Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שלומות!

יש מספר מוצרים שאני מחפש שכבר הפסיקו לייצר, ולא מצאתי בשום מקום אחר במחיר סביר - 

לדוגמה:

כרטיס קול סאונדבלאסטר תומך סראונד - Creative Sound Blaster X-Fi - לא מצאתי במקום ששולח לארץ וכמובן שבחנויות הישראליות שמפרסמות את זה זה לא קיים במלאי.

אוזניות SONY WF1000-XM4 - היה לי זוג שהלך, קניתי את החמש בהמלצת מישהו והתברר שהן לא מתאימות לי -

אף כרית לא מתאימה לאוזן שלי (וגם זה שהמליץ נזכר להגיד שהאטימה מעולה אבל אחרי חצי שעה האוזן כואבת - זה נקרא "לא מתאים" 🤬), ועכשיו אני לא מוצא בשום מקום, ניסיתי לקנות יד"ש באנגליה דרך אתר עם אחריות אבל גם שם הגיע עם אותה תקלה שהייתה לי :S

קיצר המקום היחידי שראיתי ששולח לארץ ובמחיר סביר זה אלי אקספרס - האם בהכרח מדובר בזיופים?

או מלאים ישנים (שפחות מפריע לי כי הרי אין חדש)?

יצא לי להזמין נגן FIIO שגם היה OBSOLETE מאלי, וזה נראה מקורי ועובד סבבה (עם אותם באגים שיש למקורי...)

אין לי אפילו בעיה עם REFURB כל עוד זה עובד כמו שצריך.

אז האם יש מותגים אמיתיים באלי או שהכל מזוייף?

פורסם

למיטב ידיעתי מתחומים אחרים, יש מותגים אמיתיים בעלי. דווקא לגבי מוצרים שאבד עליהם הקלח (אובסוליט, שציינת) הייתי יותר רגוע- על דברים כאלו קל לעשות דיל טוב מבחינת המוכר.

כל עוד כתוב "מקורי"\"אותנטי", זה אמור להיות מקורי. 

כל עוד זה כתוב במפורש!!! ובלי להתבייש, בכותרת המוצר. 

כן, תמיד יש סיכוי לבעיות, אבל- מנסיון, בדברים אחרים, זה אכן המוצר המקורי.

• רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

יש, אבל צריך לדעת לברור היטב, לרוב צריך הרבה דירוגים ולקרוא את כל השליליים,

בכל מקרה, למוצרי יד2 יש Ebay

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 2

כבר חתמתי...

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 28 דקות, yairw כתב:

יש, אבל צריך לדעת לברור היטב, לרוב צריך הרבה דירוגים ולקרוא את כל השליליים,

בכל מקרה, למוצרי יד2 יש Ebay

לגבי איביי- מאז השביעי אני ממש מתקשה להזמין ולשלוח לארץ, גם אם כתוב שכן שולחים הרבה פעמים זה פשוט לא הגיע.

מה גם שהמחיר הרבה יותר אטרקטיבי באלי (בגלל זה שלחתי פה את השאלה... בדרך כלל אם זה יותר מידי טוב מכדי להיות אמיתי, זה כנראה לא אמיתי)

פורסם

מה שכן, תעשה לי טובה, אל תזכיר לי "נפל ממשאית", נושא רגיש אצלי בימים אלו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני שעה, flytomars כתב:

התשובה היא כן, יש שפע של סחורה מקורית ב-100% בעלי,

אפילו סחורה תוצרת יפן.

ספציפית לגבי מה שאתה מחפש - מוצרים שיצאו מהמחזור - לא יודע. זאת לא כ״כ המומחיות של עלי.

המחיר הוא אינדיקציה טובה בדרך כלל, אם זה זול במאות אחוזים, אל תטרח, אם זה זול באחוזים בודדים בהשוואה למקורות אחרים - שקול.

• רעיון טוב! 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 6 שעות, flytomars כתב:

שלומות!

יש מספר מוצרים שאני מחפש שכבר הפסיקו לייצר, ולא מצאתי בשום מקום אחר במחיר סביר - 

לדוגמה:

כרטיס קול סאונדבלאסטר תומך סראונד - Creative Sound Blaster X-Fi - לא מצאתי במקום ששולח לארץ וכמובן שבחנויות הישראליות שמפרסמות את זה זה לא קיים במלאי.

אוזניות SONY WF1000-XM4 - היה לי זוג שהלך, קניתי את החמש בהמלצת מישהו והתברר שהן לא מתאימות לי -

אף כרית לא מתאימה לאוזן שלי (וגם זה שהמליץ נזכר להגיד שהאטימה מעולה אבל אחרי חצי שעה האוזן כואבת - זה נקרא "לא מתאים" 🤬), ועכשיו אני לא מוצא בשום מקום, ניסיתי לקנות יד"ש באנגליה דרך אתר עם אחריות אבל גם שם הגיע עם אותה תקלה שהייתה לי :S

קיצר המקום היחידי שראיתי ששולח לארץ ובמחיר סביר זה אלי אקספרס - האם בהכרח מדובר בזיופים?

או מלאים ישנים (שפחות מפריע לי כי הרי אין חדש)?

