Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למולטימטר

פוסטים מומלצים

פורסם

הפעם האחרונה בה השתמשתי במולטימטר הייתה כנראה לפני 30 שנה בערך, אבל אני חייב לפתור איזו תקלת חשמל ברכב וחייב מולטימטר עבור זה. אשמח להמלצה למשהו בסיסי ואמין, פשוט יש אין סוף מוצרים כאלו בשוק. 

פורסם

מכשירים גנריים עולים עשרות שקלים, ממותגים קצת יותר. אם יש לך זמן להמתין אפשר להזמין מעלי הזריז.

ויש קאצ׳ - לפחות חלקם פועלים על סוללת קוביה 9 וולט.

• אהבתי 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם אין דרישה לדיוק גבוה. אלא לקבל חיווי אם יש או אין חשמל.

גם מוליטמטר פשוט יעשה את העבודה.

קניתי לפני כמה שני במקססטוק לדעתי בפחות מ50 שח.

עושה את העבודה לצרכים שלי (אני לא חשמלאי) 

מניח שיש לו שגיאות מדידה עד כ10% 

אבל זה בסדר 

• אהבתי 1

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם

אם אתה רוצה לפתור את התקלה שיש לך עכשיו ומבחינתך הוא יסיים את תפקידו, תפרט מה בדיוק הבעיה יש מצב שגם משהו ב40 שקל במ סטוק יעבוד.  אישית לא ממליץ.   אם אתה מעוניין שכבר יהיה מוצר איכותי שאולי תשתמש איתו לעוד שימושים תקנה UNI T, יש להם פשוטים ב80-90 ויש קצת יותר מתקדמים עם צבת (למדידת זרם) ובדיקת קיבוליות, ב150-200, כמו ה UT-201. אני ממליץ עליו. 

• אהבתי 2
פורסם

תודה רבה חברים, הוזמן UNI-T UT60S עושה רושם שיספק את כל הצרכים המצומצים שלי בתחום החשמל. 

לפני כשעה, ELI001 כתב:

אם אתה רוצה לפתור את התקלה שיש לך עכשיו ומבחינתך הוא יסיים את תפקידו

אתה יודע איך הדברים האלו עובדים אצל אנשים חובבי DIY, זה כמו המברגה הראשונה שאתה קונה ואז אתה מחפש כל מני ברגים לחזק :-) 

UT60S_1.jpg

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אני רוצה לומר מילה או 2 על מולטימטרים מהסוג הזול. 

בגדול. 

הם מדוייקים מספיק, כל עוד לא צריך לרדת לרזולוציות משוגעות- היה לי אחד שכזה, די והותר עבור בדיקה של טעינה למצבר הרכב למשל, אבל לא הייתי מנסה אותו על מדידה שקשורה ללד בודד, למשל. לא עדין דיו. 

הסטייה שמדדתי, בהשוואה עם פלוק (של פלוק. אורגינל), הייתה קבועה ביותר. שוב, מדוייק דיו. 

הבעייה היחידה שהייתה לי עם הכלי, הייתה כשניסיתי למדוד מתח של החשמל בבית וקיבלתי תוצאה של סביב 340V. 

:lol:

הנבלה לא נועד למדידה של מתחים גבוהים מ-120 למיטב זכרוני (כמו שמצוי בניכר, למשל בארה"ב). 

רכשתי אחד אחר מאז, גם כן של UNI-T, שכן יודע למדוד עד 500V. המדידה שלו בחשמל הביתי מדוייקת. 

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...