Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש אפשרות לדעת מי השולח מראש? כי שמתי לב שצ'יטה שולחת רק לנקודות שלה גם אם זה רחוק. יש גם חברה בשם HFD שתמיד שולחת למקומות קרובים כי היא מנתבת אותם לעסקים בניגוד לצ'יטה. לא ייתכן שעל משולח דבילי אצטרך לנסוע ולבזבז זמן ודלק כי אולי כבר היה עדיף לשלם על משלוח יקר יותר (אגב-איזה משלוחים מוצעים?)

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לי ניסיון רע עם HFD ששלחה אותי למקומות מוזרים, כולל 3 פעמים לחבילה שאבדה. לזכותם יאמר - ביקשו ממני קישור לרכישה והזמינו מחדש.

אבל האמת היא שאני מיואש מכל המפיצים. יש לי נקודת איסוף ממש קרבה לבית ועוד אחת או שתיים במרחק סביר, אבל חברות ההפצה עושות כשמן: מפיצות את החבילות בכל רחבי חיפה, עד כדי כך שכבר לא מתחשק להזמין מעליאקספרס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

השיטה של צ'יטה אכן שונה, יש להם מרכזי איסוף משלהם, הם לא משתמשים בעסקים של אחרים.

ואין להם הרבה, כך שמי שלא גר ממש קרוב, סובל.

לזכותם יאמר שהמרכזים עצמם מאוד יעילים ולוקח בערך 15 שניות לאיתור חבילה, כך שהתורים זזים מהר.

נסה לאתר מכר שגר קרוב.

כבר קרה שאספתי חבילות לשני קולגות שגרים בצד השני של העיר.

פורסם

אין *שום* אפשרות לדעת מי שולח מראש, אלא אם כן אתה בוחר באפשרויות מאוד יקרות כגון DHL.

זה עניין מקרי לחלוטין, אל תנסה להבין בכלל. 

כמו שהציעו - תיעזר בחברים/קרובי משפחה.

• רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מרישיון הדואר:

‫"33.4

ב. ביישוב‬‫ים‬‫ בפריפרי‬ה‬‫ ב‬הם‬‫ מתגוררים‬ ‫מ‬על 3,000‬‬ ‫תושבים‬ ‫‪-‬‬ ‫המרחק‬ ‫בין‬ ‫כל‬ ‫ב‬‬
‫מרכז‬‫ מסירה‬ ‫ל‬ ‫‪-‬‬‫‪90%‬‬‫מבתי‬ ‫האב‬ ‫אותם‬ ‫הוא‬ ‫משרת‬ ‫לא‬ ‫יעלה‬ ‫על‬ ‫מרחק‬ ‫אווירי‬
‫של‬‫ 4 ‫ק"מ‬ ‫‪.‬‬

‫ג. בסעיף‬‫ זה‬ ‫‪,‬‬‫"‬ ‫ישובים‬‫ בפריפר‬יה‬‫"‬‫–‬ ‫היישובים‬ ‫הנכללים‬ ‫במחוז‬ ‫צפון‬ ‫ובמחוז‬ ‫ג‬‫‪.‬‬
‫דרום‬‫ בהתאם‬ ‫לקביעה‬ ‫של‬ ‫משרד‬ ‫הפנים‪.‬‬

‫ד. ביתר‬‫ הישובים‬ ‫בארץ‬ ‫בעל‬ ‫הרישיון‬ ‫יפעיל‬ ‫מרכז‬ ‫מסירה‬ ‫באופן‬ ‫המבטיח‬ ‫מתן‬ ‫ד‬‫‪.

שירות‬‫ מסירה‬ ‫באורח‬ ‫תקין‬ ‫וסדיר" ‫‪.‬‬

לדעתי, אם לא קיימת נקודת מסירה כאמור, יש למסור בתיאום ובבית הנמען ללא עלות.

פורסם
לפני 10 שעות, hans כתב:

אין *שום* אפשרות לדעת מי שולח מראש, אלא אם כן אתה בוחר באפשרויות מאוד יקרות כגון DHL.