יצא לי להזמין נגן FIIO שגם היה OBSOLETE מאלי, וזה נראה מקורי ועובד סבבה (עם אותם באגים שיש למקורי...)

אין לי אפילו בעיה עם REFURB כל עוד זה עובד כמו שצריך.

להשים באייבי/אמזון תזכורת כאשר עולה מודעה, שמת?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אני לא יודע לגבי כל האלקטרוניקה שיש בעליאספקס, אבל תשמעו סיפור;

לאמא שלי היה מחשב, שהשתמשה בו עד שנפטרה לפני כשנה. זה היה משהו ישן, עם מעבד אינטל i3 דור רביעי כלשהו עם צ'יפסט H61 של אינטל ו8ram. בשבילה זה הספיק. אחרי שנפטרה, גיליתי שהלוח נדפק - לא מוכן לעלות, מה שלא עשיתי.

אחותי אמרה: "בשביל מה צריך את המחשב הזה? ממילא היא נפטרה וממילא אפשר להגיע לחשבון גוגל שלה, שם כל המיילים\תמונות וכד'". ובכל מרה, יכולתי להגיע לחומרים אם הייתי מפרק את ה-HD. אבל משהו לא נתן לי לחסל את המחשב הזה, אולי זה היה תזכורת ממנה, אולי סתם - לא יודע. בכל אופן, החלטתי שאני משמיש אותו = למצוא לוח מתאים (הרי אני לא אקנה מחשב חדש\מחודש בשביל מישהי ש... נו, מתה...).

המקום היחידי בו מצאתי לוח חליפי היה עליאקספרס, עם לוח בעל שם גנרי כלשהו, ובמחיר הזה, אין יותר מדי מה להתלבט. מקסימום לא יעבוד:

image.thumb.png.81b733224b05db7160caf1d27b901834.png

עכשיו, למה אני מצלם לכם את הלוח מתוך דף ההזמנות? כי אם לוחצים על התמונה להיכנס למוצר, מקבלים משהו בעל שם גנרי אחר לגמרי, אבל זה אותו לוח. אפילו הביקורת הישראלית הבודדת שיש שם היא שלי (כתבתי באנגלית, למי שקורא את התרגום הסימולטני).

והתוצאה? עובד מצוין, עד עכשיו. אני מגיע לעשות סדר אצל אמא ומדליק את המחשב - הכל תקין. והדובדבן שעל הקצפת; אחרי כמה זמן אחותי נזכרה שהיא צריכה את המחשב, כי "בעצם יש שם קבצים של המשפחה שצריך".

• אהבתי 3
פורסם

לגבי הסאונדבלאסטר יש כרטיסים חדשים שמבוססים על הכרטיס המקורי. נראה לי ש8bit guy עשה ביקורת על אחד הכרטיסים אם אני לא טועה..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 26 דקות, DareDevil כתב:

להשים באייבי/אמזון תזכורת כאשר עולה מודעה, שמת?

כמו שכתבתי- מוצרים שהזמנתי מאיביי לא הגיעו לארץ מאז השביעי, אז מראש אני לא מעוניין.

לגבי אמאזון- ליד שניה יש אתרים יותר מוצלחים, דוגמת cex.uk שמציע דברים ברבע מחיר מאמאזון. אולי אקנה משם אבל כרגע אין שם את הסאונד-בלאסטר.

אבל שאלתי ספציפית על אלי כי שם המוצרים נמכרים כחדשים וממה שהתרשמתי מהקניה של הfiio- מגיעים בקופסה סגורה וחתומה אפילו שמדובר במוצר שלא מיוצר כבר כמה שנים.

פורסם
לפני 54 דקות, yohai71 כתב:

המקום היחידי בו מצאתי לוח חליפי היה עליאקספרס, עם לוח בעל שם גנרי כלשהו, ובמחיר הזה, אין יותר מדי מה להתלבט. מקסימום לא יעבוד:

כנ"ל אצלי, בדקתי ביקורות, בדקתי ברדיט שאין איזה משהו שאני מפספס לגבי הלוחות האלה, עובד תקין שנים כבר

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, DareDevil כתב:

לגבי הסאונדבלאסטר יש כרטיסים חדשים שמבוססים על הכרטיס המקורי. נראה לי ש8bit guy עשה ביקורת על אחד הכרטיסים אם אני לא טועה..

האם אתה מדבר במקרה על הX4? כי גם הוא על הכוונת שלי וגם הוא לא נפוץ משום מה.

מה שאני מחפש ספציפית, ולא כזה אכפת לי איזה כרטיס, רק שיהיה מחברה מוכרת ולא זבל סיני-

כרטיס שיש לו 3 יציאות 3.5מ"מ של 2 ערוצים כ"א: קדמיים אחוריים וסנטר/סאב

מצאתי את הomni יד שניה באנגליה ממש בזול אבל לקדמיים הוא מוציא rca, לא אקוטי אבל עדיין מעדיף כמה שפחות חוטיאדה, אם יש לך המלצות...

פורסם

אני מדבר על כזה דבר. אבל נראה לי שאתה מחפש יותר "חדש"..

Ready To Rock
Ready To Rumble

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שכחתי לציין - מחפש חיצוני USB

מצאתי ביד2 בארץ משהו שנראה פוטנציאלי, רק שזה בירושלים :P

• תוכן חדש...