Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, ערכתי היום נסיעת מבחן על הקיה נירו ההיברידית. איך שנכנסתי לרכב תוך כמה דקות בנסיעה סבלתי מכאבי גב תחתון, אין מספיק תמיכה לגב התחתון באוטו ולא נראה שיש אפשרות לשנות את המושב באיזור הזה, לא היתה בלי בעיה כזאת באיוניק, אני נוסע כ32-40 אלף ק"מ בשנה.

אני יודע שיש שרשור כזה מלפני כמה שנים. אבל האם מישהו מכן נתקל בזה בדגם החדש? פרט לכך אני רוצה את הרכב ואהבתי אותו, אבל אם אין פתרון בדמות כרית שבאמת עוזרת זה דיל ברייקר מבחינתי.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם (נערך)

יש לי גם קיה נירו, אמנם 2018 אך גם שם מורגשת חוסר התמיכה לגב התחתון.

... עד שקניתי כרית תמיכה לגב התחתון + רטט (מתאים ואפילו בריא למי שנוסע הרבה) ומאז לא רק שתיקנתי את המעוות, אלא גם 'הרווחתי' את הרטט שזה פשוט דבר מדהים.

עריכה אחרונה על ידי המגיב
  • מעניין 1
פורסם

לדעתי אם המושב לא נח, מוותרים על הרכב.

הבעיה עם כרית שאתה לא יושב בתוך המושב ולכן תמיכת צד נפגעת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בדקת את האחות הכמעט זהה? (יונדאי קונה הברידית?)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 36 דקות, zvit כתב:

בדקת את האחות הכמעט זהה? (יונדאי קונה הברידית?)

לא, היא פחות חסכונית משמעותית לא? חשוב לי מאד. אותו מרחב פנים? 2 מבוגרים ו2 ילדים

פורסם

היא מגיעה עם אותה יחידת כח.

מבחינת מרווח פנים וצריכת דלק ההבדלים זניחים.

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לך תעשה נסיעה על יונדאי קונה, ברמות גימור גבוהות יותר יש תמיכת מתנפחת לגב תחתון.

אבא שלי הזמין עכשיו את הסופרים, הוא ממש היה מבסוט מהמושב והוא סובל מהמון בעיות אורטופדיות.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
לפני כשעה, GABIUBOGI כתב:

לך תעשה נסיעה על יונדאי קונה, ברמות גימור גבוהות יותר יש תמיכת מתנפחת לגב תחתון.

אבא שלי הזמין עכשיו את הסופרים, הוא ממש היה מבסוט מהמושב והוא סובל מהמון בעיות אורטופדיות.

תודה, אני גבוה יחסית 1.84 מס', אם אני לוקח את הכסא אחורה יש מספיק מקום מאחורה לילדים או מבוגר? המירוץ ממש התלהבתי ממרווח הפנים, זה רכב שישמש רכב ראשון למשפחה. יש עוד שברולט ספארק.אבדוק את הקונה.

פורסם
לפני שעתיים, gabizon79 כתב:

תודה, אני גבוה יחסית 1.84 מס', אם אני לוקח את הכסא אחורה יש מספיק מקום מאחורה לילדים או מבוגר? המירוץ ממש התלהבתי ממרווח הפנים, זה רכב שישמש רכב ראשון למשפחה. יש עוד שברולט ספארק.אבדוק את הקונה.

קשה לי לענות לך כי הוא עוד לא קיבל את הרכב, תצטרך לקפוץ לאולם תצוגה 

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
בתאריך 16.10.2025 בשעה 15:41, zvit כתב:

כרית נראית לי פתרון טוב למי שסובל מהבעיה בכל רכב.

פותח השרשור סובל ממנה ברכב אחד וברכב אחר כלל לא. וזה לא שהרכב האחר הוא סדרה S.

הייתי מוותר על הרכב ומחפש רכב שנוח במקור.

