Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיוונון מנגנון סגירת דלת

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אודה לעזרה - איך מכוונים את המנגנון כך שיהיה קל יותר לפתוח את הדלת? 

ואיך מכוונים את חוזק/זמן הסגירה? 

תודה רבה ושנה טובה! 

20251006_114630.jpg

מצאתי את חוברת ההוראות כאן https://www.doorstuff.co.uk/graphics/products/TS5000-Installation-options.pdf

אבל עדיין לא סגור על זה

עריכה אחרונה על ידי pl7410
פורסם

לא ממש מומחה לעניין והפעם האחרונה שנגעתי בכזה הייתה מזמן אבל ננסה עם חוברת ההוראות-

בחלק העליון הבורג הימני ביותר קובע את מהירות הסגירה ברוב מהלך הדלת עד קצת לפני סגירה מלאה.

הבורג השני קובע את מהירות הסגירה בקצה מהלך הדלת - זה משמש להתאים את המהירות כך שמצד אחד הדלת לא נסגרת במכה חזקה מדי ומצד שני הלשונית של מנגנון הדלת כן ננעלת.

שים לב שבשני הברגים האלה סיבוב עם כיוון השעון יאט את המהירות.

הבורג השלישי למעלה כנראה קשור ל-backcheck שזו להבנתי בלימה לקראת פתיחת הדלת למצב פתוח לגמרי (כדי להימנע מפגיעה חזקה בקיר ניצב למשל).

מצד שמאל למטה יש בורג שכנראה קובע את עוצמת המנגנון הכללית. לפי המדריך למשתמש קובעים את הערך בסרגל שמעל הבורג על פי רוחב הדלת (יש טבלה לפי מידות במדריך למשתמש).

אם פתיחת הדלת קשה מדי, יתכן ומוגדר רוחב דלת גדול מדי מה שמעלה את התנגדות המנגנון.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

אהבתי שהם משתמשים בהוראות בתמונות של ארנב וחילזון בשביל הגדרות המהירות (והכח...). 

לא הבנתי בעצמי מה זה BACK CHECK אז שאלתי את גוגל'ה. 

להלן: 

image.thumb.png.ba0c9b9b5eb65405749e6960db40ef28.png

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...