זאת בדיוק ההודעה שלא רציתי לקרוא 😞

לפני 23 דקות, אלעדית כתב:

אני מניח שהבעיה בעיקר בחבילות שלא עוברות דרך דואר ישראל 

שוב, מעניין אם כן יש דרך לדעת איזה חברה מקבלת או שבאמת זה באופן אקראי. אני מוכן לוותר על ההנחות והקופונים ולהזמין בנפרד אם הייתי יודע מראש שחבילות קטנות יגיעו בדואר או לעסק קרוב. אתמול היה ממש מרגיז לנסוע בפקקים ולבזבז 45 דקות בשביל חבילה מסכנה ואין אפשרות להגיע בשעות אחרות כי שעות הפתיחה של צ'יטה בימים א-ה 12-19. אין התחשבות לאנשים עובדים? להגיע לשם בפקקים זה כל כך מרגיז ודופק את כל התוכניות... 

פורסם
לפני 12 שעות, Be roo כתב:

השיטה של צ'יטה אכן שונה, יש להם מרכזי איסוף משלהם, הם לא משתמשים בעסקים של אחרים.

צ'יטה כן משתמשים בעסקים למסירות חבילות כמו קיוסקים, חנויות סטוק, אפילו פיצרייה בעיר שלי...

פורסם
לפני 52 דקות, anonport כתב:

בימים א-ה 12-19

השעות עוד יחסית בסדר, לדעתי רוב האנשים עוברים אחרי העבודה ולא בבוקר, אבל הבעיה היא שיום שישי אינו אופציה למי שזה בכל זאת לא מסתדר לו.

אבל שוב, בהנחה שהמרכז עדיין בעיר מגוריך ולא בקצה השני של המדינה, סביר שתכיר מישהו במעגל קרוב או מעט מרוחק יותר, שגם קרוב ויסכים לקפוץ לשם.
נסה משפחה, חברים, קולגות, אפילו ווטסאפ שכונתי...

לפני 4 דקות, אלעדיקו כתב:

'יטה כן משתמשים בעסקים למסירות חבילות כמו קיוסקים, חנויות סטוק, אפילו פיצרייה בעיר שלי..

תודה על התיקון.

אולי בערים שאין להם מרכז משלהם?

בת"א הם תמיד מציעים לי מספר מצומצם של מרכזי מסירה שלהם, והשעות כאמור מצומצמות. 

אבל גם קרה שנשלחתי לעסק עם שעות פתיחה מאוד לא נוחות (ובעלים שכועס שמפריעים לו בעסק).

פורסם

גם אני קורבן צ'יטה. לא אלאה אתכם.
בכל אופן ואני די לא מאמין שאני כותב זאת - אני מעדיף משלוחים מעלי עם דואר ישראל.
אני מתכוון לפנות אל שירות הלקוחות של עלי ולשאול אותם (וגם כדי לבדוק האם הם בכלל יענו לי).
אם יהיו תובנות - אחזור לדווח.

• רעיון טוב! 1
פורסם

בדקתי את אחת החברות - אאל״ט HFD (אבל זה היה לפני מספר חודשים, אז אולי זו היתה חברה אחרת) - אף מרכז מסירה על הכרמל או נווה שאנן, כלומר בסיס של לפחות 150,000 תושבים שצריכים להתרוצץ לחפש חבילות במרכזים מרוחקים ממקום מגוריהם ואף מחוץ לעיר (אותי שלחו, למשל, לטירת הכרמל).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 6 דקות, sperial כתב:

(אותי שלחו, למשל, לטירת הכרמל).

נו ? תגיד תודה. דאגו שתאכל איזה כנאפה על הדרך...

• מצחיק 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 5 שעות, anonport כתב:

שוב, מעניין אם כן יש דרך לדעת איזה חברה מקבלת או שבאמת זה באופן אקראי.

שלח שאלה לפני הרכישה לשירות הלקוחות שלהם, ותכתוב בה את סוג המשלוח שהמוכר מציין. אצלי במשלוח הסטנדרטי היה תמיד דואר ישראל, ומשלוח אחרון הגיע לקיוסק די קרוב עם צ'יטה.

פורסם

הימור שלי מבדיקה קצרה של מה שקורה בעולם, דואר ישראל הוא ספק המשלוחים הסטנדרטיים שלהם. הדואר מוריד את העומס עליו באמצעות החברות השונות. לדעתי, זה עדיין מחייב את דואר ישראל (מילגם עד כמה שזכור לי) לעמוד ברישיון שחל עליה.

• תוכן חדש...