למעט אפשרות אחת. גב זה עניין דינמי, אולי זה היה יום לא טוב... שווה לקחת סיבוב נוסף, בודאי לאור כך שפותח השרשור מרוצה מהרכב בכל היבט אחר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)
בתאריך 19.10.2025 בשעה 15:19, gabizon79 כתב:

לאחר נסיעת מבחן היום הזמנתי יונדאי קונה היברידית, תודה חברים

היתרונות הבודדים שיש לנירו על הקונה
1. מקבלים עם צמיג ספייר
2. תא מטען טיפה יותר נוח

הקונה הרבה יותר יפה, יש שליטה בבלימה הרגנטיבית, וגם הערך שלה נשמר הרבה יותר טוב כי קיה ליסינג יש כמו חול

אחלה רכישה!
מעניין אותי אחרי הרכישה וכמה חודשי נהיגה כמה הצריכה שלך?
עם הקיה שלי אני מגיע ל920 קילומטר על 39-40 ליטר

עריכה אחרונה על ידי YogiBear2k
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, YogiBear2k כתב:

היתרונות הבודדים שיש לנירו על הקונה
1. מקבלים עם צמיג ספייר
2. תא מטען טיפה יותר נוח

הקונה הרבה יותר יפה, יש שליטה בבלימה הרגנטיבית, וגם הערך שלה נשמר הרבה יותר טוב כי קיה ליסינג יש כמו חול

אחלה רכישה!
מעניין אותי אחרי הרכישה וכמה חודשי נהיגה כמה הצריכה שלך?
עם הקיה שלי אני מגיע ל920 קילומטר על 39-40 ליטר

תודה, צריכת הדלק שלך מדהימה, רוב הנסועה שלך עירונית? שלי בינעירונית.

טרם קיבלתי אותה, אשמח לדווח לכשיהיה מה.

לגבי הבלימה הרגנטיבית אתה צודק, באיונק אם לא הייתי בקרוז קונטרול האדפטיבי הייתי משתמש בידיות הרגנרציה כל הזמן, מאד אוהב אותן ומאוד שימושיות לי.

לגבי הגלגל רזרבי אתה צודק, אני אתקין באופן עצמאי לכשגיע, עניין של עוד כ900 ש"ח עם ג'ק.

אגב יתרון נוסף של הקונה שהקרוז קונטרול האדפטיבי מתחיל מ30 קמ"ש, בנירו מ60 קמ"ש, ואני אחד שברגע שהרמזור נהיה ירוק האוטו נכנס מידי למוד שיוט.

עריכה אחרונה על ידי gabizon79

פורסם
לפני 5 דקות, gabizon79 כתב:

תודה, צריכת הדלק שלך מדהימה, רוב הנסועה שלך עירונית? שלי בינעירונית.

טרם קיבלתי אותה, אשמח לדווח לכשיהיה מה.

לגבי הבלימה הרגנטיבית אתה צודק, באיונק אם לא הייתי בקרוז קונטרול האדפטיבי הייתי משתמש בידיות הרגנרציה כל הזמן, מאד אוהב אותן ומאוד שימושיות לי.

לגבי הגלגל רזרבי אתה צודק, אני אתקין באופן עצמאי לכשגיע, עניין של עוד כ900 ש"ח עם ג'ק.

אגב יתרון נוסף של הקונה שהקרוז קונטרול האדפטיבי מתחיל מ30 קמ"ש, בנירו מ60 קמ"ש, ואני אחד שברגע שהרמזור נהיה ירוק האוטו נכנס מידי למוד שיוט.

רוב הנסיעות שלי הן בין עירונית (רחובות - רעננה), אבל נוסע בשעות של הפקקים
אני לא חוויתי את מה שאמרת, יש שיוט אדפטיבי מ30 קמ"ש, לפחות אצלי

קרוז קונטרול אדפטיבי זה החיים!
אני באמת מאמין שעוד 10 שנים, שכמעט כל המכוניות יהיו עם קרוז קונטרול אדפטיבי יהיו משמעותית פחות תאונות

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...