Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון עד 25K

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 5 דקות, לירון .ה. כתב:

מה זה טיפה?

שמע אתה קונה רכב בין כמה שנים ב 25 אלף.

DSG, זה אחלה גיר. אבל עלויות שוטפות יותר יקרות לאחזקה.

יש הרבה רכבים טובים ממה שרשמתי...תתחיל בהם תסנן. תראה אם מדבר אליך?

אני יודע שאני בעל סטנדרטים גבוהים, אבל כל הרכבים ה"ישנים" כמו הלנסר, מאזדה 3 וכו' לא מדברים אליי כלל
הטיפו נראת קצת יותר מודרנית ואני אבדוק אותה לעומק מאוחר יותר, אבל יש לך עוד אופציות בראש?

פורסם
לפני 23 שעות, nosi כתב:

אני יודע שאני בעל סטנדרטים גבוהים, אבל כל הרכבים ה"ישנים" כמו הלנסר, מאזדה 3 וכו' לא מדברים אליי כלל
הטיפו נראת קצת יותר מודרנית ואני אבדוק אותה לעומק מאוחר יותר, אבל יש לך עוד אופציות בראש?

ב 25,000 קונים רכב אמין. כל השאר בונוס.

• רעיון טוב! 1
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

תנסה לחפש פג'ו 208 עם מנוע 1.6 120 כ"ס (פרינס) מהשנים 2014, בלבד, ומעלה. תוכל למצוא סביב 40K ק"מ (נדיר) אבל סביב 80K ק"מ ומעלה פחות נדיר.

לפני כן למנוע היו בעיות שתוקנו ומ-2014 הוא נחשב ליותר טוב ויותר אמין.

יש אנשים שהגיעו איתו ל 250K ק"מ.

אם תמצא אחד עם בערך 30-50K ק"מ ירצו ממך סביב 19,000 ש"ח בערך. המחיר ירד לבערך 15,000 אם הקילומטראז' יהיה סביב 90K ק"מ ומעלה.

זה מנוע של BMW-PSA וגיר אוטומט רגיל, אני סה"כ מרוצה, אמנם קילומטראז' נמוך יש לי אבל עדיין

עריכה אחרונה על ידי גולדן191

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...