Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

נהג לילה הלשין לי בשרשור אחר:

בתאריך 20.11.2025 בשעה 21:48, Night Driver כתב:

ו @ברווז תבדוק עם סריגי ירושלים.

לא מכיר ולא ניסיתי.

שמור מרחק מוורקר, זה כן אני יודע לומר מניסיון עם חולצות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
בתאריך 30.11.2025 בשעה 14:09, Nakamichi כתב:

קפוצון ועבודה איכותיים

מנסיון שלי (בצד שמקבל ולובש, לא המזמין) יש סקאלה שלמה של רמות.

החל מקפוצ׳ונים שנראים כמו סחבות אחרי 3 כביסות, דרך כאלה שנראים סביר, אבל יש גיזרה אחת פשוטה, דרך כאלה שנראים כאילו נקנו ממותג מפונפן פרט למיתוג.

אם תרצה המלצות, אנסה לדבר עםנציגי המזמינים כדי לקבל המלצות.

• אהבתי 1
פורסם

אני אשמח להמלצות! תודה. 

פורסם
בתאריך 30.11.2025 בשעה 17:40, גולדן191 כתב:

INTO THE AM באמזון יש אחלה

חייב להגיד תודה. הכרתי מותג חדש.

הזמנתי בעקבות שרשור השאלה על חולצות - קניתי 3 והיום הגיעו ועברו כביסה. 

נראה לי חולצות בהחלט איכותיות. הרושם הראשוני. טרם לבישה.

חן חן

• אהבתי 1

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
לפני 5 שעות, Be roo כתב:

מנסיון שלי (בצד שמקבל ולובש, לא המזמין) יש סקאלה שלמה של רמות.

החל מקפוצ׳ונים שנראים כמו סחבות אחרי 3 כביסות, דרך כאלה שנראים סביר, אבל יש גיזרה אחת פשוטה, דרך כאלה שנראים כאילו נקנו ממותג מפונפן פרט למיתוג.

אם תרצה המלצות, אנסה לדבר עםנציגי המזמינים כדי לקבל המלצות.

אשמח תודה

פורסם
לפני 13 שעות, Nakamichi כתב:

אשמח תודה

לפני 19 שעות, ברווז כתב:

אני אשמח להמלצות! תודה. 

בתאריך 30.11.2025 בשעה 14:09, Nakamichi כתב:

אשמח להמלצה

אז הקפוצ׳ון הכי איכותי שקיבלתי עד כה הוזמן מהם:

https://www.btlpromotion.com/

https://www.facebook.com/weareBTL/?locale=he_IL

במקרה של העבודה שלי היה מדובר על כמות גדולה (מאות), אז הם ממש בחרו את הבדים והצבעים, אפילו התגית ממותגת.

אז כנראה שיש להם רמות שונות של איכות בדים, והמחיר מן הסתם בהתאם.

• אהבתי 1
פורסם

תודה רבה!

תפור עליי, זה!!!

525949754_18363643033197096_186174109127415916_n.jpg?stp=dst-jpg_s590x590_tt6&_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=127cfc&_nc_ohc=uHyhS8v1OdQQ7kNvwE5b-VH&_nc_oc=AdmMygGcNskKo9exUkSFrBSnCGVQ4E6IiJ_TtvUQD1xG3urOyF2337_pP1gO8k1sYO0&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fsdv1-2.fna&_nc_gid=B0_EcGYmGVAKAbnAdwHuuA&oh=00_AflMYlDIP-XM_fhYE8Ot0njEvw24PmJanP6LNVMtMDXrzw&oe=6935DC67

:lol:

• מצחיק 3

פורסם

אני רוצה לעשות כמות סבירה של קפוצונים (50 בערך)

מאוד מוזר לי שיש לא מעו מקומות שפשוט לא חוזרים

או שזה קטן עליהם או שאני לא יודע מה הקטע

פורסם
לפני 7 שעות, Nakamichi כתב:

אני רוצה לעשות כמות סבירה של קפוצונים (50 בערך)

מאוד מוזר לי שיש לא מעו מקומות שפשוט לא חוזרים

או שזה קטן עליהם או שאני לא יודע מה הקטע

קודם כל - קפוצ'ונים או קפושונים, לא קפוצונים. השפה העברית סופגת מספיק התעללות מהקהל הרחב בשנים האחרונות, לא צריך להוסיף על זה בפורום. לא מדובר בניקוד חסר והגרש מעל הצ' הוא לא אופציונלי.

