Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באמת היה אחלה אימון,

כל הכבוד לאלון על אירגון האימון הספונטני!!!

ה-AX של ניצן בבניה עצמית שלו, לתפארת ,מפתיע ביותר,לאחר סטיג קצר שלי הבנתי,שהרכב רוקד בהרמוניה עם הגיר, ההגה ,המיתלים,והשילדה ויש מומנט טוב גם בהילוכים הגבוהים

יפה לך ניצן:wink:

קובי כהן

פורסם
AX ספורט של ניצן - עליה נהג גם קובי כהן ועשה לניצן הרבה דפיקות לב. :wink:

אלון

גם מישל גדז' , נהג ב AX GT (לא ספורט), של ניצן

מי שלא ראה את מישל נוהג באותה AX ב אימון ...ה-פ-ס-י-ד!!!!!

שכן זה, בזמן שאני מחכה להם בקצה השני של המסלול , עובר אותנו במהירות

שלא הייתה מביישת את סבסטיאן לואב :wink: , וכמובן נוטה על צידה . בהבזק

שעבר אותנו (אותי ואת קובי, בזמן שהמתנו לצידי המסלול)יחד עם ענן אבק

יצאנו מהרכב בריצה , מרוב האפקט הבלתי יאמן של התרגיל,חשבנו שמישל

התהפך ,אך לא שמענו בום... :shock: כמובן שלא קרה כלום.לאחר שענן האבק שכח, ראינו את המכונית עומדת

והכל כשורה....לנו (לי ולקובי) זה החסיר כמה פעימות לב טובות...

שלא לדבר על ניצן,שישב ליד מישל - זה, בו ברגע שיצא מה AX ,היה כולו בהלם!!!!

מישל גדז' משתבח עם השנים :wink:

בכבוד רב

אילן פ.

אילן פ ייביש - turbo

פורסם

הראו עכשיו בערוץ 2 בחדשות אנשים שעורכים מרותי ראלי בישראל, זה לא אתם הייתם? היו שם בעיר אנשים עם סובארו אימפרזה,ראיתי גם באגי... זה לא אתם?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
הראו עכשיו בערוץ 2 בחדשות אנשים שעורכים מרותי ראלי בישראל, זה לא אתם הייתם? היו שם בעיר אנשים עם סובארו אימפרזה,ראיתי גם באגי... זה לא אתם?

כן זה מהחברה....

ניצן יכול לספר יותר ממני על האירוע הזה שהראו - כי אני לא יכולתי להגיע אליו.

אלון

פורסם

איזה זריזים אתם שתהיו בריאים . נכון זה היה הארוע האחרון של נהגי הראלי . אמר נכון מר יוחאי שאנחנו בהחבא אך לצערי כך זה ימשך אד אשר יוסדר החוק . כרגע ניראה לי שנמשיך ליראות מרוצים מעזה שכנינו הדודים

פורסם

יאאאאאאאאאאא

אני אכול קינאה ,לצערי לא יכולתי להגיע(דפקו לי ברז קטן...),יאאלה פעם הבאה.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

תודה מוטי!

תודה ל-י"ש מוסכי גליל, ואלון (205CTI) בפרט שעזרו לי רבות גם נפשית (אלון) :wink: , בלעדיהם לא הייתי יכול להכין את הרכב(!) בתקופה כה קצרה ובקלות יחסית, ואולי בכלל לא!

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

• תוכן חדש...