Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

העברה בביט למספר שגוי

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 17 שעות, sperial כתב:

הגבלת סכום ההעברות (בשני הכיוונים) קיימת מיומה הראשון של האפליקציה. הסכומים עלו בהדרגה.

@Haim_gds שירות זיהוי מספר - אני מסופק האם זה חוקי. אגב, האם המספר הנייד שלך מופיע ב-144 או שחסמת את האפשרות?

לא ידעתי בכלל על זה....

הגישה לאנשי הקשר הרשומים לא בעייתית. אבל אכן אין גישה לשיחות אחרונות.

העברה במגע - מסתבר שיש אפשרות לתשלום עם קריאת QR code. בסין כל קבצן משתמש ב-QR לקבלת נדבות. הבעיה היא שהגישה קצת נסתרת, בפאנל הבקרה צריך לפתוח את שלוש הנקודות. אבל מלצר יכול להדפיס דף עם הקוד כדי לבקש ולקבל טיפ.

חשבתי על העברה במגע באמצעות NFC, יכולים להיות לזה לא מעט יתרונות (לפחות לפעיליות מסויימות😉) השימוש בטלפון כארנק מקומי, העברת "כסף" מ/אל טלפון אחר ללא צורך בחיבור (ותיעוד) רשת. אידאלי ללא מעט פעולות הדורשות דיסקרטיות...

לפני 16 שעות, avngas כתב:

אני היחיד שעדיין משלם לבעלי מקצוע בצ'ק?

לא, גם אני משלם כך מפעם לפעם. בעיקר כדי לא לבצע העברה ספציפית לפי שם (צ'ק ללא שם מוטב)

פורסם
לפני 40 דקות, sperial כתב:

אני לא יודע איך מתנהל חשבון עסקי, אבל בחשבון פרטי אפשר להיפטר מרוב העמלות במאמץ קטן מאוד.

בעסקי אם אתה לא טייקון קורעים אותך.

לא תראה את זה בעמלות כמו בחשבון פרטי אלא בעמלות ערבות וסחר חוץ. 

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני כשעה, Haim_gds כתב:

לא, גם אני משלם כך מפעם לפעם. בעיקר כדי לא לבצע העברה ספציפית לפי שם (צ'ק ללא שם מוטב)

אני כאדם פרטי, אף פעם לא נתתי וגם לא מוכן לתת צ’ק ללא שם מוטב.

בנוסף גם בעידן טרום הדפסת הקרוס על הצ’קים, איך שקיבלתי פנקס צ’קים הייתי מסומן קרוסים על כל הצ’קים.

אני רוצה שהצ’ק יהייה מיועד לאדם ספיצפי שממנו קיבלתי שרות או מוצר, גם אינני מעוניין שהצ’ק יעבור יד ואז במקרה של בעיה אצטרך להתמודד עם צד שלישי.

פורסם
לפני כשעה, Ron Poh כתב:

בנוסף גם בעידן טרום הדפסת הקרוס על הצ’קים, איך שקיבלתי פנקס צ’קים הייתי מסומן קרוסים על כל הצ’קים.

גם אני.

לפני כשעה, Ron Poh כתב:

אני רוצה שהצ’ק יהייה מיועד לאדם ספיצפי שממנו קיבלתי שרות או מוצר

אני לא סתם מפזר כך צ'קים אלא הם ניתנים לאנשים שיש לי ניסיון איתם, מי שמקבל יודע טוב מאוד למה הוא מקבל כך ומהו האינטרס שלו להמשיך לקבל כך.

פורסם
לפני 3 שעות, Haim_gds כתב:

פעולות הדורשות דיסקרטיות...

שאת זה הרשויות לא יאפשרו מסיבות טובות. מעבר לכך שברגע שמדובר בארנק אלקטרוני יש רישום, ולא משנה התווך בו בועה הטרנסאקציה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...