פעם, נזנחה אחרי שקלטתי כמה הראשים יקרים ואחרי שרופאת שיניים, היתה מזועזעת נכמות הפלאק וטענתה שאו שהמברשת לא מצחצחת טוב או שהילד לא יודע לצחצח.

פורסם

התשובה היא שקיבלתי iO5 במתנה (המלצה של רופאת שיניים), התוצאות היו טובות אז נרכשו עוד מברשות דומות לבני המשפחה בלי מחקר נוסף.

ההפרש במחיר הראשים פחות מ-10 ש״ח מה שמביא אותך ללא יותר מ-40 ש״ח בשנה לעומת ראשי oral b ״רגילים״ - הוצאה לא משמעותית (לחפש חיסכון בעניין הזה מקביל לחיפוש ׳חיסכון בדלק״ למי שנוסע 8,000 ק״מ בשנה בסופרמיני)

• תוכן חדש...