שנית - העסקים האלה מעדיפים בבירור לקוחות מוסדיים שמזמינים כמות גדולה וחוזרים מדי כמה שנים, את הכמה עשרות יחידות שלך הם משאירים לדוכן הפוטושופ בקניון ובתחנה המרכזית - שדרך אגב, איכות העבודה וחומרי הגלם שלהם השתפרה משמעותית בעשור האחרון עם הוזלת טכנולוגיית הדפוס הדיגיטלי. 

גם אני נתקלתי בזה בעבר כשחיפשתי עסק שיכין בגדי עבודה לחברה קטנה שעבדתי בה. נראה שלעסקים בתחום הזה יש נסיון גרוע במיוחד עם לקוחות שלא משלמים בזמן, דוחים את הסחורה, או מבלבלים את המוח. מצד שני, כבר יצא לי להזמין בגדים ממותגים במספר מדינות אבל בישראל עדיין לא נתקלתי באף ספק רציני (קטן או גדול) ששולח ללקוח קטלוג עם אופציות כמו שעושים למשל בנעלי עבודה. לא יודע למה זה, כנראה בגלל השוק המוגבל וגם עקב הבנתו המוגבלת בתחום הטקסטיל של הלקוח הממוצע. 

אין לי המלצה טובה לבית עסק ספציפי, אבל כן הייתי בודק במקומך את האפשרות לרכוש את הבגדים במקום אחד (למשל חנויות ההאנגר והעודפים למיניהן) ולהוסיף את הרקמה/היט-טרנספר במקום אחר. אופציה נוספת היא להזמין היט-טרנספרס או פאצ'ים עם הלוגו שלך בעלי אקספרס ואז לגשת לחנות שמוכרת תלבושת אחידה לתלמידי בי"ס (לעתים קרובות מדובר באותן חנויות האנגר ועודפים) ולבקש שיעבירו/יתפרו אותם על הבגדים שתקנה מהם. כשמדובר בכמות של כמה עשרות, סביר להניח שהם ישתפו פעולה. 

לפני 6 שעות, Mech Morphix כתב:

אתה מערב פה שני מותגי ענק בתחומים שונים: vistaprint הוא תאגיד בינלאומי ששולט בחלק ניכר משוק ה-merchandise וה-stationery בהתאמה אישית, ו-carhartt זו חברה אמריקאית שקנתה את המוניטין שלה בבגדי עבודה קשוחים וכיום משווקת מחוץ לארה"ב בעיקר לקהל צעיר ו-woke שרואה בהם איזשהו מותג אופנה אלטרנטיבי. הבגדים של קארהארט בד"כ באיכות גבוהה אך נמכרים במחיר שערורייתי - ובמקרה של קהל יעד ישראלי עלולים גם להיות גדולים מדי לאנשים במידה מדיום ומטה. אם מזמינים משהו מהקטלוג שלהם, חשוב לבדוק את ה-size guide שמסביר מה זה כל מידה בס"מ או אינצ'ים (אורך, היקף חזה, וכו'). 

פורסם (נערך)

אין לי מושג מה הקטע הזה עם Carhartt - המכנסיים שלהם מעולים ואני לובש אותם יום יום, אבל שאר הסחורה לא כל כך מיוחדת והמחירים בשמים. שיגעון אופנתי לא ברור... ובארץ אוהבים טרנדים ע"ע ליווייס בזמנו ומגפים אוסטרליים.

מכיוון שסוף כל סוף הגענו לקצת מידע - מדובר בכמות שלא קונים מאמזון ולא מחו"ל ולא עלי ולא כלום. ובטח לא לזוז עם ערימות חולצות ממקום אחד למקום אחר בשביל להדפיס, מה נסגר, דריש...🙂 יש לי ניסיון טוב מהעבודה עם ג'אקו חולצות - שירות פיקס גם ללקוחות קטנים ועל הדרך אפשר לסדר לוגו של החברה בקלות: https://jacoshirts.com/product-category/ביגוד-חורף/

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...